- Konu Sahibi maysimirna
-
yukarıda yazdığım mesajın üzerinden baya geçti hapım biteli 2 gün oldu adet yok henüz ama göğüslerim çok acıyo haptan olabilirmi?
bide başka dr sitelerinde okudum bu hapı kullanıpta hamile kalırmıyım diye soranlar olmus dr.un cevabı 'gebe kalmanız için doktorunuz bu hapı verdiyse derhal doktorunuzu değiştirin ' yazmıs :44:
gerci ben net sitelerindeki doktorlara güvenmıyorum sonucta bu hapları yazan doktorum benımbulunduğum yerdeki en iyi doktorlardan biri
meme ağrısını bende yaşadım.. ama beyazların sonuna doğru başlıyo ağrı ve ilaç bitip de adet olana dek sürdü bu ağrı.. aslında ağrı da değil, hani ilk ergenlikte göğüsler çıkarken değişik bi acı olur ya aynı ona benziyor..
sizde mi kullanıyorsunuz ilacı?[/
tuncss çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. ben yeni başladım 6. gün. hafif bir acıysa önemli değilde. kuzenim hastanelik olacak kadar ağrıyor dediği için korktum. şimdi yarıda bırakmamda olmaz. peki birşey söyleyeceğim karın ağrısıda yapıyor mu ? çok sordum ama ben adet düzenliyicisi olarak kullanıyorum ve bekarım.
Merhaba,aranızda sadece beyazlarını içen var mı ? kahverengilere başlayınca çok fazla meme ağırsı yapıyormuş .Doğru mudur ?
beyaz kahve ayırmadan içtim ben evet meme ağrısı yaptı ama bezan adet olmadan öncede ağrıyo haptan değilde adet olacağım için ağrımış olabilir.ağrılar geçti ve adet oldum.
slm arkadaş ben bu siteye yeni üye oldum.doğuştan gelen bi sendromla regl olamıyorum beynimden gelen damar tembelmiş regl olmama sebep oluyomuş oyüzden psikolojim çok bozuk aksi takdirde doktorum bana cyclo-progynova hapı vardi ve 2 yıldır kullanıyorum sürekli kullandığımda regl oluyorum ama ara verdiğimde olmuyorum.bekarım ve ilerde evlenince çocuk sahibi olabilirmiyim diye de endişeleniyorum. lütfen bu hapı kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum .....mafoldumben
arkadaslar ilac bitince kac gun sonra adet goruluyo?
arkadaşlar ben 4 ay önce miyom ameliyatı oldum ve ameliyattan sonra adet miktarım azaldı,kontrollerde herşey normal çıktı bunun üzerine doktorum bana bu ilacı verdi,kanama miktarını arttırmak için.ancak ben ilacı kullanmaya korkuyorum çok yan etkisi var.en çok korktuğum yan etkisi ise kilo ve tüylenme...hadi kiloyu bişekilde veririm de tüylenirsem ayvayı yedim:18: 2senedir lazer epilasyona gidiyorum tam rahata erdim derken beni başlangıç noktama döndürmesinkullanan arkadaşlar sizde de tüylenme ve aşırı kilo artışı yaptı mı acaba?ben sadece 1ay kullanacam(yani şimdilik doktorum 1 ay deneyelim dedi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?