Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Hazırlaması çok zahmetli değil mi

Aslında sinameki ve diğer günlük hazırlananlara göre daha basit, 1 kez hazırlayıp, karıştırıp dondurunca, sonrasında ısıtman yeterli oluyor.

Merhabalar cok guzel olmus saclarin ayni zamanda saglikli gozukuyor :) bende sigir iligini duydum cok zahmetinden ziyade kokusuyla nasil bas ediyorsun?
Gerçekten rezalet kokuyor ama sadece sürdükten sonra masaj yaparken ve durulama anında ilk su değdiği an bir kaç sn alıyorsun kokuyu, kesinlikle katlanılabilir sonuçları göze alınca.

Kesinlikle uyarini dikkate alıyorum şuan iki haftalik aradayim ve ilk kür u becerebilirsem hazirlamayi sigr iligine baslicam turpdan vazgeçtim masallah cok güzel uzamiss :))

Sağol balım darısı başına, senin saçın normaldede hızlı uzayan bir yapısı var zaten kesinlikle yapmalısın.

Saol tatlım valla senden haber bekliyodum aslinda ben turpa karar vermistim aradan sonra ama vazgectimm

Simdi tekrar okudum nasil hazırladığını ama bende olan yaglar sendekilerle biraz farkli sayayim sana s

Çam t.
Susam
H.cevizi
Dax
Barcelino
Badem
Argan ve zeytin.yagi karisik
Hint
Baska varmi.hatirlayamadim. simdi sence iligin.icine.bunlardan hangilerini katayim h.cevizini ilik uyguladigim.zaman UCLAr ve boylara surmeyi düşünüyorum.
Iligin icinede
Hint yagi
Sarimsak yagi
Susam yagi
Badem yagi
Yada sence ne katayim ?

Sendeki uzamayi.gorunce cok heycanladim :)
Durulma olarak.elimde isirgan ve lavanta var ama lavantayi düşünüyorum birde ilik ve sarimsak kokusunu bastirmak.icin bi kokulu yag almam lazim menekse olabilir

Ben dökülmeyi baz aldığım için yağları seçerken dökülmeye etkisi olanlardan seçtim. Bence saydıkların gayet iyi sarımsak yağı iliğin kokusunu bastırır ama dahada kötüde kokabilir. İstersen hindistan cevizi yağından içine ekleyebilirsin bir miktar benim baktığım tariflerden birinde vardı. Koku için menekşeyi sevmedim ben pek işe yaramadı kendi kokusuda acımtrak, lavanta daha hoş ama sen zevkine uygun olanı seç lavantanında eklenince kokuyu bastıracağı garanti değil. Bir tek esansiyel yağ dışında birşey almana gerek yok elindekiler çok güzel bence hint ve sarımsak uzamayı desteklerken, susam ve badem nemlendirip, besliyor. Şimdiden şifa olsun

Saol canim bende iki defa yapmayi düşünüyorum birinde sirf yag bakimi birinde de ilik bakalim şu iki hafta gecsinde :)

Bana aktar uçucu yağlardan bi konsantre şampuan yaptigini söyledi 40tl fiyatıymış.
2ay yeter dedi konsantre olduğu için ve inanamıcaksın uzama hızına dedi.
Napsam bilemedim ya

Bana aktar uçucu yağlardan bi konsantre şampuan yaptigini söyledi 40tl fiyatıymış.
2ay yeter dedi konsantre olduğu için ve inanamıcaksın uzama hızına dedi.
Napsam bilemedim ya
Aman içinde ne olduğunu bilmediğin şeyi alma.. zaten senin saç derin hassas birde yara olur. Onun yerine üşenme ilik kürü yap.

Aman içinde ne olduğunu bilmediğin şeyi alma.. zaten senin saç derin hassas birde yara olur. Onun yerine üşenme ilik kürü yap.

Zamanım yok ki ama.
Ben şöyle düşündüm.
Ceylinimdeceylinim bana aylardır restorex al içine çam terebentin at diyordu ben dinlemiyordum sonunda şiddet uygulayarak aldırıcak
Neyse iste restorex alıcam içine çam yağı veya terebentin atıcam.
Birde pazartesi günleri sinemaki kürü yapmayı düşünüyorum.
Veya yalnızca bemiks evigen birde yağ karışımını uygularım :)

Hah bak geldin lafima.
Badem yağı da kat

Başındakiler için mi ?
Her dustan sonra diplere elma sirkesi sursen ? Ama uzun zamandır var ya git en iyisi kuzum
Ben şu sivilceleri için haftaya pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorum onunda vereceği ilaçlara göre birşey yapıcam ya.
Çünkü sac derimde koku oluşuyor artık ben rahatsız olmaya başladım.

Başındakiler için mi ?
Her dustan sonra diplere elma sirkesi sursen ? Ama uzun zamandır var ya git en iyisi kuzum

Koku oluyor ya artık.
Benim içim almıyor cevrem daha çok hissediyordur kokuyu.
Gecen hafta karbonat limon suyu tuz karışımı yaptım.
No-poo tekniği gibi yani.
Hem kokuyu hapsetsin hem de bakalım nolucak diye..
Yok boyle bi yumuşaklık, böyle temizlik ve dolgunluk.
Cidden çok güzeldi.
Ama şimdi yine o pis kokuyu hissediyorum.

En kisa zamanda git o zaman canım.. Var bir şey demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…