- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Evet pazar günü ekleyeceğim, heyecan olsun diye ölçmedim bende pazarı bekliyorum :) alnımdaki saçlarıda ekleyeceğim neredeyse bir kahkul boyu olmuş ufak saçlarSaclarini cok merak ediyorum :) ne kadar uzadi pazar eklicektin dimi
sağol darısı başına inş (aminaminaminSadece masallahhhh diyorumm :)) helal valla
Amiiinnnnnnnn:))sağol darısı başına inş (aminaminamin)
mucize gibi gerçektende, umarım denediğinde aynı etkiyi sağlar sende deCidden maşallah çok güzel bir uzama ben seni gördükten sonra yapmak istiyorum ilik kürünü sinemaki yapıyorum o da uzatıyor ama 9 cm nedir :)
Son resim uzaktan olduğu için boyutlarda biraz farklı görünüyor, annem elini yakınca ananeme çektirdim o da bayağı uzaktan almış o yüzden fark :) kazağın çizgisini mezurayla ölçtüm ilk halinden (grinin ortasından) son haline (pembenin altına)Canım baktımda sankı o kadar uzama olmamış gıbı yanı guzel uzamış ama resımlerdenmı acaba göz yanılsaması oldu ama yinede maşallah
Ilk resimin olduğu yerle son reesimin oldugu yere. Bak canm ilk basta bana dabi an cok deegil gibi geldi ama on cme yakın uzzama varCanım baktımda sankı o kadar uzama olmamış gıbı yanı guzel uzamış ama resımlerdenmı acaba göz yanılsaması oldu ama yinede maşallah
Supersin o zmn canim maşallah diyelim seninde sacin benimki gibi cabuk uzayan cins sanirimSon resim uzaktan olduğu için boyutlarda biraz farklı görünüyor, annem elini yakınca ananeme çektirdim o da bayağı uzaktan almış o yüzden fark :) kazağın çizgisini mezurayla ölçtüm ilk halinden (grinin ortasından) son haline (pembenin altına)
Baktim tekrardan canim grinin ortasindan pembenin sonuna kadar uzamis canim benim seninkide uzayacak sen koçta ucundan aldin demiIlk resimin olduğu yerle son reesimin oldugu yere. Bak canm ilk basta bana dabi an cok deegil gibi geldi ama on cme yakın uzzama var
Canim bu arada bir kimyager arkadasim redist 40 bitkilinin icinde yoğun silikon oldugunu soyledi silikonda sac derisini tikar uzama yavaslarYeni kür planlarım: An itibariyle uzunluktan memnun olup, ygs stresiyle boğuşmakta olduğumdan mart 13'e kadar 8 hafta haftada 1 redist 40 bitkili yağımı kullanıp-deneyip gerek görürsem haftaiçleride elimde kalan susam ve zeytinyağını karıştırıp uygulayacağım, sonrasında yine 8 hafta sığır iliği kürümü tekrarlamak istiyorum ve Allah nasip ederse bundan sonraki yıllarda da bir kür ilkbahar, bir kür sonbahar olmak üzere daimi kullanmayı planladığım kürlerden kendisi.. Şimdilik bu kadar bakımlarımı uygularken yine günlük olarak detaylarımı eklerim,sormak istediğiniz soru olursa hiç çekinmeyin
Malesef alamadim kötü denk geldi çünküBaktim tekrardan canim grinin ortasindan pembenin sonuna kadar uzamis canim benim seninkide uzayacak sen koçta ucundan aldin demi
Sac uzataan yagun icinde silikonun ne isi vardır ya bu insanlar hayret bisey ya adami hasta ederlerCanim bu arada bir kimyager arkadasim redist 40 bitkilinin icinde yoğun silikon oldugunu soyledi silikonda sac derisini tikar uzama yavaslar
Banada kılıçbalığı soyledi canim bilirsin o bu konularda baya uzmanSac uzataan yagun icinde silikonun ne isi vardır ya bu insanlar hayret bisey ya adami hasta ederler
Anladim kuzum stres etmeMalesef alamadim kötü denk geldi çünkü
Çok teşekkür ederim tekrar bir bakayım olmadı sadece boy ve uçlara sıkarım banyodan önceCanim bu arada bir kimyager arkadasim redist 40 bitkilinin icinde yoğun silikon oldugunu soyledi silikonda sac derisini tikar uzama yavaslar