- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Benim sivilcelerim çıktı malesef sanırım yağ bakımlarından dolayıİyi geceler hatuncumlar, ramazan öncesi sadece 8-9 kez yapabildiğim ve maalesef tamamlayamadığım lavanta kürüme an itibariyle tekrar başlamış durumdayım, en büyük sebebi de yüzümde 1 gecede pörtleyen deri altı sivilceleri, resmen kabus gibiler, malum bayram tatili doktora gidemiyorum o yüzden en azından pazartesi sabahına kadar, boş boş beklememek için lavanta küründe karar kıldım. Dıştanda dönüşümlü olarak nadixa ve fucidin krem uyguluyorum. Neyse sonuç olarak saça da etkileri olduğu için belirtmek istedim. Hafta içi daxımı yarın sabah uygulayacağım, bu akşam duştan sonra sadece karanfil suyumu sıkıp bıraktım. Ve son olarak ilk fotoğrafa 2 pazar kaldı
ya o yada 2 gün önce bb krem kullandım, ondan sonra oluşmaya başladı. Alışmadık yüzde makyaj durmazmış misaliBenim sivilcelerim çıktı malesef sanırım yağ bakımlarından dolayı
Şifa olsun canım umarım dökülmen dururDax haftaiçi 3:
1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtıp içine 1 tatlı kaşığı dax ekledim karıştırıp sürdüm. Öğlen 12 falandı, birazdanda yıkarım, dökülmem azaldı ama hala devam ediyor bakalım belki lavantada durmasına yardım eder.
Şifa olsun Can'ımDax Haftasonu 3:
1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtıp içine 1 tatlı kaşığı dax ve bemiks,bepanthen,evin ekleyip karıştırıp diplere sürdüm ve masaj yaptım, uçlara yine zeytinyağı sürüp güzelce streçledim, sıcak tutmak içinde bone ve yemeni taktım
Karanfil suyumu uygulamaya ve lavanta kürümü içmeye devam ediyorum bakalım ne zaman etki edecekler
E hani ama güncel ? Hanimiş güncell ?