Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

İyi geceler hatuncumlar, ramazan öncesi sadece 8-9 kez yapabildiğim ve maalesef tamamlayamadığım lavanta kürüme an itibariyle tekrar başlamış durumdayım, en büyük sebebi de yüzümde 1 gecede pörtleyen deri altı sivilceleri, resmen kabus gibiler, malum bayram tatili doktora gidemiyorum o yüzden en azından pazartesi sabahına kadar, boş boş beklememek için lavanta küründe karar kıldım. Dıştanda dönüşümlü olarak nadixa ve fucidin krem uyguluyorum. Neyse sonuç olarak saça da etkileri olduğu için belirtmek istedim. Hafta içi daxımı yarın sabah uygulayacağım, bu akşam duştan sonra sadece karanfil suyumu sıkıp bıraktım. Ve son olarak ilk fotoğrafa 2 pazar kaldı

Benim sivilcelerim çıktı malesef sanırım yağ bakımlarından dolayı

Dax haftaiçi 3:
1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtıp içine 1 tatlı kaşığı dax ekledim karıştırıp sürdüm. Öğlen 12 falandı, birazdanda yıkarım, dökülmem azaldı ama hala devam ediyor bakalım belki lavantada durmasına yardım eder.

Şifa olsun canım umarım dökülmen durur

Dax Haftasonu 3:
1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtıp içine 1 tatlı kaşığı dax ve bemiks,bepanthen,evin ekleyip karıştırıp diplere sürdüm ve masaj yaptım, uçlara yine zeytinyağı sürüp güzelce streçledim, sıcak tutmak içinde bone ve yemeni taktım
Karanfil suyumu uygulamaya ve lavanta kürümü içmeye devam ediyorum bakalım ne zaman etki edecekler

Şifa olsun Can'ım bende şimdi dax yaptım

Dax Haftaiçi 4:
1 yemek kaşığı ısıtılmış zeytinyağının içine 1 tatlı kaşığı dax ekleyip diplere sürdüm, uçlara ise hazırlanmış aloe vera jeli-zeytinyağı karışımım vardı yüzüme sürüyordum ama cildiyenin verdiği kremle kullanamadığım için saç uçlarıma süreyim bayatlamadan dedim. 2-3 saat daha bekletip yıkarım

1 ay için bakımları bırakmaya karar verdim, yaz sıcağında hem zor geliyor hemde saç derim biraz dinlensin istiyorum. Tekrar bakıma başlamaya karar verdiğimde, yeni konuda görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…