Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Canis kokan sigir iligimi lutfen o deme :) 2 3 ay kadar sonra bendr düşünüyorum çünkü bunu eger ampullerse mushade servisin de calistigim için onlara aliskinimm
maalesef ilik .. nasıl tarif etsem bemiksin kokusu iştah açıcı geliyor bunun kokusunun yanında.. Puanlarsam ve peynir ve kereviz 8 dersem bu daha çok 6,5..

Evet gelelim değerlendirmeye;
İlk olarak yaklaşık 9 saat tuttum kafamda, banyoda saçımı ilk ıslattığımda koku fenaydı ama 2 dk içinde dağıldı.. 3 şampuanda tamamen durulandı toplamda yaklaşık 1,5 ceviz boyutunda şampuan kullandım , yani kolayca durulandı diyebilirim. Daha ilk uygulamada normalden 10-15 tel daha az saç döküldü diyebilirim, aynısını annemde gözlemlemiş, plasebo etkisi değilse önümüzdeki hafta daha belirgin bir azalma olur. İlk uygulama sonrası saçımın boyu;

Daha net görebilmek açısından ıslak fotoğraflamayı tercih ettim ki iyiki de öyle yapmışım az sonra göreceğiniz gibi kuruyunca normalin iki katı kabardı saçım..

Tekrar merhaba, uzun süreden beri planladığım nemlendirici alışverişimi sonunda bugün yaptım, o esnada gitmişken şampuanlara da bakma fırsatım oldu, dove'un durulanmayan yağı çıkmış!! lakin elimde 2 yağ 1 de krem 1de sprey olunca alamadım, gliss spreylerden ceylinin önerdiğini bulamadım kalmamış ellerinde.. daha önce kullandığım otacı argan bakım yağının (http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-saciyla-imtihani.834235/page-8#post-42774189) şampuanını gördüm.Bakım yağından memnun kalınca şampuanı denemek istedim, diğer bir nedende silikon,paraben,sls, vs. içermemesi, olabildiğine temiz bir içeriği var. Kokusu bakım yağına göre farklı geldi bana ama kullanmadan anlaşılmaz sanırım. Dünden beri saçımın kabarıklığının geçmemesi biraz sinir bozucu, sanırım şuanda kullandığım sarımsaklı şampuan bu havalar için yetersiz geliyor ve fazla kurutuyor. Umarım üstünde yazdığı gibi nemlendirme konusunda iyidir. 2-3 kullandım sonrası değerlendirmemi yazarım. Hoşçakalın

Zeytin yağı bakımı 2:
1,5 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtıp diplere uyguladım. Masaj yaptıktan sonra kalan yağı uçlara sürüp topladım. Bekleyebildiğim kadar uzun tutacağım başımda. Durulama suyu olarak lavantaya devam ediyorum. Bu arada lavanta kürüm bitti, saçıma bir etki ettiğini düşünmüyorum en azından dökülmeye bir faydası olmadı ama cildim berraklaştı..

Sığır İliği Kürü 2:
Bugün iliğimin 2. uygulamasını yaptım, aynı ilk hafta olduğu gibi hazırladım, iğnelerimi ekleyip uyguladım. Geçen haftaki kadar kötü gelmedi kokusu sanırım zamanla alışıyorum. İyice dağıtıp, saçımın uçlarına zeytinyağı sürdüm, sonra güzelce streçledim ve fön makinasıyla ısıttım, daha sonra örtümü de ısıtıp güzelce sardım. 2-3 saat kadar oldu şimdilik, yatana kadar tutmaya çalışıp Otacı şampuanımla yıkayacağım. Otacıyı ilk kez sığır iliğiyle birlikte kullanacağım umarım güzel arıtır. Lavantaya devam ediyorum bugün paketin sonu, belki ısırgan alıp denerim ama henüz kesin karar vermedim. Şimdilik bu kadar mutlu pazarlar

Zeytinyağı Bakımı 3:
Aslında bu hafta pas geçmeyi düşünüyordum ama içim razı gelmedi yine hazırladım. 1 yemek kaşığı zeytinyağın içine 2 damla çam terabentin ekledim diplere sürdüm. Uçlarada göz kararı sadece zeytinyağı sürdüm. Uçlara sürdüğüm yağı ısıtmadım. Bonemi taktım bekletebildiğim kadar tutup yıkayacağım. Otacı şampuana şimdilik bayıldım ama bir kaç kez daha kullanıp sonra detaylı yorumlarım. Durulama suyu olarak yine lavanta hazırladım, aktara gitmeye fırsatım olmadı henüz sanırım ısırgan ya da biberiye alıp deneyeceğim..

Sığır İliği Kürü 3: -29kasım-
Her zamanki gibi iliğimi benmari usulü ısıtıp içine 1er ampul evin,bemiks ve bepanthen ekleyip uyguladım.
2. uygulamadan beri saçımda hafif bir batma ve kaşıntı vardı, 3. kürü uygularken saç ayrımlarımın sıklaşmaya başlayıp beliren bebek saçları görmeye başladım. Saç dökülmem birden durmadı ama her uygulamada farkedilir azalma var. Genel olarak saçımı yumuşattığını farkettim özellikle boyalı kısımları bile pamuk gibi oluyor sığır küründen sonra ve bence uzamada var ama heyecanı bozmamak için ölçmedim henüz Şampuan olarak Otacıya devam ediyorum fakat durulanan krem (avon armut-vanilyalı) ve durulama suyumu değiştirdim..

Isırganlı Durulama Suyu:
Ben aktardan kuru ısırgan aldım, tazesinide kullanan varmış ama bu daha kolayıma geldi. 1 tutam ısırganı yaklaşık 2-3 yaprak ve yarım kibrit kadar bir sapın üstüne 1lt ye yakın su ekleyip 4-5 dk kaynattım. Soğuyana bekleyip öyle süzdüm ve kullandım. Daha bir fark gözlemleyemedim zamanla inş..

Otacı Argan Şampuan:
Bayıldıııımm.. Biraz tuhaf bir yapılı ve koyu kıvamlı bir şampuan ama saçımı efsane nemlendirdi. İlk kullanımdan itibaren biraz tereddütte kalıyor insan koyu kıvamlı ve neredeyse hiç köpürmüyor(sls vs yok) o yüzden saçta dağıldı mı, temizledi mi anlayamıyorsun. Kokusu varla yok arası kurutunca kaybolup gidiyor. Dipleri volümlü ama 0 elektrik.. Tek eksisi yağlı yapısından dolayı sadece kuru ve boyalı saçlara uygun, normal yapıda saçı 2. günü basar. Benim saçım zaten kabarık ve kuru olduğu için anca baş ediyor. Dipnot: kullanan herkes iyi durulanmalı saçta kalabiliyor demiş, onu göze alarak bolca duruladığımdan henüz saçımda kalıntı yapmadı ama dikkat etmek lazım.

son olarak;

Zeytinyağı Bakımı 4:
Son seferinde memnun kalınca yine çamterabentin ekledim. 1 yemek kaşığı ılıtılmış yağın içine 2 damla çam terabentin ekleyip diplere sürdüm. Uçlara yine 1 tatlı kaşığı zeytinyağını sürdüm, streçledim.Sonuç pamuk gibi saçlar

Unutmadan aslan burcu gününde kırıklarımı aldım sadece boyalı üst katın Şimdilik bu kadar görüşmek üzere

Sığır İliği Kürü 4:
Artık kokusuna da alıştığım kürün neredeyse ortasına geldim. Bu kez biraz daha geç eridi küp malum havalar buuuz, her zamanki gibi ampullerimi ekledim diplere sürüp masaj yaptım. Sürerken gözüme bir sürü yarım cmlik teller çarptı çim adam gibi Dökülmem hala tamamen durmadı ama daha öncede dediğim gibi diplerde sıklaşma var o yüzden pek dert etmiyorum dökülenleri.. Aynı şampuan, krem ve ısırgana devam ediyorum. Şimdilik bu kadar mutlu kalın

Zeytinyağı Bakımı 5:
1 yemek kaşığı ılıtılmış zeytinyağın içine 2 damla çam terabentin ekleyip diplere uyguladıktan sonra, diplere de sade zeytinyağını sürüp streçledim. Bir yandanda ısırgan suyumu hazırlayıp beklemeye aldım.

Sığır iliği kürü 5:
Biraz geç oldu ama bugünde uyguladım. Benmari usulü eritip içine vitaminlerimini kırdım. Özellikle alın bölgemde küçük saçlar resmen hortlamış. Uzama için ölçmedim henüz 8. küre kadar sabredip komple 7 haftalık uzamayı görmek istiyorum ama gördüğüm ufak saçlar bayağı meraklandırıyor ne kadar uzama elde ettiğim hakkında. Şimdiden çok memnun kaldım denemeyi düşünen varsa son yoruma kadar beklemeyin biran önce başlayın derim

way way way maşşallah senin saçlar çılgınlar gibi uzuyo mübarekhakikaten 3 buçuk 4 cm bu kadar uğraştırıcı kürün sonuçlarını almışsın devam edicenmi küre

Canım saçların harika uzamış gerçekten azmin sonu harikasın böyle güzel sonuçlar elde etmişsin ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…