Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Zeytinyağı bakımı 6:
Bugün bayağı geç kaldım ama günümü boş geçirmemek için yinede yağımı sürdüm. Göz kararı ılıtılmış zeytinyağına 2 damla çam terabentin esansını ekledim sürdüm. yine uçlara sadece zeytinyağı sürüp sarmaladım. Bir yandan ısırganımı hazırladım. önce 4 dk kaynatıp sonra 10 dk demledim ve süzdüm. Son 2 seferdir bu şekilde kullanıyorum.

Zeytinyağı bakımı 6:
Bugün bayağı geç kaldım ama günümü boş geçirmemek için yinede yağımı sürdüm. Göz kararı ılıtılmış zeytinyağına 2 damla çam terabentin esansını ekledim sürdüm. yine uçlara sadece zeytinyağı sürüp sarmaladım. Bir yandan ısırganımı hazırladım. önce 4 dk kaynatıp sonra 10 dk demledim ve süzdüm. Son 2 seferdir bu şekilde kullanıyorum.
ohh şifa olsun valla canım bende ne kadar geç kalırsam kalayım yınede etkısı olur dıye aksatmamaya çalışıyorum

ohh şifa olsun valla canım bende ne kadar geç kalırsam kalayım yınede etkısı olur dıye aksatmamaya çalışıyorum
Kesinlikle istikrarlı uygulamak lazım tam etki sağlaması için
Ampullerim.yarin gelecek cok kararsizim iki aylik bakimdan sonra iki hafta ara vereyim dedim ama bi yandan içim icimi yiyo basla diye acaba cumartesi bi hafta olavak bi hafta yetermi baslasammi

Ampullerim.yarin gelecek cok kararsizim iki aylik bakimdan sonra iki hafta ara vereyim dedim ama bi yandan içim icimi yiyo basla diye acaba cumartesi bi hafta olavak bi hafta yetermi baslasammi
Kuzum sen bılırsın coğu 2 hafta ara cermış bu arada daha hızlı uzuyor heralde uzama gordunmu sacında yok görmediysen başla gitsin

1 haftası geçmiş bile zaten bence bekle kafa derin iyice dinlendin sonra başlayınca daha iyi sonuç alırsın

Sığır iliği Kürü 6:
Bu haftaki kürümüde uygulamış bulunmaktayım. Artık kokusuna fazlasıyla alışmışım rahatsız olmuyorum. Otacı şampuan, ısırgan suyu ve avon armutlu kreme devam ediyorum ve haftada 1 gün krem yerine annem ve ananemin saç boyalarından çıkıp kullanmayı sevmedikleri maskeleri kullanıyorum. Elektriklenme problemim hiç kalmadı gibi birşey ama şimdide metal eşyaları elleyince çarpılıyorum akım saçımdan vücuduma geçti :mad: Şimdilik bu kadar yaşasın kaldı 2 hafta En Büyük KK bir sonraki resmi 2 haftalık arada eklemeyi düşünüyorum merak edenlere duyurulur :KK39:

Zeytinyağı kürü 7:
1 Yemek kaşığı zeytinyağı ve 2 damla çam terabentini mikrodalgada ısıtıp diplere sürdüm, uçlarada elimde 2-3 kullanımlık kadar kalmış olan mucizevi yağdan sürdüm bir an önce bitsinde atayım boşuna yer kaplıyor şişesi :KK66: Isırgan suyumu kahvaltıdan sonra hazır etmiştim zaten hale devam ediyorum. Sadece durulanmayan spreyimi değiştirmeye karar verdim. Bugün ilk kez saçımı beremin yada montumun içine sokmayı unuttum, soğukta bir acayip olmuş dolaşmış rüzgarda.. elsevin kırmızı kapaklı olanı zaten sprey gibi yağ içerikli nemlendirici bir ürün olmadığından yeni aldıklarımdan birini kullanmaya karar verdim. Avondan supreme oils almıştım ilk kez deneyeceğim bu sefer,3-5 kullanımdan sonra yorumlarımı yazarım.Şimdilik bu kadar ilik günü görüşmek üzere :KK73:

Sığır iliği Kürü 7:
Benmari usulü ısıtılmış iliğimin içine bemiks, bepanthen ve evin iğnelerimi ekleyip bir güzel fırçayla uyguladım. Uygulama sonrasında bile bariz şekilde saçımın yoğunlaştığını farkettim. Normalde ıslakken durduğundan daha yoğun görünüyor(ilk günlere kıyasla). Isırgan suyuma ve diğer ürünlere devam ediyorum. Haftaya pazar son ilik kürüm ve sonrasında 15 günlük aram başlıyor çok sükür. O arada hem saçlarım hem ben dinlenirken yeni kürüme karar verip hazırlıklarımı yaparım. Çarşamba görüşmek üzere :KK68:

Merhabalar! utanarak söylüyorumki son zeytinyağı bakımımı atlamış bulunmaktayım:oops:Yılbaşı telaşına kapılınca, birde üstüne kar soğuğunda kafamda yağla beklemek pek işime gelmedi doğrusu.. ama pazar günü son ilik kürümü yapıp, bakımımı tamamlayacağım.
Şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun :KK200: Herkese mutlu, sağlıklı, rapunzeli çatlatacak upuzun sırma saçlı yıllar:KK50:

Sığır iliği Kürü 8:
Ve son kürümü uygulamış bulunmaktayım :21: herzamanki gibi eritip vitaminlerimi ekledim diplere sürdüm, masajımı yapıp bir güzel streçledim.2 saat falan oldu henüz akşam 11'e kadar bekletmeyi düşünüyorum. Bugünden itibaren 2 haftalık molamda başlamış bulunmakta bir tek ısırganlı durulama suyumu kullanmaya devam edip yıkamadan önce kalan mucizevi yağı saç uçlarıma sürüp bekletirim malum kış soğuğunda hemen kuruyor.Saçlarımı kestirmekten vazgeçtim hiç kırığım yok, malum bu soğukta beresizde çıkılmıyor şekil verdirmek için boş yere kestirmeye kıyamadım. O yüzden 2 haftalık mola sonrası yeni küre başlamadan resim eklerim ilikten toplamda aldığım verimi görürüz. Şimdilik hoşçakalın:KK76:

Ne zamandır kuru halini eklemiyordum saçımın birde onu göstereyim dedim, elektriklenmem baya azalmış gibi sanki :KK51: son zamanlarda sadece diplerimi fönle kurutup uçlarını kendiliğinden kurumaya bırakıyorum onunda faydası oluyordur herhalde.. boy için çizgili kazaklı fotografı 2 hafta sonra ekleyeceğim :KK36:
kuru.png

=DEĞERLENDİRME=
Aklıma gelmişken uzun süredir deneyip memnun kaldığım ve hiç beğenmedim ürünlerden bahsedeyim size dedim, kullanmayı düşünenlere referans olmadı amacı ile..

Otacı Argan Şampuanı:
İlk olarak söylemeliyim ki bu markanın bugüne kadar denediğim 2. ürünü, çok sefer markette karşılaşmama rağmen bir türlü elim gidip denemedim geçen yaz yağını kullanana kadar, ki kendisinden memnundum. Öncelikle marketteki diğer şampuanların 2 katı olan fiyatı ve şurup şişeşinden biraz hacimli şişesiyle pek cazip bir görüntüde değil. Kıvam olarak yoğun o yüzden az kullanmakta yarar var, uygulama esnasında hiçe yakın köpürmesinden dolayı temizledimi pek emin olunmuyor ama temizliyor.Unutmadan içerik olarak oldukça temiz.. Kuru saçlar için bir mucize diyebilirim, içeriğinde yağ barındırmasından ötürü banyo sonrası elektriklenme sorununu azaltıyor. Yalnız yağlı ve yağlıya dönük normal saçlılara önermiyorum, banyodan 1-2 saat sonra saçınız ağırlaşma yapabilir. Uzun süredir kullanmama rağmen şişenin 2/5'i duruyor, bitince tekrar almayı planladığım ürünler arasında :KK76:
Not: İçeriğinde sls vb içermediğinden sığır iliği uyguladığım günlerde ilk yıkamayı arındırıcı restorexle yaptım, kürün kokusu oldukça çirkin olduğundan kafamın yağlı kalmasını göze alamadım..:63:

Avon Naturals Armut-Vanilya Saç Kremi:
Saç kremine bakış açım yumuşatsa yeter içerik önemli değil kıvamında olduğundan indirimde gördüğüm her kremi alıyorum neredeyse.. Yine bir indirimden aldığım bu krem için vasat diyebiliriz, benim gibi aşırı kuru saç yapısına sahip olanlar için pek yeterli bir nemlendirme sağlamıyor, taranabilirlik orta seviye serumsuz biraz zorlar, sonuç olarak ertesi sabah saçınızı tararken sabır gerektiriyor, normal ve yağlı saçlar için daha uygun diyebilirim.

Avon supreme Oils serum:
Öncelikle çift fazlı yapısı çok ilgi çekici, kullanmadan önce güzelce çalkalamak gerekiyor karışması için, orta uzunlukta saça 3-4 fıs yetiyor lakin güzelce yaymak lazım ilk seferinde hep aynı bölgeye sıktığımdan bir tutam saçta yağlı görünüm oluşturdu. Kokusu şekerli gibi biraz ağır gelebiliyor en başta ama kuruyunca daha hafif ve hoş bir tını bırakıyor. Elektriklenmeyi büyük ölçüde kontrol ediyor aynı zamanda da ağırlaştırmadan rahat tarama sağlıyor. Bir sonraki indiriminden tekrar stocklamayı düşündüğüm ürünlerden, fiyatına göre oldukça işlevsel bir serum denemeyi düşünenlere öneririm.:KK23:

Isırgan Otu Suyu:
Öncelikle nasıl hazırlıyorum; 1 tutam ısırganı kaynakmata olan bir cezve suya atıyoruz ve 4 dk haşlıyoruz sonrasında ocağın altını kapatıp 10 dk boyunca demlenmeye bırakıyoruz ve süzüyoruz. Durulama suyu olarak severek kullanıyorum haftalardır. Dökülmeyi ve kepeği önlediği söyleniyor ve bence vaadettiği kadarda güzel etkileri oldu. Tek olumsuz yanı havluda yeşil leke bırakabilirki zaten yeşil olan bir havlu kullanarak annemin farketmesini engelliyorum :KK58:

Son haftalarda kullandığım ürünler bu kadar daha sonra aklıma gelen olursa eklerim. Haftaya pazar resim ve sığır iliği kürü yorumlarımı ekleyeceğim nasipse. Kendinize iyi bakın haftaya görüşürüz En Büyük KK

X