- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- Konu Sahibi CuriousCat
peki hiçbir tedavı yontemı ıyı gelmedımı
Çok tedavisiyle uğraşmadım açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki hiçbir tedavı yontemı ıyı gelmedımı
aman canım ıhmal etme dediğin gibi koku falanda oluyorsa biran önce önlemını al derimÇok tedavisiyle uğraşmadım açıkçası
ohh şifa olsun valla canım bende ne kadar geç kalırsam kalayım yınede etkısı olur dıye aksatmamaya çalışıyorumZeytinyağı bakımı 6:
Bugün bayağı geç kaldım ama günümü boş geçirmemek için yinede yağımı sürdüm. Göz kararı ılıtılmış zeytinyağına 2 damla çam terabentin esansını ekledim sürdüm. yine uçlara sadece zeytinyağı sürüp sarmaladım. Bir yandan ısırganımı hazırladım. önce 4 dk kaynatıp sonra 10 dk demledim ve süzdüm. Son 2 seferdir bu şekilde kullanıyorum.
ohh şifa olsun valla canım bende ne kadar geç kalırsam kalayım yınede etkısı olur dıye aksatmamaya çalışıyorum
Ampullerim.yarin gelecek cok kararsizim iki aylik bakimdan sonra iki hafta ara vereyim dedim ama bi yandan içim icimi yiyo basla diye acaba cumartesi bi hafta olavak bi hafta yetermi baslasammiKesinlikle istikrarlı uygulamak lazım tam etki sağlaması için
Kuzum sen bılırsın coğu 2 hafta ara cermış bu arada daha hızlı uzuyor heralde uzama gordunmu sacında yok görmediysen başla gitsinAmpullerim.yarin gelecek cok kararsizim iki aylik bakimdan sonra iki hafta ara vereyim dedim ama bi yandan içim icimi yiyo basla diye acaba cumartesi bi hafta olavak bi hafta yetermi baslasammi
1 haftası geçmiş bile zaten bence bekle kafa derin iyice dinlendin sonra başlayınca daha iyi sonuç alırsınAmpullerim.yarin gelecek cok kararsizim iki aylik bakimdan sonra iki hafta ara vereyim dedim ama bi yandan içim icimi yiyo basla diye acaba cumartesi bi hafta olavak bi hafta yetermi baslasammi
Kahkul kestirmisdim ya rahatsiz etmiyodu simdi gozume girmeye basladi sank acaba psikoloji k mi :)Kuzum sen bılırsın coğu 2 hafta ara cermış bu arada daha hızlı uzuyor heralde uzama gordunmu sacında yok görmediysen başla gitsin
En son ayin 10 nunda bakim yaptım cumartesi nerden ciktiysa yarin bi hafta oluo iste bekleyim en iyisi bende bekleme taraftaryim aslında1 haftası geçmiş bile zaten bence bekle kafa derin iyice dinlendin sonra başlayınca daha iyi sonuç alırsın
Kız o zmn etkisi var aranın 1 hafta daha sabret o zmnKahkul kestirmisdim ya rahatsiz etmiyodu simdi gozume girmeye basladi sank acaba psikoloji k mi :)
Bekliim bari haftaya perşembe bitiyo ya persembe ya cuma baslarim :)Kız o zmn etkisi var aranın 1 hafta daha sabret o zmn