- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Kaşınıyorsa uzamaya isarettirBende dün yağ bakımı olduğu için sığır iliği kürünü yaptım fakat dünden beri saç diplerim çok kötü kaşınıyor normal mi çok arındırdım saçlarımdan
Bende korktum başka birşey sanmıştım dökülecek diye çünkü normalde 3 saatti ben 5 saat beklettimKaşınıyorsa uzamaya isarettir
Yok yokmerak etme kur etkili okuyor demekkiBende korktum başka birşey sanmıştım dökülecek diye çünkü normalde 3 saatti ben 5 saat beklettim
Boynuzdan tarakmi ay bi bulamadim ya tahta veya fildisi tarak istiyorum dun aktarda bi tane aldim ama 2 tl tahta tarak olurmu hic dedim ama yinede aldimEşimde sağolsun boynuzdan tarak getirmiş artık onu kullanmaya başladım
Canım ben şanslıyım çünkü boynuz işlemesi bizim ilde yapılıyor Denizli Yatağan belki nette vardır ama o kadar güzel taranıyor ki birde ben bir tarak aldım 50 TL düşün tangle teezer hiç bir işe yaramadı bunun kadar değil belkide senin 2 TL tahta tarak işe yarayacakBoynuzdan tarakmi ay bi bulamadim ya tahta veya fildisi tarak istiyorum dun aktarda bi tane aldim ama 2 tl tahta tarak olurmu hic dedim ama yinede aldim
Ay hadi inşallah uzaması değilde dökülen saçlarımı çıksın yeter bana zaten ayın sonunda son sığır iliği kürüm olucak sonra sarımsak kürü yapıcam eşim sarımsaklı şampuan diyor ama emin olamadım ctesi otacının şampuanı aldım zeytinyağlı limonlu umarım faydası olurYok yokmerak etme kur etkili okuyor demekki
Dökülme cokmu oldu sende aslinda sarimsak kurunun ustune sarimsakli sampuanla yikasan daha etkili olur gibiAy hadi inşallah uzaması değilde dökülen saçlarımı çıksın yeter bana zaten ayın sonunda son sığır iliği kürüm olucak sonra sarımsak kürü yapıcam eşim sarımsaklı şampuan diyor ama emin olamadım ctesi otacının şampuanı aldım zeytinyağlı limonlu umarım faydası olur
Tangle teezerden memnun olani daha duymadim canim benimde sacim cok gur banyodan sonra hem gurlukten hem katlardan iyice gurlesiyor plastik tarakta zararliCanım ben şanslıyım çünkü boynuz işlemesi bizim ilde yapılıyor Denizli Yatağan belki nette vardır ama o kadar güzel taranıyor ki birde ben bir tarak aldım 50 TL düşün tangle teezer hiç bir işe yaramadı bunun kadar değil belkide senin 2 TL tahta tarak işe yarayacak
Evet saçlarım gür ve çok güzeldi önce bakır 1 sene kullandım sonra hem açtırdım hemde röfle yaptırdım birde yetmezmiş gibi ombre yaptırdım belimde olan saçlarım döküldü uçları keçe gibi oldu banyo yapmayı korkar oldum avuç avuç döküldü birde çam terebenti koydum şampuanıma iyice kurutup döktü kendim bu otacının şampuanın içine koysam Nasıl olur kürün arkasından eşim eskisi gibi olsun diyor saçlarım koyu siyah ve beyazlarım var malesef bu olay 7 ay oldu saçlarım şuan kulak memesinde düşün gecen ay bütün renkler kapansın diye çikolata kahveye boyadımDökülme cokmu oldu sende aslinda sarimsak kurunun ustune sarimsakli sampuanla yikasan daha etkili olur gibi
Canim sacinda boya varsa ve kuru yapidaysa hic koyma cam terebentini yagli saclara uyu geliyorda boyaliysa iyice kurutuyorEvet saçlarım gür ve çok güzeldi önce bakır 1 sene kullandım sonra hem açtırdım hemde röfle yaptırdım birde yetmezmiş gibi ombre yaptırdım belimde olan saçlarım döküldü uçları keçe gibi oldu banyo yapmayı korkar oldum avuç avuç döküldü birde çam terebenti koydum şampuanıma iyice kurutup döktü kendim bu otacının şampuanın içine koysam Nasıl olur kürün arkasından eşim eskisi gibi olsun diyor saçlarım koyu siyah ve beyazlarım var malesef bu olay 7 ay oldu saçlarım şuan kulak memesinde düşün gecen ay bütün renkler kapansın diye çikolata kahveye boyadım
Aynen katılıyorum para tuzağı Allah'dan eşim birşey demedi gördüğümü aldım düşün evde 10 tane tarak vardırTangle teezerden memnun olani daha duymadim canim benimde sacim cok gur banyodan sonra hem gurlukten hem katlardan iyice gurlesiyor plastik tarakta zararli
Evet sorma saçlarım yağlıdı Artık yağı kalmadı boyadan işlemden watsondaki kız otacının zeytinyağlı ve limonlusunu önerdi kuru yıprandık saçlaraCanim sacinda boya varsa ve kuru yapidaysa hic koyma cam terebentini yagli saclara uyu geliyorda boyaliysa iyice kurutuyor
Limonlu yagli saclar icin ama iyice kurutmasin netten baksana biEvet sorma saçlarım yağlıdı Artık yağı kalmadı boyadan işlemden watsondaki kız otacının zeytinyağlı ve limonlusunu önerdi kuru yıprandık saçlara
Anlattım kıza oda bunu önerdi kafam karıştı yaLimonlu yagli saclar icin ama iyice kurutmasin netten baksana bi
Kuru ve normal saçlar için diyorLimonlu yagli saclar icin ama iyice kurutmasin netten baksana bi
o zmn tamamdır canımKuru ve normal saçlar için diyor
Şimdi bu sarımsak kürünü yaptıktan sonra o gün kullanacağım şekilde sarımsak rendelesem olur mu çok soru sordum yao zmn tamamdır canım
sarımsagı rendeleyıp zeytınyagıyla dıplere sur ıstersen boylarada saf zaytınyagını surŞimdi bu sarımsak kürünü yaptıktan sonra o gün kullanacağım şekilde sarımsak rendelesem olur mu çok soru sordum ya
Tamam Canım denerim teşekkür ederim başını ağrıttımsarımsagı rendeleyıp zeytınyagıyla dıplere sur ıstersen boylarada saf zaytınyagını sur