Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

şifa olsun yarasın canım

Canım saçların canlı görünüyo, aradaki fark gayet acık,uçlarından kırıklarını hiç alıyomusun, uçlarıda pürüssüz görünüyo,bende sarımsaklı şampuan ve barcelino kullanıyorum ,saçlarımız hemen hemen aynı boylarda benim saçımda açıcı var.Bide katlı kesim v uçları ,bide çok fazla mesaj olduğundan dolayı bulamadımda, kaç ayda bu boya ulaştı canım

Merhaba, öncelikle saçımın ilk halinden şimdikine haline hızlıca bir göstereyim size;
25 Haziran 2015- saçımı doğala döndürmeye karar verip, kestirip, bakıma başladıktan sonra

26Şubat 2016: sığır iliği, dax ve çeşitli bakım yağlarıyla 8'er haftalık kürlerden sonra:

2Mart: Kırık aldırmaya diye gidip kuaför kurbanı olmuş halim- güncel-

25 haziranla 26 şubat arası evde kendim aldım uçlarından sadece aralıklarla, toplamda 8 ayda o uzunluğa ulaştım, özellikle ilik kürüyle 9 cmlik bir uzama kaydettim 8 haftada.. Uçlardaki boyalar yüzünden 2 ayda bir kırık temizlemek gerekiyordu, şuan için öyle bir sıkıntım kalmadı, ısı ve şekillendiricide kullanmadığım için :) Size bir tavsiye dıştan bakımın yanında içtende takviye etmek gerekiyor, özellikle meyve tüketimi ve hergün 1,5-2 lt su saçın ve cildin en büyük dostu

Darısı bizlerin başına çok güzel olmuş saçların maşallah

Teşekkürler canım

Sığır iliği Kürü 2:
İliğimi ısıtıp içine ampullerimi ekledim, diplere uygulayıp 1-2 dk masaj yaptım. sonrasında uçlara zeytinyağı uygulayıp sarmaladım. 4-5 saat bekletip yıkadım ve ısırgan suyumla duruladım.

Canım ısırgan suyunu nasıl hazırlayıp uyguluyorsun bende ısırgan düşünüyorum sinemakimi ısırganmı git geller yaşıyorum,ısırganı kullanış ve yapım aşamasını anlatırsan sevinirim canım içine bişey ekliyomusun örneğin

Şifa olsun yarasın canım sen zeytinyağlı sarımsaklı kür yaptın mı ve Nasıl ? Ben kürü hazırladım şöyle istediğim kadar iri dişli sarımsağı bir cezvede kaynattım sonra onları dövdüm yarısına kadar zeytinyağı ile dolu bir kavonaza koydum 1 hafta oldu buzdolabına koydum 20 gün bekleteyim mi ve benmari usulü ısıtarak süreyim mi ? Çok uzun oldu. Kusura bakma

Ve ayrıca sarımsak kürünü yapınca o gün sarımsaklı şampuan ile yıkamak istiyorum harems marka aldım toptancımdan

Ve ayrıca sarımsak kürünü yapınca o gün sarımsaklı şampuan ile yıkamak istiyorum harems marka aldım toptancımdan
İyi yapmışsın canım,bende o şekilde kullandım daha iyi oluyo ,saçında enazından sarımsağın etkileri devam eder.Başka şampuan kullanınca temizlendiğini düşünüyorum bende

Özür dilerim şimdi gördüm sorularınızı hemen cevaplıyorum..
Büyük boy bir cezvem var hep onda hazırlıyorum durulama sularımı ölçü olarak, kettle'da ya da direk cezvede suyu kaynatıp üstüne 1 tutam ısırganı atıyorum 5 dk kaynatıp kapatıyorum altını, soğumaya bırakıyorum. Soğuyunca süzüp bir kaba alıyorum , banyoda saçımı yıkayıp duruladıktan sonra fazla suyunu alıyorum ve diplerden itibaren yavaşca ısırgan suyumu döküp çıkıyorum :)

Ben kaynatmıyorum balım, orta boy 3 diş sarımsağı dilimliyorum soyup kavanozun içine atıp üstüne zeytinyağımı ilave ediyorum, kapatıp güneş görmeyen bir dolaba koyuyorum. aklıma geldikçe yada günde 1-2 kez çalkalıyorum sarımsaklar dibe oturup kalmasın diye, sarımsaklar renk değiştirene kadar bekletiyorum, böyle şeffafımsı oluyor 1 hafta 10 güne sonra süzüp başka kavanoza alıyorum ve kullanmaya başlıyorum. Sanırım kaynatmak kokusu gitsin diye, beni fazla rahatsız etmediği için gerek görmedim hiç :) Sürerken ılık daha iyi etki ediyor, ister benmari ister mikrodalgada derini yakmıcak gibi ılık olsa yeter.

Çok teşekkür ederim canım sagol bende öyle yapayım

hızlıca birkaç yere baktım kaynatılmasında sorun yok, içinize hangi türü sinerse öyle hazırlayabilirsiniz :)

Sığır iliği Kürü 3:
En sonunda bakım yapmaya fırsat buldum, bu hafta evde boyacı olduğundan ne ısırganlı duruluma suyu ne de yağ bakımı yapabildim.. Bu sabah ilk iş ısırganımı bulup kaynattım, sonrasında iliğimi herzamanki gibi hazırlayıp sürdüm, 4 saat kadar tutup yıkadım. Saçım çok parlak ve yumuşak ama uzamadı gibi geliyor bana, özellikle haftaiçi yağ bakımlarınıda aksattığımdan ilk kürüm kadar bir etki beklemiyorum.. 2 haftaya göreceğiz ilk 4 haftalık uzamayı inş düşündüğüm gibi değildir amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…