Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Redist günüsüüü : Diplerime redistimi sıkıp uçlarıma ve boylarıma güzelce ısıtılmış zeytinyağımı sürdüm. Karanfil suyuma, mecitefendi sarımsaklı şampuanıma devam ediyorum.
Bu arada belirtmek isterimki saç dökülmem 3 tele düştü.. Kullandıklarımın hangisi daha etkili bilemiyorum ama oldukça memnunum. Uzamayı takip edemiyorum daha doğrusu inatla ölçmüyorum kendime sürpriz olsun diye Artık ya kesilince ya da martın ortasında sığır iliğine dönünce ölçücem

Ölçmemek için diretirken kuru halini ekleyeyim bari dedim, işte KURU saçlarım oda sıcaklığında kendiliğinden kurumaya bıraktım boy ve uçları.. not: takılan kısım o en uzun sivri olan yeri

Canim ne guzel duz saclarin var.sivri olan yeride kötü durmuyo gibi ama minnacık yer sorun sadece oysa birsey olmaz bence

Canim ne guzel duz saclarin var.sivri olan yeride kötü durmuyo gibi ama minnacık yer sorun sadece oysa birsey olmaz bence
teşekkür ederim yakından bakınca kırıklar ve ortadan ayrılan teller belli oluyor ama sıcak zeytinyağı gerçekten iyi geldi bu kez geçen sefere kıyasla daha rahat tarandı ve dolaşması azaldı

En sonunda buldum cezamı Kendi rızamla gittim oturdum koltuğa 3cm aldırmak için, sonra ne olduysa boşluğuma geldi, birazda üstümde psikolojik baskı kurdular.. Sonuç mu ?

Mode züğürt avuntusu on: hiç boya kalmadı en azından deyip teselli ediyorum kendimi.. Sığır iliğine başlamak farz oldu.. Son olarak CatlakB artık yalnız değilsin balım

Yapmaa be

Yupppiiii artık yalnız değilim
Züğürt tesellisini bana uzun saçlılar değilde, sen vericeksin bu saatten sonra.
Kader ortağım.
Ama saçların çok dolgun şuan.

Anammmm ayy ben bu kuaförleri............

Anammmm ayy ben bu kuaförleri............
9 yıldır aynı yere gidiyorum ilk kez başıma geldi, öyle bir kötüledi ki saçımı iyi tamam kes o zaman dedim ama o andan itibaren eve gelene kadarki bölüm yok. aylarca yaptığım bakımama acıyayım, yoksa sağlıklı bölümlerinde katledilmesinemi bilemedim. Birde üstüne annem hunharca dalga geçti hani ondan başkasına güvenmezdin, başka yere gitmezdin ne yaptı diye Evlat acısı gibi içime çöktü

Cok iyi anlayabiliyorum seni ufacik yerden sikayetciydin gitri 10 cm den fazla sac ben kendin istedin sandim

Niye ne diye kotulediki yazik gunah ya onca emek ...
Sikma artik canini benimde ensede kestiklerinde ( ki hiraz daha uzun kesin ki toplayayım uyarılarına ragmen ) tek tesellim aman yaniklar gitti :)))

aplamayın ya bence daha modern olmus , tabi ki bu sayfadaki kimse öyle (kısa saç=modern) dusunmuodur ama cesaret edip soledim kızmayın

aplamayın ya bence daha modern olmus , tabi ki bu sayfadaki kimse öyle (kısa saç=modern) dusunmuodur ama cesaret edip soledim kızmayın
Estağfurullaf niye kızayım, haklısınız, benim modelle bir sorunum yok aslında bende sevdim görünüşünü, üzüldüğüm o kadar ay emek verdikten sonra boşa gitmesi :)

Kesinlikle deneyeceğim, hoş duruyor Tekrar teşekkürler

ay çok kötü olmuş ya üzülme kökü sende çok güzel bakım yapıyorsun maşallah sana

Sığır iliği kürüm için hazırlıklara resmen başlamış bulunmaktayım.. 300ml kavanozun içine 1 orta boy soğanı ve 6 diş (ufak) sarımsağı rastgele doğradım ve üstünü örtecek kadar zeytinyağı ekledim. Birçok uygulayan soğan küründen (durulama suyu) memnun kalınca yağı da olur belki diye denemek istedim. İçindekiler şeffaflaşana kadar bekletmeyi düşünüyorum sonra içinden soğanı ve sarımsağı çıkarıp, bir miktarını sığır iliğine ekleyip, kalırsa ara günlerde tek başına uygulamayı düşünüyorum. Haftayada iliğimi ısmarlayacağım, bu pazar ve önümüzdeki pazar(ygs günü) bakım yapmayıp hemen sonraki pazar ilik kürüne başlayacağım Allah nasip ederse. şimdilik bu kadar yeni birşeyler yaparsam eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…