Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Miyav_su benimde saçımda kaşınma oluyoor sığır iliğinde birde özellikle 2. haftadan sonra diplerde batma vardı resmen korktum ama sonra gördüm yeni saçlar fışkırdı resmen. Aynı kaşıntı redist kullanırkende oldu, sonra yine ufak saçlar çıktı ama bu ara stresten öbek öbek döktüm inş ilik küründen sonra toplanır :)

ay inşallah canım ya bitli gibi hissettim kendimibirde kafa derim çok hassaslaştı ay canım ya streslenme daha çok etki ediyor saça bırak herşeyi akışına benim bu ayın sonunda son kür olucak artık sarımsağa gecicem inşallah toplanır canımstreslenme sakin ol

Sığır İliği Kürü 1:
Evet sonunda ilk kürümü uyguladım. Kavanozdaki iliğimden 1 tatlı kaşığı aldım ve benmari usulü erittim, üstüne 1'er ampul bemiks, bepanthen ve evin ekleyip karıştırdım ve diplere uyguladım. Sonrasında uçlara zeytinyağımı sürüp sarmaladım. Ayrıca ısırgan otumdan bir tutam alıp sıcak suyla beraber sobanın üstüne bıraktım, kendiliğinden demleniyor.
Ve gelelim günün şokuna.. Kestirdiğimden beri saçlarımı kurutup doğal kırık dalgalı haliyle kullanıyordum, önceki gün iş görüşmesi için fön çektim ve saçım gözüme bir garip geldi sonra bugün annemede gösterince emin oldum saçımı asimetrik kesmiş benim sevgili kuaför!! tabi yamuk değilse sağ tarafım soldan 2 parmak uzun.. Hayatta gidip düzelttirmem daha çok kırpar inadına..
Akşama çizgili bir body bulup ilk resmimi eklerim. Görüşmek üzere

Canim.onu hic sıkıntı etme bence benimkide öyleydi sol taraf saga göre 3 parmak daha uzun ben kendim keserken soldan biraz fazla kesiyorum biraz uzasin kendin duzeltirsin

ilik kürü başlangıç:

dün unutup diğer body mi giymişim sonuç olarak kendisi şuan kirli sepetinde yerine bunu buldum.Başlangıç olarak yeşilde diyebiliriz kıvrık olduğundan beyazda duruyor o tek düz duran tel hariç5. kürde yeni resmi ekleyeceğim. ayrıca lavantaya devam ediyorum bugün6. içeceğimmm

kızlar yardım
saçlarımı yaklaşık 7-8 senedir boyamıyorum
beyazlar yuzunden artık pes ettim bu kadar gözyumabildim artık cok yogunlar
sacı yıpratmayan (veya az yıpratan) boya tavsiye edin lütfen bana

kızlar yardım
saçlarımı yaklaşık 7-8 senedir boyamıyorum
beyazlar yuzunden artık pes ettim bu kadar gözyumabildim artık cok yogunlar
sacı yıpratmayan (veya az yıpratan) boya tavsiye edin lütfen bana
organik boyaları tavsiye ediyorlar ben henüz hiç kullanmadım bende boya yerine kına uygulamak istiyorum

U uzii valla marka olarak hiç bilmiyorum sevdabuzer biliyordur belki..
Birde evdeki restorexim bitmişti bugün A101 de buldum yeni gelmiş 1lt'lik 8,95 e aldım, ilik günleri ilk şampuanımı onla yapıyorum kolayca arıtıyor, içeriğinde değişiklik var mı bakmadım henüz ama içine 1,5 kapak çam terabentin esansımı ekleyip attım dolaba, birde resimledim merak eden olursa diye..

kullanıp memnun olan varsa indirimi kaçırmayın derim, yarın bir tane daha alıcam sanırım bulması zor oluyor arındırıcı olanı

boyayımı dıyorsun bıldıgı kadarıyla amonyaksız boyalar fazla zarar vermıyor ınoa amonyaksız googleye amonyaksız boya yazarsan canım cıkar
ah bıde bu şampuan sulfatsız olaymıs hemmen bende alırdım ((

tesekkurler

yağ bakımı 1:
1 yemek kaşığı susam yağı ve 1 yemek kaşığı zeytinyağını karıştırıp ısıttım, diplere sürdüm, boy ve uçlarada zeytinyağı sürüp sarmaladım, az önce yıkadım, yeni restoreximide kullandım bakalım ne kadar arıttı kuruyunca daha iyi anlarım, yapısı biraz farklı geldi bana, rengi daha açık ve dokusu daha yumuşak şampuanın

Sıhhatler olsun yarasın Canım bende dün zeytinyağı+susam yağı+ lavanta +çörekotu+ badem + bemiks+evinden+bepaten ve yumurta ile yaptım 6 saat beklettim sabah kaşıntı ile uyandım bugün bir baktım yeni tüyler çıkmış

Sığır iliği Kürü 2:
İkinci kürümüde bugün uyguladım, kavanozda kalan içime sinmedi zaten azdı diye çöpe attım, buzluktan kullanmaya başladım, benmari usulü erittikten sonra, birer ampul evin, bemiks, bepanthen ekleyip diplere uyguladım sonra uçlara zeytinyağı sürüp masaj yaptım birkaç dk ve streçledim. Isırgan suyumuda şimdiden hazırladım birkaç saat daha tutup yıkayacağım. Son olarak şimdiden kaşıntı ve batma başladı saç diplerimde işe yarıyor sanırım çok şükür

Sıhhatler olsun şifa olsun

15 günlük lavanta kürümü bu gece tamamlıyorum hayırlısıyla, sonuncu çayımı içip bırakacağım.. Belli belirsiz bir uzamam var kesildiğinden beri ve ilik kürleriyle beraber diplerde hafif kaşıntılar başladı yine.. Bu arada artık haftada 3 kez yıkıyorum saçımı, argan yağlı şampuan ve hafta içi yağ bakımıyla dengeliyor kuruma olmadı şimdilik. Son olarak bugün avondan aldığım papatya-aloeveralı saç maskemi kullandım krem yerine ve ısırgan suyumu kullanmadım daha doğrusu unuttum, genel olarak parlak ve yumuşaklar, artık boya kalmadığından fazlada nem istemiyorlar zaten. Şimdilik bu kadar perşembe yağ bakımıda görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…