Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Sığır iliği kürüm için hazırlıklara resmen başlamış bulunmaktayım.. 300ml kavanozun içine 1 orta boy soğanı ve 6 diş (ufak) sarımsağı rastgele doğradım ve üstünü örtecek kadar zeytinyağı ekledim. Birçok uygulayan soğan küründen (durulama suyu) memnun kalınca yağı da olur belki diye denemek istedim. İçindekiler şeffaflaşana kadar bekletmeyi düşünüyorum sonra içinden soğanı ve sarımsağı çıkarıp, bir miktarını sığır iliğine ekleyip, kalırsa ara günlerde tek başına uygulamayı düşünüyorum. Haftayada iliğimi ısmarlayacağım, bu pazar ve önümüzdeki pazar(ygs günü) bakım yapmayıp hemen sonraki pazar ilik kürüne başlayacağım Allah nasip ederse. şimdilik bu kadar yeni birşeyler yaparsam eklerim :KK200:
Canım bende sığır iliği kürü yapıyorum ben içine menekşe ,portakal ve zeytinyağı koydum 1. Ayım bitti 2. Ayda 2 haftada bir sonraki aylarda ayda bir sefer yapıcam birde diyorum bu senin sarımsak kürünümü yapsam susam yağlı ve zeytin yağlı olanı benimde saçlarım boya ve röfleden döküldü

Canım bende sığır iliği kürü yapıyorum ben içine menekşe ,portakal ve zeytinyağı koydum 1. Ayım bitti 2. Ayda 2 haftada bir sonraki aylarda ayda bir sefer yapıcam birde diyorum bu senin sarımsak kürünümü yapsam susam yağlı ve zeytin yağlı olanı benimde saçlarım boya ve röfleden döküldü
Tabiki haftada ve ya 15te 1 gün yapabilirsin, zamanını saçındaki etkisine göre ayarlarsın eğer ağırlaşırsa 15 te 1 daha iyi olur. Ayrıca susam yağı ve/ ve ya çörek otu yağı boyalı saçlara çok faydalı, rengini korumasınada yardım ediyor.

Tabiki haftada ve ya 15te 1 gün yapabilirsin, zamanını saçındaki etkisine göre ayarlarsın eğer ağırlaşırsa 15 te 1 daha iyi olur. Ayrıca susam yağı ve/ ve ya çörek otu yağı boyalı saçlara çok faydalı, rengini korumasınada yardım ediyor.
Boya kalmadı Canım kestirdim çok yıprattı diplerden koyu kendi rengi geldi bende çikolata kahveye boyadım 7 ay sonra oldu mecburen eşim kına yak diyor beyazımda var kararsız kaldım ams sığır iliği işe yaradı ben buz kalıplarına koydum eritikten sonra oradan kullanıyorum

Boya kalmadı Canım kestirdim çok yıprattı diplerden koyu kendi rengi geldi bende çikolata kahveye boyadım 7 ay sonra oldu mecburen eşim kına yak diyor beyazımda var kararsız kaldım ams sığır iliği işe yaradı ben buz kalıplarına koydum eritikten sonra oradan kullanıyorum
Doğal içerikli boyaları bir incele istersen, hem saçını fazla yormaz hemde beyazlarını kapar kendi tonuna yakın bir renkle

Yine saç kremi aldım, bugün market alışverişi yaparken Dalan D'olive saç kremleri indirimdeydi hatta sadece 2-3 tane kalmış bende merak ettim fiyatıda 4-5 tl gibi bişeydi aldım bir tane, henüz denemedim ama deneyince etkilerini yazarım :KK49:

Yine saç kremi aldım, bugün market alışverişi yaparken Dalan D'olive saç kremleri indirimdeydi hatta sadece 2-3 tane kalmış bende merak ettim fiyatıda 4-5 tl gibi bişeydi aldım bir tane, henüz denemedim ama deneyince etkilerini yazarım :KK49:
canım ben onları dükkanımda satıyorum dalan saç kremi ve şampuanı kendimde kullanıyorum çok güzel memnun kalırsın merak etme güle güle kullan

CuriousCat CuriousCat tatlım çok soru soruyorum ama elimde bemiks+evigen+bepanten ampül kaldı onları çörekotu,yumurta ve bal ile karıştırsam nasıl olur ve nekadar koymalıyım balı ve çörekotu yağını

CuriousCat CuriousCat tatlım çok soru soruyorum ama elimde bemiks+evigen+bepanten ampül kaldı onları çörekotu,yumurta ve bal ile karıştırsam nasıl olur ve nekadar koymalıyım balı ve çörekotu yağını
Çörek otu yağını 1 tatlı kaşığı balıda 1 çay kaşığı koyarsan yeterli gelir diye düşünüyorum, sorun değil elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım, bir faydam oluyorsa ne mutlu bana :KK23:

Çörek otu yağını 1 tatlı kaşığı balıda 1 çay kaşığı koyarsan yeterli gelir diye düşünüyorum, sorun değil elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım, bir faydam oluyorsa ne mutlu bana :KK23:
çok teşekkür ederim allah razı olsun şimdi yaptım karışımı banyodan sonra sürücem allahın izniyle canım benim

Sığır iliği kürüm için hazırlıklara resmen başlamış bulunmaktayım.. 300ml kavanozun içine 1 orta boy soğanı ve 6 diş (ufak) sarımsağı rastgele doğradım ve üstünü örtecek kadar zeytinyağı ekledim. Birçok uygulayan soğan küründen (durulama suyu) memnun kalınca yağı da olur belki diye denemek istedim. İçindekiler şeffaflaşana kadar bekletmeyi düşünüyorum sonra içinden soğanı ve sarımsağı çıkarıp, bir miktarını sığır iliğine ekleyip, kalırsa ara günlerde tek başına uygulamayı düşünüyorum. Haftayada iliğimi ısmarlayacağım, bu pazar ve önümüzdeki pazar(ygs günü) bakım yapmayıp hemen sonraki pazar ilik kürüne başlayacağım Allah nasip ederse. şimdilik bu kadar yeni birşeyler yaparsam eklerim :KK200:
Canim.sen lise sondamisin
Bende zeytinyagina biberiye otuyla sarimsa koydum bekletiyorum bakalim
Uzulme canim yine uzar birkac aya ayni boya gelir

Canim.sen lise sondamisin
Bende zeytinyagina biberiye otuyla sarimsa koydum bekletiyorum bakalim
Uzulme canim yine uzar birkac aya ayni boya gelir
Hehe keşke, 25'imdeyim, zamanında gitmedim inatla üniversiteye 7 sene kadar sosyal fobi tedavisi gördüm bu sene artık neredeyse tamamen iyileştim kaldığım yerden hayatıma devam edicem Allah nasip ederse.

Hehe keşke, 25'imdeyim, zamanında gitmedim inatla üniversiteye 7 sene kadar sosyal fobi tedavisi gördüm bu sene artık neredeyse tamamen iyileştim kaldığım yerden hayatıma devam edicem Allah nasip ederse.
Oooo harikasin valla tebrik ediyorum seni

harikasın canım tebrikler ne güzel rahatsızlığını yenmişsin

İlik Kürümü hazırladım. Bugün sipariş için kasaba uğramıştım ,elinde kemik varmış hazırda al götür dedi. Şansıma bu seferki kemik geçen seferden daha büyükmüş bir tam buzluk +3-4 kullanımlık kavanoza koydum. Kısaca tarif edeyim yine; önce iliği şiş ve kabak oyacağı yardımıyla çıkardım, sonra cam bir kaba alıp, içine yarım çay bardağı (geniş tabanlı lav bardak) ile arıtılmış su ekleyip benmari usulü tencerede ısıttım, kahverengi olana kadar.. Sonra süzgeç ve kaşık yardımıyla başka kaba süzdüm yine aynı çay bardağımın yarısından biraz fazla soğanlı-sarımsaklı zeytinyağımdan koydum, üzerine 1 tatlı kaşığı menekşe, 1,5 tatlı kaşığı jojoba ve 3er tatlı kaşığı defne ve hint yağlarımı koyup iliğe ekledim bu saydığım miktar yarım çay bardağından 1 parmak fazla oluyor toplamda. iyice karıştırıp buzluğa döktüm, fazlasınıda dediğim gibi kavanoza koydum. Yalnız bu seferki kokusu efsane oldu :KK53:özellikle eklediğim soğanın esansı.. Şimdilik bu kadar haftaya pazar başlarım diyordum ama kesin programımı yarın hazırlayacağım burayada yazarım. Mutlu haftasonları :KK200:

Evet öncelikle bu pazar ilik kürüme başlıyorum, hafta içi bir günde elimdeki susam/zeytinyağı karışımını kullanıp bitirmeyi planlıyorum. Şampuanımı şimdiden değiştirdim, elimde geçen ilik kürüyle kullandığım otacı argan yağlı şampuanım vardı yarım şişe ona geçtim, mecitefendi 10 kullanımlık kadar kaldı ama bitirene kadar bekleyemedim, saçım alıştı artık ona etkisi azaldı. Şimdilik Dalan saç kremini sevdim ve kullanmaya devam edeceğim kötü bir etki görmediğim sürece.. İlik yaptığım gün karanfil suyunuda bırakıp ısırgana geçmeyi düşünüyorum, geçen kürde ısırganla kullanmıştım iliği memnun kalmıştım. Unutmadan ilik kullandığım günler ilk şampuanımı yağlı saçlar için restorexle yapıyorum böylece kolayca arınıyor saçım, elimdeki az kaldı bitmeden bir kutu daha alacağım ilik kürü yaparken saçı yıpratmadan durulamak için tuzlu şampuan şart.. Ve son olarak sınav stresinden çarşamba pazarına dönen cildim için lavanta kürü yapmaya başlayacağım bu geceden itibaren; 15 gün boyunca geceleri aç 1 bardak içip, bir miktarda tonik olarak kullanacağım, cilt kadar olmasada saçada etki ettiğinden belirtmek istedim. Şimdilik bu kadar pazar günü ilk resmi ekler yaptıklarımı anlatırım. Herkese mutlu haftalar

Nasil gecti sinavin canim bi ara sinavini erken bitiren bir ogrencinin kitapçığında matematik bölümüne baktim :))) tabi hemen uyarı ustune biraktim

Nasil gecti sinavin canim bi ara sinavini erken bitiren bir ogrencinin kitapçığında matematik bölümüne baktim :))) tabi hemen uyarı ustune biraktim
Fena değildi denemelere göre sosyalim daha kötü geçti ah o din ve felsefe soruları =( aşağı yukarı 96 net civarı gelicek bakalım sosyal hizmetlere yetecekmi 4 senelik açıktan

Bende dün yağ bakımı olduğu için sığır iliği kürünü yaptım fakat dünden beri saç diplerim çok kötü kaşınıyor normal mi çok arındırdım saçlarımdan

X