- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Canım bende sığır iliği kürü yapıyorum ben içine menekşe ,portakal ve zeytinyağı koydum 1. Ayım bitti 2. Ayda 2 haftada bir sonraki aylarda ayda bir sefer yapıcam birde diyorum bu senin sarımsak kürünümü yapsam susam yağlı ve zeytin yağlı olanı benimde saçlarım boya ve röfleden döküldüSığır iliği kürüm için hazırlıklara resmen başlamış bulunmaktayım.. 300ml kavanozun içine 1 orta boy soğanı ve 6 diş (ufak) sarımsağı rastgele doğradım ve üstünü örtecek kadar zeytinyağı ekledim. Birçok uygulayan soğan küründen (durulama suyu) memnun kalınca yağı da olur belki diye denemek istedim. İçindekiler şeffaflaşana kadar bekletmeyi düşünüyorum sonra içinden soğanı ve sarımsağı çıkarıp, bir miktarını sığır iliğine ekleyip, kalırsa ara günlerde tek başına uygulamayı düşünüyorum. Haftayada iliğimi ısmarlayacağım, bu pazar ve önümüzdeki pazar(ygs günü) bakım yapmayıp hemen sonraki pazar ilik kürüne başlayacağım Allah nasip ederse. şimdilik bu kadar yeni birşeyler yaparsam eklerim
Tabiki haftada ve ya 15te 1 gün yapabilirsin, zamanını saçındaki etkisine göre ayarlarsın eğer ağırlaşırsa 15 te 1 daha iyi olur. Ayrıca susam yağı ve/ ve ya çörek otu yağı boyalı saçlara çok faydalı, rengini korumasınada yardım ediyor.Canım bende sığır iliği kürü yapıyorum ben içine menekşe ,portakal ve zeytinyağı koydum 1. Ayım bitti 2. Ayda 2 haftada bir sonraki aylarda ayda bir sefer yapıcam birde diyorum bu senin sarımsak kürünümü yapsam susam yağlı ve zeytin yağlı olanı benimde saçlarım boya ve röfleden döküldü
Boya kalmadı Canım kestirdim çok yıprattı diplerden koyu kendi rengi geldi bende çikolata kahveye boyadım 7 ay sonra oldu mecburen eşim kına yak diyor beyazımda var kararsız kaldım ams sığır iliği işe yaradı ben buz kalıplarına koydum eritikten sonra oradan kullanıyorumTabiki haftada ve ya 15te 1 gün yapabilirsin, zamanını saçındaki etkisine göre ayarlarsın eğer ağırlaşırsa 15 te 1 daha iyi olur. Ayrıca susam yağı ve/ ve ya çörek otu yağı boyalı saçlara çok faydalı, rengini korumasınada yardım ediyor.
Doğal içerikli boyaları bir incele istersen, hem saçını fazla yormaz hemde beyazlarını kapar kendi tonuna yakın bir renkleBoya kalmadı Canım kestirdim çok yıprattı diplerden koyu kendi rengi geldi bende çikolata kahveye boyadım 7 ay sonra oldu mecburen eşim kına yak diyor beyazımda var kararsız kaldım ams sığır iliği işe yaradı ben buz kalıplarına koydum eritikten sonra oradan kullanıyorum
canım ben onları dükkanımda satıyorum dalan saç kremi ve şampuanı kendimde kullanıyorum çok güzel memnun kalırsın merak etme güle güle kullanYine saç kremi aldım, bugün market alışverişi yaparken Dalan D'olive saç kremleri indirimdeydi hatta sadece 2-3 tane kalmış bende merak ettim fiyatıda 4-5 tl gibi bişeydi aldım bir tane, henüz denemedim ama deneyince etkilerini yazarım
bir bakayım tatlım doğal boyalaraDoğal içerikli boyaları bir incele istersen, hem saçını fazla yormaz hemde beyazlarını kapar kendi tonuna yakın bir renkle
Çörek otu yağını 1 tatlı kaşığı balıda 1 çay kaşığı koyarsan yeterli gelir diye düşünüyorum, sorun değil elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım, bir faydam oluyorsa ne mutlu banaCuriousCat tatlım çok soru soruyorum ama elimde bemiks+evigen+bepanten ampül kaldı onları çörekotu,yumurta ve bal ile karıştırsam nasıl olur ve nekadar koymalıyım balı ve çörekotu yağını
çok teşekkür ederim allah razı olsun şimdi yaptım karışımı banyodan sonra sürücem allahın izniyle canım benimÇörek otu yağını 1 tatlı kaşığı balıda 1 çay kaşığı koyarsan yeterli gelir diye düşünüyorum, sorun değil elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım, bir faydam oluyorsa ne mutlu bana
Canim.sen lise sondamisinSığır iliği kürüm için hazırlıklara resmen başlamış bulunmaktayım.. 300ml kavanozun içine 1 orta boy soğanı ve 6 diş (ufak) sarımsağı rastgele doğradım ve üstünü örtecek kadar zeytinyağı ekledim. Birçok uygulayan soğan küründen (durulama suyu) memnun kalınca yağı da olur belki diye denemek istedim. İçindekiler şeffaflaşana kadar bekletmeyi düşünüyorum sonra içinden soğanı ve sarımsağı çıkarıp, bir miktarını sığır iliğine ekleyip, kalırsa ara günlerde tek başına uygulamayı düşünüyorum. Haftayada iliğimi ısmarlayacağım, bu pazar ve önümüzdeki pazar(ygs günü) bakım yapmayıp hemen sonraki pazar ilik kürüne başlayacağım Allah nasip ederse. şimdilik bu kadar yeni birşeyler yaparsam eklerim
Hehe keşke, 25'imdeyim, zamanında gitmedim inatla üniversiteye 7 sene kadar sosyal fobi tedavisi gördüm bu sene artık neredeyse tamamen iyileştim kaldığım yerden hayatıma devam edicem Allah nasip ederse.Canim.sen lise sondamisin
Bende zeytinyagina biberiye otuyla sarimsa koydum bekletiyorum bakalim
Uzulme canim yine uzar birkac aya ayni boya gelir
Oooo harikasin valla tebrik ediyorum seniHehe keşke, 25'imdeyim, zamanında gitmedim inatla üniversiteye 7 sene kadar sosyal fobi tedavisi gördüm bu sene artık neredeyse tamamen iyileştim kaldığım yerden hayatıma devam edicem Allah nasip ederse.
harikasın canım tebrikler ne güzel rahatsızlığını yenmişsinHehe keşke, 25'imdeyim, zamanında gitmedim inatla üniversiteye 7 sene kadar sosyal fobi tedavisi gördüm bu sene artık neredeyse tamamen iyileştim kaldığım yerden hayatıma devam edicem Allah nasip ederse.
Fena değildi denemelere göre sosyalim daha kötü geçti ah o din ve felsefe soruları =( aşağı yukarı 96 net civarı gelicek bakalım sosyal hizmetlere yetecekmi 4 senelik açıktanNasil gecti sinavin canim bi ara sinavini erken bitiren bir ogrencinin kitapçığında matematik bölümüne baktim :))) tabi hemen uyarı ustune biraktim
İnsallah olur canim hersey gonlunceolsunFena değildi denemelere göre sosyalim daha kötü geçti ah o din ve felsefe soruları =( aşağı yukarı 96 net civarı gelicek bakalım sosyal hizmetlere yetecekmi 4 senelik açıktan