Saç Uzatma Yöntemleri CuriousCat'in saç bakım serüveni

ilik kürü 7: geceden saç uçlarıma hindistancevizi yağı sürüp, sabahta 1 yemek kaşığı hindistancevizi yağı ve 1 küp iliği ısıtıp diplere uyguladım masaj yaptım, streçleyip sıkıca sarmaladım. Zencefilli suyumda sobanın üstünde, en sonunda kesin olarak dökülmem görülür şekilde azaldı Yarında kuaföre gidip kahkülümü kestircem, evde kesmeme annem izin vermedi, en son evde kestiğimde besleme lamiaya dönmüştüm.. Bu ay koç burcu 2 kez olduğu için koçta kesicem saçımı, sonraki ayda koçta keser duruma göre aslana dönerim 3 kesim sonrası..

ilik kürü 8: 1 küp ilik ve 3 vitamin ampulümü karıştırıp diplere uyguladım,incitmeden masaj yapıp, uçlara zeytinyağı sürdüm. Zencefilim sobanın üstünde kaynıyor.
Ayrıca cuma günü kahkülümü kestirdim, hatta eski halinden kalan uzunları da evde kendim kestim. Bir sonraki kesim 31 ocak-2 şubat arası koç günü bu da bana hatırlatma olsun. Haftaya sınavdan sonra resim eklemem gerekiyor sanırım bakalım ne kadar uzamış bu ay

Meraba :) galiba tek yazmadığım konu burası :) senin saçlarını çok beğeniyorum zaten uzunlar be çok sağlıklılar eski yeni bütün konularını okudum . Ben ilik kürünü hiç denemedim bazen denesem mi ki açaba diyorum . Ama ilik bulmak zor burda. İnş saçların Bi an önce yeterli uzunluğa gelir . Ve dökülme olmaz inş

Çok teşekkür ederim. Gerçekten tavsiye ederim, özellikle tanıdık kasabın varsa bir kaç gün önceden söylersen çıkınca ayırıyorlar, hazırlamada sadece 1 kez zahmeti var sonra eritip kullanmaca.. Bende çoğu zaman yorum yazmasamda aktif konuların çoğunu takip ediyorum, umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz

İlik Kürü 9: 1 yemek kaşığı hindistancevizi yağı, 1 ampul bemiks,1 küp iliği eritip uyguladım uçlara hindistancevizi yağı ve zeytinyağı sürdüm. Bemiks ampul diğerlerinden 1 fazla vardı sayısı eşitlensin diye bugün ekledim normalde haftaiçi kullanmamama rağmen. Zencefilli suyumda sobanın üstünde .. Ölçüme kaldı 1 bakım, pazar günü görüşmek üzere

Bugün bakımı atladım direk molaya girdim, sabahtan beri finaldi, vs'ydi derken üşendim açıkçası zaten sonuçları görünce mola vakti gelmiş dedim. Önce resimler;
11 aralık:

15 ocak:

Toplam uzama 1 cm var yok, ya uzun süredir uyguladığımdan ilik kürü etkisini kaybetti, ya da aşırı stresten etkilendi.. Neyse moral bozmuyoruz 15 günlük mola zamanı hazır tatilken diyetimi düzenler, biraz stres atarım sonrasında elimdeki redist'i kullanırım 5 hafta diye düşündüm, hafta içi normal, hafta sonu ampullerle.. Bugün bakım yapmamamın bir sebebide alnım alerji gibi oldu sabahki yün bereden sanırım alerjim var o berenin materyaline 2. oluyor .. Molada zencefil suyuna devam ederim, sonrasında soğan suyu denemek istiyorum yeni bakım programımla bakalım son kararı başlarken veririm. Şimdilik hoşçakalın 29 ocak pazar görüşmek üzere

Kuzum Benim de stresten etkileniyor. Bence saçın çok iyi . Son kesimden sonda bu kadar zamanda mucize gibi bişi benim bir yıllık uzamama bedel :) ben o kadar hp biotin yutuyorum bakım yapıyom ayda 1 cm i zor görüyorum . Şükür halimize :)

Sağol canım benim

Herseyden ote saglıklı canım stres gercekten etkılıyor benım streslı zamanlarda dokulmede cok olur yenı bakımda daha hozlı uzayacak ınsallah.bende cumadan ıtıbaren moladayım mecburen yanı :))

Can'ım meraba bende bu gün sığır iliği kürü yaptım valla havuç veya turptan daha kolay. Haftada 2-3 kere yapmayı düşünüyorum inş işe yarar. Bi 7-8 cm uzasa ah ah :)

kuzum 3 konunu da okudum. diğer kürlerde uzama 1.5 cm iken bunda depar atlamış vayy

şimdi ben haftada 3 kere yapıp 5 hafta sonra ara vermek istiyom uygun mudur hocam:) benim saçım çok inatçı 3 anca keser gibime geliyo

3 le başla sonraki hafta 2 ye indir güçlü içerikli ağır gelmesin canım
Kuzum bu akşam yine sürdüm cidden inanılmaz inatçı saçlarım var. Geçen yaptığımda kafam inanılmaz yağlı olmuştu arındıramamıştım . Bu gün buzluğa koyduğum ilikleri kullandım. Ancak üst kısımdaki yağlı kısımları attım . Acaba kötü bişi mi yaptım bilmiyorum. İçine Hindistan cevizi yağı da koydum sürdüm paketledim. Evde 1 tanede bemiks ampul buldum şansıma onu da kattım . Eskiden dax kullanıyordum Hindistan cevizi yağından sonra dax almam sanırım Bi daha . Hindistan cevizi uçlara iyi geliyor. Hatta banyoda krem bile kullanmıyorum.

Ecca canım sığır iliginden memnun kalacaksın gibi geliyor bana hadi hayırlısı herkesin saçının istediği şey farklı sanırım mesele onu bulmak.

Ecca canım sığır iliginden memnun kalacaksın gibi geliyor bana hadi hayırlısı herkesin saçının istediği şey farklı sanırım mesele onu bulmak.
Kesinlikle doğru diyorsun bana bu sığır iliği çok iyi geldi hoş daha iki hafta oldu erken konuşmayayım ama hiç dökülmem Yok ve parlıyorlar.

Merhaba :)
Sıgır iligi maskesi yeni saclar cikariyor mu? Bende seyrelme var ve yeni sac ciksin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…