- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Merhaba kuzum ilk hazırladığımız zamandan bahsediyoruz sanırım, ben cam kasede yapıyorum ağzı açık, pişince ince telli süzgeçten geçiriyorum az olduğu için yada çok miktar olanlar blenderdan getiriyormuş. Yani yaptığın yanlış değil eksik sadeceCanım selam . Naber nasılsın ?
Bi şey sorucam sana .
Sığır iliğini benmari hazırlarken ağzını açık mı bırakıyorsun yoksa kapatıyor musun ?
Ben bi kavanoza koyup ağzını sıkıca kapatıyorum , iliğimi hiç tamamen erimiyor parçacık kalıyo hep içinde bi sürü . sanırım yanlış yapıyorum .
MasallahResimlerden önce otacı şampuanıma su ekledim 1 yemek kaşığı, iyice çalkaladım üstünde sıvıklaşmış yarım cmlik birikinti oldu 2 seferdir gayet rahat kullanıyorum o yüzden, normalde kullananlar bilir aşırı kıvamlı, zor durulanan bir şampuandır, şuan ideal kıvamını buldu, o sıvılaşan kısım bitip katılaşınca yine su ekleyip kullanıcam
Şimdi gelelim uzamaya..
9 Kasım kesim sonrası..
Eki Görüntüle 1923688
11 Aralık- mola sonrası ilk ilik uygulaması..
Eki Görüntüle 1923687
Yok kolayına gitmem artık tövbe ettim, aslında o kadar zayıf değilim ama kiloyu karından aldığımdan kolayına belli olmuyor. Teşekkür ederimMasallahcok hizli uzuyor canim ama lutfen artik kuafore gitme
Bu arada soylemeden edemiycem ne kadar zayifsin ya
Maşallah canım güzel uzamış.Resimlerden önce otacı şampuanıma su ekledim 1 yemek kaşığı, iyice çalkaladım üstünde sıvıklaşmış yarım cmlik birikinti oldu 2 seferdir gayet rahat kullanıyorum o yüzden, normalde kullananlar bilir aşırı kıvamlı, zor durulanan bir şampuandır, şuan ideal kıvamını buldu, o sıvılaşan kısım bitip katılaşınca yine su ekleyip kullanıcam
Şimdi gelelim uzamaya..
9 Kasım kesim sonrası..
Eki Görüntüle 1923688
11 Aralık- mola sonrası ilk ilik uygulaması..
Eki Görüntüle 1923687
Banada haber ver canım bende kahkül keseyim biraz.Tüh bitmiş benim aklımda 19u diye kalmıştı.. artık 22sine kadar yapamam başak günü girmiş 3-4 gün daha idare edicem
bir dahaki aya kaldı artık benim aslan gününü beklerim yine, yan kullanıyorum bu ara sevdim fena olmadı idare ederim ocak a kadar böyleBanada haber ver canım bende kahkül keseyim biraz.
Bende yan kullanıyorum canım.bir dahaki aya kaldı artık benim aslan gününü beklerim yine, yan kullanıyorum bu ara sevdim fena olmadı idare ederim ocak a kadar böyle
Hiç sinameki kullanmadım, saçı açıyor, kurutuyor dediler, zaten saçım kuru birde onu kullansam talaş olur. Kür olarak sadece ilik yaptım, diğerleri hep hazır bakım yağıydı. ah birde maya yaptım ama benim alerjim var mayaya o yüzden ağzım yüzüm şişti 1 haftaHangi kürlerden memnun kaldın ? Sinamekiden kaldın mı mesela
Zencefilli su nasıl yapıyorsun faydalı mıHiç sinameki kullanmadım, saçı açıyor, kurutuyor dediler, zaten saçım kuru birde onu kullansam talaş olur. Kür olarak sadece ilik yaptım, diğerleri hep hazır bakım yağıydı. ah birde maya yaptım ama benim alerjim var mayaya o yüzden ağzım yüzüm şişti 1 hafta