- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Uzatma olarak değil ama dökülme olarak baya iyi geliyor. Geçen kışta bir dönem kullanmıştım. Uzatma olarak en çok ilik kürünü seviyorum. Ama şuan için ilik bulmamım pek imkanı yok kurban bayramı yüzünden fazla kesim olmuyor anca ekimdekonun hayırlı olsun canım, saçların çok güzel. redistten memnun kaldın mı ? saç uzatmada en güzel ürün en memnun kaldığın neler ? bende elimdeki ürünleri bitirdim şimdi ne alsam en faydalısı nedir ? şimdiden çok teşekkür ederim
evetHaydi bakalım hayırlı olsunnn, zeytinyağını sarımsakla bekletip öyle kullanıyordun dimi ?
E zahmetli değilmiş , denesem mi ?
Artık haftada 1 kullanıyorum, Eski rutinime göre haftaiçi 1 bakım, haftasonu 1 bakım olarak yapıyordum, ayrıca saçımın ucuna sürdüğüm zeytinyağı sade, sarımsaksız, sarımsaklıyı dibe sürüyordum da bu mevsimde kokuyor..E zahmetli değilmiş , denesem mi ?
Sen kaç kür , kaç gün aralıklarla uyguluyorsun canım.?
Ben aloe vera ve iliğe başladım ama , bir de zeytinyağını yapsam çok mu olur ki ?
Artık haftada 1 kullanıyorum, Eski rutinime göre haftaiçi 1 bakım, haftasonu 1 bakım olarak yapıyordum, ayrıca saçımın ucuna sürdüğüm zeytinyağı sade, sarımsaksız, sarımsaklıyı dibe sürüyordum da bu mevsimde kokuyor..
mantıklı hem o arada hava serinler, terleyeceğim sarımsak kokacak kabusu yaşamazsınO zaman ben aloe vera ve iliğime devam edeyim, aloeden memnun kalmazsam eğer zeytinyağına dönerim.
Çok fazlası da saç diplerini tıkar sonra belli olmaz .
merhaba kızlar,
Aloe vera kürünü nasıl uyguluyorsunuz acaba? Direk jelini mi sürüp bekletiyorsunuz?
Alıp deneyeyim yarın fırsat bulursam, bu gidişle ilik kürü yapacak saçım kalmayacakDökülme için sığır iliğinden önce bir kaç defa maya maskesi uygulasana, 1 çorba kaşığı kuru maya ile yarım çay bardağı ılık suyu karıştırıp 10 dakika bekletip diplere sür yarım saat sonra yıka, sığır iliği kürüne başlayana kadar bu şekilde dene derim, etkili oluyor.
O kadar mı dökülüyorAlıp deneyeyim yarın fırsat bulursam, bu gidişle ilik kürü yapacak saçım kalmayacak
2 aydır devam ediyor, uçlara doğru inceldi iyice, çok şükür ki yenileri çıkıyor yoksa saç dibimde açılırdı çoktan..O kadar mı dökülüyor
2 aydır devam ediyor, uçlara doğru inceldi iyice, çok şükür ki yenileri çıkıyor yoksa saç dibimde açılırdı çoktan..
Yok konuşmamıştık ama yaptırdım, stresten dedi doktor, aynı anda yüzümde sivilcelenme falanda oldu, mayısta zor bir dönem geçirdim ondan beri toparlanamadım. Testlerim normal, saçımda kötü durmuyor hala parlak ama üçer beşer dökülüyor..Epey uzun sürmüş, peki tahlil falan yaptırmış mıydın bunu konuştuk mu hiç seninle?
Dur bakalım maya ile bir başla, sığır iliği ile devam et toparlanır dökülmesi ama stress konusunu çözmek lazım çünkü benim de stressten feci döküldüğü zamanlar olmuştu bilirim o durumu.Yok konuşmamıştık ama yaptırdım, stresten dedi doktor, aynı anda yüzümde sivilcelenme falanda oldu, mayısta zor bir dönem geçirdim ondan beri toparlanamadım. Testlerim normal, saçımda kötü durmuyor hala parlak ama üçer beşer dökülüyor..