Selam günlük ve günlüğümü okuyan güzel insan
ağustos ayından bu yana yapmadığım bakım kalmadı ama hala saçlarımın uçları mısır püskülü misali
ayrıca saçımı ne kuruttum ne düzleştirdim belki 3-5 defa saçıma fön çektirmişimdir...
cuma günü saçlarımı boyattım ve kesim şeklini düzelttirdim tam bir küt modeli oldu yakın zamanda foto çekerim
kuaförden şu şampuanı satın aldım
BC BONACURE Fibre Force Keratin Bakım Şampuanı 1000ml-YENİ SERİ Bonacure Fibre Force Keratin Bakım Şampuanı 1000ml 10 KAT DAHA GÜÇLÜ
Ürün Özelliği Yararları
- Yoğun işlem görmüş ve doğal yapısını yitirmiş saçlar için özel olarak geliştirilmiştir.
- Yorgun, hassas ve yıpranmış saçları nazikçe temizler.
- Özdeş mikronize keratinlerle geliştirilmiş içeriği, saçın lif yapısını onararak görünümünü düzeltir.
- Saçın kimyasal işlemler ve yıpratıcı dış faktörler sonucu yitirdiği keratin oranını dengeler.
- Saçın temel yapı taşlarını geri kazandırarak güçlenmesini sağlar.
- Isı ile şekillendiricilerin saçta oluşturduğu tahribatı onarır.
- Kökten uca güçlenmiş ve dirençli saçlar oluşturur.
- Serinin tamamlayıcı ürünleriyle birlikte düzenli kullanıldığında %100 daha güçlü, %95 daha dirençli saçlar oluşturur.
- Günlük kullanım için uygundur.
aynı zamanda maskesini de satın aldım
birde şu markanın saç bakım yağını aldım
MoroccanoilSaçı Canlandırmaya Yardımcı Bakım Yağı - Moroccanoil bakım yağı, çevresel etkenlerin yanı sıra şampuan, boya ve permada bulunan kimyasallardan zarar gören saçı yeniden canlandırmaya ve tazelemeye yardımcı olma özelliğine sahip
- Bu orijinal formül, yağ bazlı saç bakım ürünleri kategorisine öncülük etti
- Islak veya kuru saç tarafından kolaylıkla emilebilen ve saçı besleyen antioksidanlar, vitaminler ve proteinler açısından zengin alkolsüz formüle sahiptir
- Saçta kontrol edilebilirlik sağlar
- Saçtaki dolaşıklıkları çözer
- Saça yapılan işlemlerden ve nemden kaynaklanan elektriklenmeyi kontrol altına alır
- Boya uygulanmış saçta parlaklığı artırır
- Rengin daha gerçek ve daha uzun süre kalmasını sağlar
- Saçın esnekliğini artırır
- Saça doğal bir parlaklık ve daha yumuşak bir yapı kazandırır
- Islak ve kuru saça göre formüle edilmiştir
- Az miktarda moroccan oil bakım yağı, saçın kurutma makinesiyle kuruma süresinin önemli ölçüde azalmasına ve saçın kontrol edilebilirliğini artırarak şekillendirmeyi kolaylaştırmaya yardımcı olur
- Kuru saçta saçı yatıştırmak, elektriklenmeyi gidermek ve saçı güneş, rüzgâr gibi çevresel etkenlerden korumaya yardımcı olması için kullanın
- Moroccanoil bakım yağı, besleyici maddeleri saça yeniden yüklemeye ve işlem sırasında saçı güçlendirmeye yardımcı olan protein ve antioksidanlar bakımından zengindir
- Saçı kimyasal işleme hazırlamak için, moroccanoil bakım yağından yaklaşık 5 ml (2-3 pompa) kuru saça masaj yaparak uygulayın
- Tüm saç tipleri için kullanıma uygundur
sanırım artık hindistancevizi yağı ve bunlar dışında herhangi bir ürün almayacağım
ben uzatmaya çalıştıkça daha çok yıpratıyorum galiba
kendi dengesinde uzasın ancak sağlıklı olsun saçlarım :)