- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Gecmis.olsun canimBugünkü bakım iptal oldu sancilaninca en kısa sürede yapıp normal rutinimle devam edeceğim
Bende bugün Hindistan cevizi yağı sürdüm dipten uca evelsi günde organicum maskemi yapmıştımBen durulama suyunda da ara vermiştim yarın tekrar dan bende lavantaya başlamayı düşünüyorum. Mola verince başlamak çok zor oluyo. İnsan hemencecik yayıveriyor kendini
Canim redistten memnun musunBakım 5: normalde 6 olması gerekiyordu ama biri iptal olunca, bugün diplere redist, uçlara hindistanceviziyağı sürüp beklettim. Lavanta kürüm dün gece sondu, şimdilik 10 gün ara ama durulama suyuna devam ediyorum.
Ahh ahh benim saçım ne zaman sizinki gibi olacakBAyağı uzamış ve dolgunlaşmış. Galiba sığır iliği kürü dın uygulaman daha sonrasında etkili oldu . Cidden iyi Bi uzama . Boydan değil yan saçlar çok uzamış
Bayağı ufak saç çıkardı yine, bu sefer sanırım uzama hızı o sebeple düştü.BAyağı uzamış ve dolgunlaşmış. Galiba sığır iliği kürü dın uygulaman daha sonrasında etkili oldu . Cidden iyi Bi uzama . Boydan değil yan saçlar çok uzamış
Sabır, maalesef saç zaman alıyor hele yaş aldıkça gitgide yavaşlıyor uzama, birde stresi bıraksan uzayacak ama sen stres yaptıkça salgılanan hormonlar yavaşlatıyor sistemini.Ahh ahh benim saçım ne zaman sizinki gibi olacak
20 yaşındayım hızlı uzaması gerekmez miBayağı ufak saç çıkardı yine, bu sefer sanırım uzama hızı o sebeple düştü.
Sabır, maalesef saç zaman alıyor hele yaş aldıkça gitgide yavaşlıyor uzama, birde stresi bıraksan uzayacak ama sen stres yaptıkça salgılanan hormonlar yavaşlatıyor sistemini.
Yaştan kastım geçen yıllardaki hızı bekleme. Ayrıca senin saçın yıprandıgi için ve çok karışık bakım uyguladığın için kendini şaşırdı kuzum. Kesiliyor kopuyor uzamasını anlamıyorsun. Tek bakım 4 hafta 10-15 gün ara sonra sıradaki şeklinde dene yaza kadar artık yipranmislardanda kurtuldun iyi sonuç alacaksın.20 yaşındayım hızlı uzaması gerekmez mi
Tamam o zaman şimdi Sinameki kürü ve lavanta çayı içiyim 2 ay boyunca aralarda da Hindistan cevizi yağı sürüyim nemlensin diye kuzum olur mu öyle şampuanımda aynı organicum, bi konuma baksana yaza kadar 2 ay bir de mola döneminde ne kadar uzar tahminiYaştan kastım geçen yıllardaki hızı bekleme. Ayrıca senin saçın yıprandıgi için ve çok karışık bakım uyguladığın için kendini şaşırdı kuzum. Kesiliyor kopuyor uzamasını anlamıyorsun. Tek bakım 4 hafta 10-15 gün ara sonra sıradaki şeklinde dene yaza kadar artık yipranmislardanda kurtuldun iyi sonuç alacaksın.
Canımcım nerelerdesin sen