- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- Konu Sahibi CuriousCat
Ben daha yeni başladım. Ama buradaki arkadaşlar çıkarttığını söylüyorlarCikan saclarda bebek saci gibi degilde sertlesiyor mu sonradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha yeni başladım. Ama buradaki arkadaşlar çıkarttığını söylüyorlarCikan saclarda bebek saci gibi degilde sertlesiyor mu sonradan
Kesinlikle çıkartıyor yazın en kısa saçım çenemin altındayken bildiğin kahkül oldu alnım , içine sarımsak yağı ve hint yağı eklersen etkisi artarMerhaba :)
Sıgır iligi maskesi yeni saclar cikariyor mu? Bende seyrelme var ve yeni sac ciksin istiyorum
Kesinlikle çıkartıyor yazın en kısa saçım çenemin altındayken bildiğin kahkül oldu alnım , içine sarımsak yağı ve hint yağı eklersen etkisi artar
Dediğim gibi kahkül oluşturacak boyda uzadılar bebek saça da benzemiyorlardı uzadıktan sonra. Şuan markasını hatırlamıyorum ama aktardan aldım ben 10 yıldır alışveriş ettiğim yer güvenmeyi tercih ediyorum o sebeple. Hindistan cevizi yağını bir kaç kez kullandım daha yeni aldığım için etkiside ne oldu pek kavrayamadım şuan tek kullanıyorum o sebeple, ben iliğimi bir kez hazırlayıp buz kalıbına dökülüyorum sonra kullandıkça 1 küp olarak benmari usulü ısıtıyorum. Genelin aksine kuru şampuan yapmıyorum, bol suyla yıkayınca her türlü arınıyor zaten, fazla şampuan kullanmayı sevmiyorum, şampuan miktarı azaldıkça saçım kendine geldi, ama yinede arıtamazsan kuru şampuanlamayı deneyebilirsin.Merhaba.
Cikan bebek saclar sertlesemeden dokulup gidiyor. Sizin cikan saclarinizda guclulesti mi?
Gratislerde satilan shiffa home kullandim yag olarak ama gercek olduguna emin olamadim.
Siz hangi marka kullaniyorsunuz yaglari? Aktarlarda satilanlara guvenemiyorum..
Sigir iliginin icine hindistan cevizi yagi koymussunuz.
Hindistancevizi yagida sac dokulmesine gurlesmesine iyi geliyor mu yoksa sadece nem mi veriyor?
sigir iligini benmari usulu eritip onu tekrar kullanicak sekilde küp küp doldursak olur mu?
Kendi kendine mi eritmeye birakalim buzluktan cikarip yoksa isitalim mi yine...
Ve son olarak sactan kolay cikmasi icin sampuanlama durulama islemini nasil yapiyorsunuz? Cikaricam derken dokuluyor...
Cok soru sordum ama muzdaripim tesekkurler :))
Dediğim gibi kahkül oluşturacak boyda uzadılar bebek saça da benzemiyorlardı uzadıktan sonra. Şuan markasını hatırlamıyorum ama aktardan aldım ben 10 yıldır alışveriş ettiğim yer güvenmeyi tercih ediyorum o sebeple. Hindistan cevizi yağını bir kaç kez kullandım daha yeni aldığım için etkiside ne oldu pek kavrayamadım şuan tek kullanıyorum o sebeple, ben iliğimi bir kez hazırlayıp buz kalıbına dökülüyorum sonra kullandıkça 1 küp olarak benmari usulü ısıtıyorum. Genelin aksine kuru şampuan yapmıyorum, bol suyla yıkayınca her türlü arınıyor zaten, fazla şampuan kullanmayı sevmiyorum, şampuan miktarı azaldıkça saçım kendine geldi, ama yinede arıtamazsan kuru şampuanlamayı deneyebilirsin.
Bende şubatta aslan gününde kestirmeyi düşünüyorum.Ya da kendim keserim.Bugünkü koç günü olduğu için saçımı kestim kahkülleri ellemedim boylardan 1-2 mm aldım
Bende normalde aslanda kesiyordum değişiklik olsun dedim, 3-4 kesimde bir değiştiririm herhalde :)Bende şubatta aslan gününde kestirmeyi düşünüyorum.Ya da kendim keserim.
Canım kavanozda ve ağzı kapalıysa bir şey olmaz.Yani eğer ağzı açık kalıp küflendiyse onuda anlarsın zaten o zaman bozulmuştur.Bakım2: Diplere redist 40 bitkili yağımı sıkıp, boy ve uçlara hindistan cevizi yağımı sürdüm. Bu arada aklıma takılan bir konu var lavanta bozulur mu ? Çay yapmak için yeni lavanta aldım ama elimde bir kavanozda daha önceden alınmış var sadece biraz kurumuş görünüyor onuda demledim saçıma durulama suyu olarakta yinede aklıma takıldı bozulur mu ?
Bakım4: Diplere Redist, uçlara zeytinyağı sürüp paketledim, lavanta suyumuda duşa girmeden yapıcam.
Neden ki?CAnım meraba affet bişi dicem sen bu konuda daha tecrübelisin tabi. Bu redist i diplere sürmen hiç içime sinmiyor
Nerdeyse şişenin 3/2sini kullandım geçen yıldan beri kepek ve dökülmeye gayet iyi gelmişti, şuanda da bir problem olmayınca.. büyük ihtimalle daha ucuz olan yağları daha yoğun eklemişlerdir, bunun kokusu çam terabentin gibi yoğunluklu olarakBU edişte baktım ben fiyat çok ucuz bu kadar çok yağı bu fiyata satmaları düşündürüyor. Artık nasıl Bi gözümüz korktuysa herşeyin altında bişi arıyoruz. Ben bu redist in fön yağını kullanmıştım çok güzel kokuyordu. Ams ne kadar güzel koku o kadar kimyasal oluyor saç ürünlerin de . İnş ben yanılıyorumdur.,