- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Çok şükür bir an önce bitsin bu sonbaharda kurtulsam..Eh iyi bari dokulenlerin yerine yenisi geliyorsa
Kansızlık vs olmadıkça kalmazsın balım, yenisi çıkıyor. Resmen alnımda kahkül olmuş yazdan beri yeni çıkanlar, arada dalga geçiyorum bu gidişle hiç kestirmesem bile kendiliğin döke-çıka kısalıcak diye..Ay aynı sorun bende de var. Dökülen döküle kel kalacam
Cok iyi canim uzamasi
Gene nettinBir çizgi 2 cm.. 8 cm giderBana kalsa 4-4 iki seferde aldırcaktım, incelsede dalgalı olduğundan belli olmadığı için ama malesef hiç bir kuaförde saçın sahibine kalmıyor o ölçü neyse sağlık olsun kış zaten diye kendimi teselli ederim geçerim
Kesilmeden önce:
Eki Görüntüle 1909583
Güncel hali:
Eki Görüntüle 1909584
Kusura bakmasında kuaförümün öküzlüğü üstüne basa basa kırığım yok 2 cm en fazla 4 cm kes dedim, bir dahaki gidişim son şansı baktım yine keyfine göre kırpırıyor koltuktan kalkar başka kuaföre giderim. Yıllardır giderim hiç böyle yapmazdı, son 2 seferdir keyfine göre buduyorGene nettin(((
Esit boya gelmis en azindan kendini oyle memnun et bari
Gitme canim bir daha ya emegine yazik valla genede üzülme koku sende uzarKusura bakmasında kuaförümün öküzlüğü üstüne basa basa kırığım yok 2 cm en fazla 4 cm kes dedim, bir dahaki gidişim son şansı baktım yine keyfine göre kırpırıyor koltuktan kalkar başka kuaföre giderim. Yıllardır giderim hiç böyle yapmazdı, son 2 seferdir keyfine göre buduyor
Yok çok üzülmedim bu sefer, geçen martta kestiği boyla kıyaslıyorumda verilmiş sadakam varmış bu kezGitme canim bir daha ya emegine yazik valla genede üzülme koku sende uzar
Aynen :)) onda tam kirptikca kirpmisYok çok üzülmedim bu sefer, geçen martta kestiği boyla kıyaslıyorumda verilmiş sadakam varmış bu kez
Kesinlikle yine ucuz atlattım geçen marta göreCanım yazık valla yine gitmiş saçlar ya tam dayaklık bir kuafor