- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Canım bende cok,kullanmam hatta nadıe kullanırım duzlestırıcıyı anca bı ozel gun ( yılbası,sevgılıler gunu dogumgunu) veya okulda bı etkınlık varsa almışkende ıyısını,alayım,dıyorum 2,sene once phılıps jojobalı,vardı cok,memnundum,ama sacımı yoluyordu kız kardesım caldıNe demek bende faydalanıyorum ne güzelsevdabuzer , şu dökülmeden kurtulursam bende düzleştirici alıcam, yıllardır kullanımıyorum saçıma kıyıpta ne de olsa kuaför keserken kıymadan alıp götürüyor bari biraz işlem görsünde kesildiğine değsin.. Bu arada karanfil durulama suyu yapmayı hep unutuyorum banyodan önce, diğer türlü sprey şişeye yapmıştım onuda bu havada uygulamaktan korkuyorum ıslak kalınca hemen burnum akmaya başlıyor
Benım,aklımdakı modellerde phılıps keratın remıngton 8500 bırde remıngton pearl phılıpsı,eleyıp,yerıne kılıcın,dedıgını,koydum ben ılk,cıktıgında pearlı,denemıstım,sankım begenmemıstım ama sımdı hangı ssitede okusam muhtesem diyorlarsevdabuzer
Kız kardeşimde var
oda 6 yaşında benim ki de
8500 yağ terapisi , çok güzel parlatıyor saçı ama bununla maşa yapmak imkansız gibi bir şey .
Sleek & Curl daha mantıklı o bakımdan , iki model de çok güzel.
Edit : Bi de konu sahibi ben değilimCuriousCat artık kızmasın bizee
Ahh o kuaforlerden,cektıgımızNe demek bende faydalanıyorum ne güzelsevdabuzer , şu dökülmeden kurtulursam bende düzleştirici alıcam, yıllardır kullanımıyorum saçıma kıyıpta ne de olsa kuaför keserken kıymadan alıp götürüyor bari biraz işlem görsünde kesildiğine değsin.. Bu arada karanfil durulama suyu yapmayı hep unutuyorum banyodan önce, diğer türlü sprey şişeye yapmıştım onuda bu havada uygulamaktan korkuyorum ıslak kalınca hemen burnum akmaya başlıyor
Benım,aklımdakı modellerde phılıps keratın remıngton 8500 bırde remıngton pearl phılıpsı,eleyıp,yerıne kılıcın,dedıgını,koydum ben ılk,cıktıgında pearlı,denemıstım,sankım begenmemıstım ama sımdı hangı ssitede okusam muhtesem diyorlar
8500Un plakalaeı,genısmıkı canım bukle olmuyo
Kesınlıkle,denerım,canım ben komple,saca masa,sevmıyorum,zaten bı,yaparsan onlere yaparım cok,tesekkurlerEvet plakaları nispeten geniş , o da iz bırakıyor bukle yaparken çok kalın olmamasına rağmen.
Maşayı ayrı alırım istediğim parlaklık diyorsan mutlaka biyerde dene derim.
Yok olurmu önerilere,açığım remington keratin therapye baktım herkes cok memnun ama ondada plaka oynuyormus haftaya,sehır dısına cıkacam bakayım bı,artık deneme ımkanım olursa
sevdabuzer
Kız kardeşimde var
oda 6 yaşında benim ki de
8500 yağ terapisi , çok güzel parlatıyor saçı ama bununla maşa yapmak imkansız gibi bir şey .
Sleek & Curl daha mantıklı o bakımdan , iki model de çok güzel.
Edit : Bi de konu sahibi ben değilimCuriousCat artık kızmasın bizee
Ne demek bende faydalanıyorum ne güzelsevdabuzer , şu dökülmeden kurtulursam bende düzleştirici alıcam, yıllardır kullanımıyorum saçıma kıyıpta ne de olsa kuaför keserken kıymadan alıp götürüyor bari biraz işlem görsünde kesildiğine değsin.. Bu arada karanfil durulama suyu yapmayı hep unutuyorum banyodan önce, diğer türlü sprey şişeye yapmıştım onuda bu havada uygulamaktan korkuyorum ıslak kalınca hemen burnum akmaya başlıyor
Benım,aklımdakı modellerde phılıps keratın remıngton 8500 bırde remıngton pearl phılıpsı,eleyıp,yerıne kılıcın,dedıgını,koydum ben ılk,cıktıgında pearlı,denemıstım,sankım begenmemıstım ama sımdı hangı ssitede okusam muhtesem diyorlar
8500Un plakalaeı,genısmıkı canım bukle olmuyo
Hatuncumlar bir soru, bu maya maskesi urtiker tarzı kabartı yapar mı? Banyodan sonra farkettim 5 taneler sadece yüzümde, önce sivilce ilacına yordum ama sabah yoktu birşey, ya maya ya da çilekli sundae ki daha önce yapmamıştı... neyse sabaha kadar ders caliscam o arada artarsa giderim hastaneye annem zaten pimpirikli nöbet tutar başımda bu gece
Gecmis olsun canim ayni,zamanda sifa olsun :)) ben ampulleri kirarken havluyla tutp kiriyordum hem rahat oluyordu hemde elimi kesme sikintisi olmadi hicİlik kürü 3: 1 küp iliğimi benmari usulü ısıtıp üzerine 1er ampul bemiks bepanthen evin ekledim birde güzelce elimi kestim.. Sonrasında güzelce diplere uygulayıp parmak uclarimla masaj yaptım ve uclara elimde ısıttıgim zeytinyağını sürüp paketledim strecfilm bone ve örtüyle.
Geçmiş olsun canım.İlik kürü 3: 1 küp iliğimi benmari usulü ısıtıp üzerine 1er ampul bemiks bepanthen evin ekledim birde güzelce elimi kestim.. Sonrasında güzelce diplere uygulayıp parmak uclarimla masaj yaptım ve uclara elimde ısıttıgim zeytinyağını sürüp paketledim strecfilm bone ve örtüyle.
Sifa olsun canim en iyisini yapmissin ilik kurunde varsa tekrardan eklemene gerek yok dax en iyisiİlik Kürü 6: Karar verdim yarın kuafördeyim tabi kuaförümde müsaitse.. o sebeple karışımımda ufak bir değişiklik yaptım 1 küp ilik karışımına sarımsaklı zeytinyağı yerine 1 çay kaşığı dax ekledim. 100% olmasada epey baskıladı kokusunu, zaten iliğin içinde de sarımsaklı zeytinyağı karışımından var ve yeterince kötü kokuyor birde miktarı ayarlamak için tekrar eklediğimden çarşambaları pek hoş olmuyor benim içinYıkanınca belli olur ama umarım her zamankinden daha az kokarda kuaförüm bayılıp kalmaz
Hafif azalma var ama malesef strese bağlı olduğu için tamamen kesilmedi henüz.. Tek fark küçük saçlardaki bariz artış oldu sanırım.Sifa olsun canim en iyisini yapmissin ilik kurunde varsa tekrardan eklemene gerek yok dax en iyisi
Dokulmelerin ne alemde
Eh iyi bari dokulenlerin yerine yenisi geliyorsaHafif azalma var ama malesef strese bağlı olduğu için tamamen kesilmedi henüz.. Tek fark küçük saçlardaki bariz artış oldu sanırım.