Saç Uzatma Yöntemleri CuriousCat'in saç bakım serüveni

Canım bende cok,kullanmam hatta nadıe kullanırım duzlestırıcıyı anca bı ozel gun ( yılbası,sevgılıler gunu dogumgunu) veya okulda bı etkınlık varsa almışkende ıyısını,alayım,dıyorum 2,sene once phılıps jojobalı,vardı cok,memnundum,ama sacımı yoluyordu kız kardesım caldı sındı remıngton sıtelerde cok ovuluyor haftaya,deneyip alırım
Bence kılıcın,dedıgı maya maskesınıde yap karanfıl kurunude bakım yapacahın,zaman hatırlatmaya ekle haber verır,sana sinüzitmı,var,sende ay o bela,bendede,var ve yuzumun ufacık,yerinde ıslaklık kalsın o,ggun ölüyorum,resmen

Benım,aklımdakı modellerde phılıps keratın remıngton 8500 bırde remıngton pearl phılıpsı,eleyıp,yerıne kılıcın,dedıgını,koydum ben ılk,cıktıgında pearlı,denemıstım,sankım begenmemıstım ama sımdı hangı ssitede okusam muhtesem diyorlar
8500Un plakalaeı,genısmıkı canım bukle olmuyo

Ahh o kuaforlerden,cektıgımız

Evet plakaları nispeten geniş , o da iz bırakıyor bukle yaparken çok kalın olmamasına rağmen.
Maşayı ayrı alırım istediğim parlaklık diyorsan mutlaka biyerde dene derim.

Evet plakaları nispeten geniş , o da iz bırakıyor bukle yaparken çok kalın olmamasına rağmen.
Maşayı ayrı alırım istediğim parlaklık diyorsan mutlaka biyerde dene derim.
Kesınlıkle,denerım,canım ben komple,saca masa,sevmıyorum,zaten bı,yaparsan onlere yaparım cok,tesekkurler

Hatuncumlar bir soru, bu maya maskesi urtiker tarzı kabartı yapar mı? Banyodan sonra farkettim 5 taneler sadece yüzümde, önce sivilce ilacına yordum ama sabah yoktu birşey, ya maya ya da çilekli sundae ki daha önce yapmamıştı... neyse sabaha kadar ders caliscam o arada artarsa giderim hastaneye annem zaten pimpirikli nöbet tutar başımda bu gece

Yok olurmu önerilere,açığım remington keratin therapye baktım herkes cok memnun ama ondada plaka oynuyormus haftaya,sehır dısına cıkacam bakayım bı,artık deneme ımkanım olursa

Ben de o yorumlara inanarak denemeden almıştım Remington Keratin Theraphy'i ama gerçekten ilk kullandığım düzleştirici ile yakından uzaktan alakası yoktu. Biliyorsun ben sadece brezilya fönü için kullanıyorum ve performans olarak arada dağlar kadar fark var. Böyle ne bileyim eskisi ile ne kadar ince tutam alırsam alayım jilet gibi yapardı, bu ortadaki şeritten dolayı saçlar cırttt cırttt ses çıkartıyor mesela. Üstelik kozmetik olarak da şimdiye kadar sadece 20 kere falan kullanmış olmama rağmen bozuldu, kenar kaplamalarının halini yarın çekip gösteririm.

Nasış çam devirmişim belli değil, ikinizin birden konusuna yazıyorum diye karıştırmışım.

E tedavi olsana çektiğin eziyete değmez

Tahminen pearl'de keratin gibidir.

Yapar, instant mayanın işleniş tarzı daha farklı çünkü. Evde İngiliz Karbonatı varsa 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı koyup karıştır ve sür.

En sonunda alerjimden kurtulup, doktorumun önerdiği ara bitince bakıma geri döndüm. Dün sığır iliğimi alıp bugün ilkini uyguladım. detaylı tarif için http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aciyla-imtihani-2.870202/page-5#post-43457475.. Malesef ilik umduğumuz kadar çıkmadı kemikten normalde yaptığımın 1/3'ü kadar sağolsun kasabım az olduğu için kendisi çıkardı hazırladı, Bende eriyen iliğe ufak bir hesap hatasıyla 1 çay bardağı yağ ekledim (1'er tatlı kaşığı defne, hint, menekşe, jojoba ve üstüne önceden hazırladığım boool sarımsaklı zeytinyağı) biraz donmakta zorlandı haliyle önce dolabın altında bekletip sonra buzluğa almak zorunda kaldım. Biraz daha seyreltik olduğu için tarif haftada 2 uygulamaya karar verdim, 1 ay öyle devam edip, sonrasında tekrar ilik alıp hazırlıycam ve haftasonu ilik, haftaiçi yağ bakımı olarak 1 ay daha devam edip 15 günlük ara vereceğim, en azından şimdilik planım böyle.. Çizgili tshirtüm hazır saçımı yıkayınca başlangıç fotografımı çekeceğim. o zaman;
İlik Kürü 1: Benmari usulü ısıtılmış 1 küp iliğe bemiks, bepanthen, evin ekleyip diplere sürdüm ve masaj yaptım, uçlara 1 yemek kaşığı zeytinyağını çay bardagına koyup mikrodalgada ısıttım güzelce yedirdim ve toparladım. streç+bone+örtüyle sarmaladım.
Arındırma için yine Restorex kullanıcam, ardından organixle 2. şampuanı yapıp, kremler çıkarım. Serum olarak lila kapak mucizevi yağa devam ediyorum. Durulama suyu kullanmayacağım şimdilik hem üşeniyorum, hemde çok yüklenip yine bir alerji vakası yaşamaktan korkuyorum açıkçası.. Şimdilik bu kadar akşama görüşürüz

İlik Kürü 2: 1 Yemek kaşığı sarımsaklı zeytinyağımı ısıtıp içine 1 küp ilik karışımımı ekledim, benmari usulü erimesini bekledim (zeytinyağını erimesini hızlandırması için ısıttım) Vitamin ampullerini sadece pazarları ekliyorum, miktar iyi geldiği için eksik olmaması amacıyla zeytinyağı ekledim bugün ama biraz fazla geldi bir dahaki sefere tatlı kaşığıyla ekleyeceğim. Uçlarada sade zaytinyağını avcumda ısıtıp sürdüm paketledim. Akşam yemeğinden sonra yıkayacağım

İlik kürü 3: 1 küp iliğimi benmari usulü ısıtıp üzerine 1er ampul bemiks bepanthen evin ekledim birde güzelce elimi kestim.. Sonrasında güzelce diplere uygulayıp parmak uclarimla masaj yaptım ve uclara elimde ısıttıgim zeytinyağını sürüp paketledim strecfilm bone ve örtüyle.

Gecmis olsun canim ayni,zamanda sifa olsun :)) ben ampulleri kirarken havluyla tutp kiriyordum hem rahat oluyordu hemde elimi kesme sikintisi olmadi hic

Geçmiş olsun canım.

İlik Kürü 4:
Unutmuşum yazmayı, iliğimi ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağını (sarımsaklıdan) benmari usulü eritip diplere sürdüm, uçlara yine sade zeytinyağını sürüp streçledim. Bu arada çok fena üşütümüşüm dahada fena olmamak için sobanın dibinde bekliyorum bu havada bakım zor..

İlik Kürü 5: Benmari usulü ısıtılmış iliğin içine 1'er ampul bemiks,bepanthen ve evin ampul ekledim ( bu kez @sevdabuzer in dediği gibi bezle yaptım eller sağlam kaldı ) uçlarada zeytinyağı sürüp paketledim. Birazdan sobamın üstüne su ve karanfil koyucam banyoya kadar iyice suyunu çekip özü kalır, durulama suyu yaparım. Bir sonraki aslan günü kesim yaptırabilirim marttan beri saçımda şekil kalmadı katlar uzadı, dökülmeyle uçlar inceldi derken bir toplattırsam iyi olacak gibi birde kakül kesimi özledim hazır kış gelmişken belkii

İlik Kürü 6: Karar verdim yarın kuafördeyim tabi kuaförümde müsaitse.. o sebeple karışımımda ufak bir değişiklik yaptım 1 küp ilik karışımına sarımsaklı zeytinyağı yerine 1 çay kaşığı dax ekledim. 100% olmasada epey baskıladı kokusunu, zaten iliğin içinde de sarımsaklı zeytinyağı karışımından var ve yeterince kötü kokuyor birde miktarı ayarlamak için tekrar eklediğimden çarşambaları pek hoş olmuyor benim için Yıkanınca belli olur ama umarım her zamankinden daha az kokarda kuaförüm bayılıp kalmaz

Sifa olsun canim en iyisini yapmissin ilik kurunde varsa tekrardan eklemene gerek yok dax en iyisi
Dokulmelerin ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…