Saç Uzatma Yöntemleri CuriousCat'in saç bakım serüveni

KilicBaligi instant maya bulabildim markette 3lu porsiyonlara ayrılmış 1 tanesini karıştırdım kabarmasini bekliyorum 5dkya uygulayacağım eğer bu olmazsa başka marketlere bakarım yarın haftayada onu kullanırım artık

Niye bilmiyorum ama bu kuru aktif hamur mayası artık eskisi kadar kolay bulunmuyor, halbuki eskiden biz bir yaş maya bilirdik bir de bunu, o yüzden buldun mu iki paket al zaten 1.5 lira gibi bir şey

Canım,sen bı,ara karanfıl kuru yapıyordun oda sankı,dokulmene ıyı gelmıstı yanlış hatırlamıyorsam tekrar dene ıstersen

Niye bilmiyorum ama bu kuru aktif hamur mayası artık eskisi kadar kolay bulunmuyor, halbuki eskiden biz bir yaş maya bilirdik bir de bunu, o yüzden buldun mu iki paket al zaten 1.5 lira gibi bir şey
Canım yanıklarından kurtuldunmu hıc soramadım

Canım yanıklarından kurtuldunmu hıc soramadım
Yok kuzum, hala sapasağlam duruyoro bir cm yanıklarım. Her türlü işkence metodunu uygulamama rağmen ısrarla benimleler.

Son iki ihtimal var, benim konuda yazdım bir kaç güne kadar keratin complex ürününü uygulatacağım Yıldırım Özdemir Levent'te , sonrada Hair company double action 'ı deneyeceğiz. Bakalım ne olacak...Aslında bu gün gitmem lazımdı ama fırsat bulamadım sanırım Pazar tamamdır...

Nasıl yaktılarsa artık bu kadar urunle duzelmedı uzulme kuzum 1 cm,diyorsun ben kalça boydan kurtuldum
Ama ıyı gelır ınsallah ya paylaş kuzum senın konunda ordan takıp ederım artıkın

KilicBaligi kuzucan phılıps keratın therapy,nasıl bır,duzleştırıcı,ayda yılda bır kullanırım ama almışken ıyı,bırsey,olsun,ıstedım bı bılgın,varmı

KilicBaligi kuzucan phılıps keratın therapy,nasıl bır,duzleştırıcı,ayda yılda bır kullanırım ama almışken ıyı,bırsey,olsun,ıstedım bı bılgın,varmı

Ben onu hep güzel duydum ama düzleştirici de Trde Remington , Babyliss yurt dışında Ghd zirveye oynuyor söyliym. Remington var bende 6 senedir çalışıyo ve memnunum.

Araya girmiş gibi oldu ama , kusuruma bakmayın

Nasıl yaktılarsa artık bu kadar urunle duzelmedı uzulme kuzum 1 cm,diyorsun ben kalça boydan kurtuldum
Ama ıyı gelır ınsallah ya paylaş kuzum senın konunda ordan takıp ederım artıkın

Tatlım 1 cm ama o bir cm yakıldığı zaman saçımın köklerden iki cm mesafedeydi, şu an kulak hizama indi dolayısı ile kestirip kurtulma şansım yok çünkü alt taraflar tamamen sağlam.

Ben Remington'un keratinli saç düzleştiricisini almıştım, tamamen hikaye...
Sana tavsiyem Remington S6500 Sleek & Curl alman. Bu benim eski düzleştiricimin dijital olanı.Hem düzleştirme hem maşa işine yarıyor.

Kuzum zaten senin başlığını işgal ettik bir de kusur mu arayacağız

Remington konusunda hemfikirim.

Yok olurmu önerilere,açığım remington keratin therapye baktım herkes cok memnun ama ondada plaka oynuyormus haftaya,sehır dısına cıkacam bakayım bı,artık deneme ımkanım olursa

Benom ıstedıgım düzleştirme ısını yaptıgımda yumusak ve parlak olsun bakayım canım o modelede sagolasın

Tam sana göre bahsettiğim model, nispeten eskidir ama başarılıdır. Benim eskisi bozulduğunda bunu görmüş olsam alırdım düşünmeden.
sevdabuzer
Kız kardeşimde var
oda 6 yaşında benim ki de
8500 yağ terapisi , çok güzel parlatıyor saçı ama bununla maşa yapmak imkansız gibi bir şey .
Sleek & Curl daha mantıklı o bakımdan , iki model de çok güzel.

Edit : Bi de konu sahibi ben değilim CuriousCat artık kızmasın bizee

Ne demek bende faydalanıyorum ne güzel sevdabuzer , şu dökülmeden kurtulursam bende düzleştirici alıcam, yıllardır kullanımıyorum saçıma kıyıpta ne de olsa kuaför keserken kıymadan alıp götürüyor bari biraz işlem görsünde kesildiğine değsin.. Bu arada karanfil durulama suyu yapmayı hep unutuyorum banyodan önce, diğer türlü sprey şişeye yapmıştım onuda bu havada uygulamaktan korkuyorum ıslak kalınca hemen burnum akmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…