- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
KilicBaligi instant maya bulabildim markette 3lu porsiyonlara ayrılmış 1 tanesini karıştırdım kabarmasini bekliyorum 5dkya uygulayacağım eğer bu olmazsa başka marketlere bakarım yarın haftayada onu kullanırım artık
Teşekkür ederim, yarın dışarı çıkarsam hemen alırım, bugün yolumun üstünde tek bir market vardı orada da bulabildiğim tek maya instant olandı, neyse sağlık olsun yararı olmasada zararıda olmamıştırPakmaya kuru aktif hamur mayası 100 gr
bunu edin muhakkak, instant maya ile olmaz.
Niye bilmiyorum ama bu kuru aktif hamur mayası artık eskisi kadar kolay bulunmuyor, halbuki eskiden biz bir yaş maya bilirdik bir de bunu, o yüzden buldun mu iki paket al zaten 1.5 lira gibi bir şeyTeşekkür ederim, yarın dışarı çıkarsam hemen alırım, bugün yolumun üstünde tek bir market vardı orada da bulabildiğim tek maya instant olandı, neyse sağlık olsun yararı olmasada zararıda olmamıştır
Canım,sen bı,ara karanfıl kuru yapıyordun oda sankı,dokulmene ıyı gelmıstı yanlış hatırlamıyorsam tekrar dene ıstersenTeşekkür ederim, yarın dışarı çıkarsam hemen alırım, bugün yolumun üstünde tek bir market vardı orada da bulabildiğim tek maya instant olandı, neyse sağlık olsun yararı olmasada zararıda olmamıştır
Canım yanıklarından kurtuldunmu hıc soramadımNiye bilmiyorum ama bu kuru aktif hamur mayası artık eskisi kadar kolay bulunmuyor, halbuki eskiden biz bir yaş maya bilirdik bir de bunu, o yüzden buldun mu iki paket al zaten 1.5 lira gibi bir şey
Yok kuzum, hala sapasağlam duruyoro bir cm yanıklarım. Her türlü işkence metodunu uygulamama rağmen ısrarla benimleler.Canım yanıklarından kurtuldunmu hıc soramadım
Nasıl yaktılarsa artık bu kadar urunle duzelmedı uzulme kuzum 1 cm,diyorsun ben kalça boydan kurtuldumYok kuzum, hala sapasağlam duruyoro bir cm yanıklarım. Her türlü işkence metodunu uygulamama rağmen ısrarla benimleler.
Son iki ihtimal var, benim konuda yazdım bir kaç güne kadar keratin complex ürününü uygulatacağım Yıldırım Özdemir Levent'te , sonrada Hair company double action 'ı deneyeceğiz. Bakalım ne olacak...Aslında bu gün gitmem lazımdı ama fırsat bulamadım sanırım Pazar tamamdır...
KilicBaligi kuzucan phılıps keratın therapy,nasıl bır,duzleştırıcı,ayda yılda bır kullanırım ama almışken ıyı,bırsey,olsun,ıstedım bı bılgın,varmı
Nasıl yaktılarsa artık bu kadar urunle duzelmedı uzulme kuzum 1 cm,diyorsun ben kalça boydan kurtuldum
Ama ıyı gelır ınsallah ya paylaş kuzum senın konunda ordan takıp ederım artıkın
KilicBaligi kuzucan phılıps keratın therapy,nasıl bır,duzleştırıcı,ayda yılda bır kullanırım ama almışken ıyı,bırsey,olsun,ıstedım bı bılgın,varmı
Kuzum zaten senin başlığını işgal ettik bir de kusur mu arayacağızBen onu hep güzel duydum ama düzleştirici de Trde Remington , Babyliss yurt dışında Ghd zirveye oynuyor söyliym. Remington var bende 6 senedir çalışıyo ve memnunum.
Araya girmiş gibi oldu ama , kusuruma bakmayın
Yok olurmu önerilere,açığım remington keratin therapye baktım herkes cok memnun ama ondada plaka oynuyormus haftaya,sehır dısına cıkacam bakayım bı,artık deneme ımkanım olursaBen onu hep güzel duydum ama düzleştirici de Trde Remington , Babyliss yurt dışında Ghd zirveye oynuyor söyliym. Remington var bende 6 senedir çalışıyo ve memnunum.
Araya girmiş gibi oldu ama , kusuruma bakmayın
Benom ıstedıgım düzleştirme ısını yaptıgımda yumusak ve parlak olsun bakayım canım o modelede sagolasınTatlım 1 cm ama o bir cm yakıldığı zaman saçımın köklerden iki cm mesafedeydi, şu an kulak hizama indi dolayısı ile kestirip kurtulma şansım yok çünkü alt taraflar tamamen sağlam.
Çok haklısın ya kuzucan ınsallah bu deneyecegın urun ıyı gelır
Ben Remington'un keratinli saç düzleştiricisini almıştım, tamamen hikaye...
Sana tavsiyem Remington S6500 Sleek & Curl alman. Bu benim eski düzleştiricimin dijital olanı.Hem düzleştirme hem maşa işine yarıyor.
Tam sana göre bahsettiğim model, nispeten eskidir ama başarılıdır. Benim eskisi bozulduğunda bunu görmüş olsam alırdım düşünmeden.Benom ıstedıgım düzleştirme ısını yaptıgımda yumusak ve parlak olsun bakayım canım o modelede sagolasın
Cok sağol,canım fıyatıda uygunmuş haftaya,bu modelı bulup mutlaka,denerımTam sana göre bahsettiğim model, nispeten eskidir ama başarılıdır. Benim eskisi bozulduğunda bunu görmüş olsam alırdım düşünmeden.
Tam sana göre bahsettiğim model, nispeten eskidir ama başarılıdır. Benim eskisi bozulduğunda bunu görmüş olsam alırdım düşünmeden.