• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumaya git dedim ve....

Beni burda en iyi anlayan sendin ablacim. Allah razi olsun benim anlatmak istedigim bu iste.

Çok yanlış yerlerde arıyorsun çareyi..
Cidden üzüldüm senin için..
Sen çalış didin, kira ödemek için sabahın köründe kalk düş yollara
O evde pineklesin, birde gel hizmet et.

Orucla, namazla olmuyor bu işler.
Vicdan ve merhamet lazım yoksa yoktur işte.

Adam camiden çıkıyor gelip eşini yemek hazır değil diye dövüyor.
Sadece cuma ya gitmekle olsa keşke.

Simdide konusma seklimemi takacaksiniz ?
Pardon?
Ben eşiniz değilim, kendinize gelin lutfen.
Uslup diyorum uslup, esinize kullandiginiz uslup. Ne söylediğiniz değil nasıl söylediğiniz önemlidir. Buna dikkat çekmek istedim.
Amaaann ya da devam bildiğiniz gibi.
Selamlar, sevgiler, iyi gunler.

canım allah sende de razı olsun ama yöntemin hatalı... bir kere din konusu baskı ile olmaz... Yada cumaya senin zorunla gidince onun hatalarını düzelteceğine inanman biraz cocukca... bırak kendi haline tabi din konusunda...
Ama çalışmaması sorumluklarını yerine getirmemesi nezamandan beri var?
6 dir issiz zaten 11 aydir evliyiz

Çok yanlış yerlerde arıyorsun çareyi..
Cidden üzüldüm senin için..
Sen çalış didin, kira ödemek için sabahın köründe kalk düş yollara
O evde pineklesin, birde gel hizmet et.

Orucla, namazla olmuyor bu işler.
Vicdan ve merhamet lazım yoksa yoktur işte.

Adam camiden çıkıyor gelip eşini yemek hazır değil diye dövüyor.
Sadece cuma ya gitmekle olsa keşke.
Aynen oyle haklisiniz yoruldum artik cok yoruldum

Dinde baskı yoktur.Gönül rızası esasına dayalıdır.Yaptığınız yanlış.Aynı şey bana yapılsa ben dinden imandan çıkardım tövbe.Ama genel anlamda baskıdan zorlamadan hoşlanmayan bir karakterim var zaten.

Evlenmeden konusulup anlasilmasi gerekir boyle seylerin .Kaldi ki sizin icin degilde Allah icin yapilmali ibadet.Yapacak birsey yok gibi esiniz icin bir mucizee ile birden dindar olmaz.Onun namazi onun sorunu .Bu adam neden evde oturuyor?neden sen sadece calisiyorsun?neden kavga edince barismak sartin onun cumasina bagli ?ilginc bir durumunuz var.

Evlenmeden konusulup anlasilmasi gerekir boyle seylerin .Kaldi ki sizin icin degilde Allah icin yapilmali ibadet.Yapacak birsey yok gibi esiniz icin bir mucizee ile birden dindar olmaz.Onun namazi onun sorunu .Bu adam neden evde oturuyor?neden sen sadece calisiyorsun?neden kavga edince barismak sartin onun cumasina bagli ?ilginc bir durumunuz var.

Kocanız da olsa böyle bi hakkınız yok. Benim eşim bana baskı yapsa boşanma sebebi. Allah benim irademe bırakmış, cezasını diğer tarafa bırakmış. Siz kul olarak kendinizden sorumlusunuz. Eşinize hak verdim kusura bakmayın. Birinin zoruyla gidilen Cuma namazından hayır geleceğini sanmıyorum. Ayrıca Cumaya gitmek Cumayı kılmak yanlış kullanımlar. Cuma namazı denir ona.

Beni rahat birak deyip duruyor. Hicbirseyine karismiyorum. Ama yine beni rahat birak diyor. Butun gun evde (suan calismiyor) surekli sigara ve elinde telefon. Hersey onune gelsin gitsin istiyor ve ben bayan halimle calisiyorum. Ve en cok zoruma giden sirf Cuma'ya git dedim doye kavga etti benimle.

Kocanin cumasina karismak yerine is bulup bulmamasina karissan. Eger bulmuyorsa/bulmaya calismiyorsa ona gore kendine bir yol cizsen daha iyi degil mi?

Arkadaşlar ne curretle karışır derken o onun eşi ve eşler dostlar arkadaslar neyse ne birbirlerini dini konularda ve her konuda uyarmalidir belki cok ustune gitmiş olablr ama senin gözün gördüğü halde sen aman banane diyorsan uyarmiyosun seninde günahın var o yuzden uyarmaya çalışması normal ama biraz daha sakin ve yumuşak anlatarak yaklasa bilirsin bence ve evet söz verdirme içinden gelmeyerek yapıyorsa sen günaha girersin boşver sen söyle yapmazsa birak sen görevini yapmış ol...

Hayirli ramazanlar canim arkadaslarim

Eşimle geçenlerde kavga ettik.
Bayagi bi siddetliydi kavgamiz daha sonra kendini affettirmek icin ozur diledi ona her cuma cumaya gitmeni istiyorum cunku kalbinde Allah korkusu kalmamis dedim bir daha da boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim. Söz Cuma'ya gidicem dedi.Tamam dedim
Gectigimiz cuma bir bahane buldu gitmedi bugunde cumaya gitmesi icin mesaj attim gitmiyorum dedi bana
Neden dedim gitmiyorum iste benim dinime karisma dedi
Sen bana söz verdin. Olaylar unutulana kadarmiydi dedim.
Sen beni kandiriyosun dedim

Bana bidaha dini konularda karisirsan bende seninle ugrasirim bak bidaha solemicem senin yuzunden daha cok günaha giriyorum bidahada solemicem diye bir msj atti bana .
Cok biliyorsan kapan sende o zaman
Sana her kim bakiosa onunla zina yapmissin kadarr gunaha giriosun sende
Benim dinimi sınama git önce bi kendine bak diye msj atti.

Ve bu sekilde kavga etmeye basladik ne oruc tutuyorsun ne cumaya gidiyorsun Allah icin napiyorsun dedim saydirmaya basladim

Cok agir kelimeler etti bana ve bu mubarek gunde orucluyken basladim aglamaya.
Beni rahat birak deyip duruyor. Hicbirseyine karismiyorum. Ama yine beni rahat birak diyor. Butun gun evde (suan calismiyor) surekli sigara ve elinde telefon. Hersey onune gelsin gitsin istiyor ve ben bayan halimle calisiyorum. Ve en cok zoruma giden sirf Cuma'ya git dedim doye kavga etti benimle.
Sanane ki. Herkesin inanci kendine. Kabullenemiyorsan ayrilirsin olur biter.

Back