Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cumaya git dedim ve....
- Konu Sahibi Ted1li
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eş kavgası kavga namaz namazısevdirmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Zorla diretme degil. Yapmiycaksa hic tamam soz demesin bana bahaneler bulmasin gitmek istemiyosa gitmeain zorlamiyorum ben .Sinirlendiğiniz şey sanırım cumaya gitmemesinden çok size söz verdiği halde yerine getirmemiş sözünü tutmamış olması ama bu oruç meselesi aileyle çok ılgılı sanırım etrafımdada tutmayan birçok arkadaşımın aileleride aynı durumda yanı oruç meselesinede cuma namazı meselesinedeailede öğrenilen birşey bu yada alışılan. sizin müdahale etmenizi anlayabiliyorum en azından ben bukadar çalışıp didiniyorum bi kalksında namaz kılsın dıyorsunuz ama malesef bızım isteklerimizi onlara zorla diretme şansımız olmuyor.
- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
- 303
Evleniyoruz diye herşeyine karışmak hakkı mı doğuyor?
Karşıklı olarak birşeylere karışılabilir...
Ama bu konuda kimse kimsenin ne yapacağına karışamaz.. Bu benim fikrim öteki tarafta bölüşecekmiyiz iyiyi kötüyü
Kendi sinirinizi bozmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Bırakın ne istiyorsa onu yapsın
Karşıklı olarak birşeylere karışılabilir...
Ama bu konuda kimse kimsenin ne yapacağına karışamaz.. Bu benim fikrim öteki tarafta bölüşecekmiyiz iyiyi kötüyü
Kendi sinirinizi bozmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Bırakın ne istiyorsa onu yapsın
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Cumsdan cumaya haftada 1 kere yapilan birsey bu kadar zor olmamali bence
Din bu. Biri ikisi olmaz.
- 6 Ağustos 2015
- 738
- 633
- 33
- 40
merak ettim öncesinde cumalarını kaçırmayan ve oruçlarını tutan birimiydi bu yıla özel olarakmı böyle davranıyor.
Benimde başımdan gectı o yuzden soruyorum eşim 5 yıl boyunca cumalarını kacırmadı orucunu cok cok cok ağır bir işte çalıştığı halde hıc bırakmadı ama 6. yıl bazı nedenlerle ne namaz ne oruç hatırlamaz olmustu.Aynı durumdan muzdarip olabilirmiyiz diye merakımdan sordum
Benimde başımdan gectı o yuzden soruyorum eşim 5 yıl boyunca cumalarını kacırmadı orucunu cok cok cok ağır bir işte çalıştığı halde hıc bırakmadı ama 6. yıl bazı nedenlerle ne namaz ne oruç hatırlamaz olmustu.Aynı durumdan muzdarip olabilirmiyiz diye merakımdan sordum
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
belki inanmıyordur?Cumsdan cumaya haftada 1 kere yapilan birsey bu kadar zor olmamali bence
eşimi ilk işe başladığı hafta cumaya götürmüşler, öylesine yatmış kalkmış. abdesti bile yok tabi :) böyle olması daha mı iyi? sen kendin örnek olabilirsin ibadetini görür belki etkilenir. ama böyle kavgayla küserek vs. olmaz.
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Cami kapısını zor gören bir insana " barışırım ama cumaya gideceksin" demek ne kadar mantıksız ? Eh haliyle sizinle barışmak için " tamam" demiş... Baskıcı olmayın iyice soğutursunuz ... Siz dinî vecibelerinizi yerine getirin, nasıl olsa herkes kendi yaptığını hesabını verecek...
- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Kocanin dediklerine %100 katiliyorum.
Neden dedim gitmiyorum iste benim dinime karisma dedi
senin yuzunden daha cok günaha giriyorum bidahada solemicem diye bir msj atti bana .
Cok biliyorsan kapan sende o zaman
Sana her kim bakiosa onunla zina yapmissin kadarr gunaha giriosun sende
Benim dinimi sınama git önce bi kendine bak diye msj atti.
- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
Eşlerin eşler üzerinde hakları ve yükümlülükleri var. Sen yerine getirmiş yanlış yaptığını düşündüğün konuda onu uyarmışsın. Uyup uymaması onun bileceği iş. Bir eş olarak onunda aileyi geçindirmek gibi bir yükümlülüğü var. Onu da yerine getirmiyor.kavga etme ama sorumluluklarını yerine getirmesini uygun bir dille söyle derim. Bu mübarek günler hörmetine allah yardımcın olsun
- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 41
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
inancıma ibadetime karışan annem olsa redder, kocam olsa boşarım!
ayrıca konunun can sıkıntısından açıldığı gibi bir izlenime kapıldım nedense, yoksa herhalde şurda yazacak sosyal zekaya sahip herhangi bir birey dinde zorlama olmayacağını, zorla yapılan ibadetlerin bir işe yaramayacağını idrak edebiliyordur. yanılıyor muyum?
ayrıca konunun can sıkıntısından açıldığı gibi bir izlenime kapıldım nedense, yoksa herhalde şurda yazacak sosyal zekaya sahip herhangi bir birey dinde zorlama olmayacağını, zorla yapılan ibadetlerin bir işe yaramayacağını idrak edebiliyordur. yanılıyor muyum?
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Adama ne karisiyorsun derken ? Siz esinize karismiyosunuz veya o size karisamiyor herhalde.İyi de barışmak ile cuma nın Alakası ne
Sen Ada'ma ne hakla karışıyorsun
İster gider ister gitmez ister oruç tutar ister Tutmaz
Sen öyle dersen o da sana kapan der tabii
Çözüm din kişinin vicdanındadır karışılmaz şiarını beslemek
Devlet gibi evlilik de laik olmalı