• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumaya git dedim ve....

derdiniz cuma deil aslinda o çalismiyor sizde hem çalisip hem ona hizmet ediyorsunuz
çalismama sebbi istege abgluysa çekilecek bisey deil
neden çalismiyor? ebdeyse neden yardimci olmuyor ev islerinde ?

Ya arkadaşlar bir insan sizin yaşam tarzınıza/düşüncelerinize uymuyorsa ev-len-me-yiiinn. Evlendikten sonra değiştirmeye çalışmayın, kadına da söylüyorum erkeğe de söylüyorum. Bunun sonu boşanmaya kadar varır. Bir insanı tamamen kendinize göre değiştirmeniz mümkün değil; baktınız uyuşmuyorsunuz ayırın yollarınızı. Yaptığınız karşı tarafa saygısızlık.

İnsan eşinin de ibadetlerini yerine getirip günaha girmemesini gönülden ister bunu anlıyorum tabi ki de ahirette eşini kotu durumda görmeyi kim ister. Tabi ki cumaya gitti diye cennete girecek diye bisey yok ama hic değilse cabaladigini görmek insani rahatlatiyor. Fakat koskoca adam yani belli bi yaştan sonra kimse kimsenin dinine ibadetine de karisamaz. Bazı şeyler içinden gelmeli. Zorla hiçbirşey olmuyor. Ayrıca zorla kılınan namazın kilmamakla hicbi farki yoktur.

bence adamın orucunu namazını bir kenara koyun bunlara baskı yapacağınıza çalış desen buna baskı yapsan ve zorlada ibadet olmaz sevap kazanayım derken günaha girmeyin

Butun gun evde (suan calismiyor) surekli sigara ve elinde telefon. Hersey onune gelsin gitsin istiyor ve ben bayan halimle calisiyorum. Ve en cok zoruma giden sirf Cuma'ya git dedim doye kavga etti benimle.

hiç bir işe yaramıyorsun bari cuma ya git de sevap kazan demek istemişsin. olmuyorsa zorlama artık ..
neden sen çalışıyorsun da o çalışmıyor

Bu işler zorlamayla olmaz kisinin icinden gelmesi lazim .zaten içten gelerek yapilani makbuldur bana göre o yuzden ustune gitme yapacagi varsa dahi yapmaz

Back