Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam kızlar boyum 1.68 ve 63 kiloyum hedefim 58 kilo..biraz motivasyonla hedefime ulaşırım...biraz da rekabetçi ruhum var....beni de aranıza alırsanız çok sevinirim...

ilk oğluma 58 kilo ile hamile kaldım, ikincisine de 58 le hamile kaldım...doğumdan sonra hepsini verdim..küçük oğlum 2,5 yaşında ama birkaç aydır hızla kilo aldım...bu işe dur demek lazım....bir süredir diyet ve spor birlikte yürütüyorum...3 kilo verdim...ama daha yolum uzun...bu yolda bana arkadaşlık edecek bayanlar arıyorum...davetinizi bekliyorum bayanlar....

selam kızlar bende katılmak istiyorum 1,58 boy 56 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum okulum bitti tatile geldim evdeyim internete sürekli girebilirim lütfen beni de alın çok ihtiyacım var 63 kiloydum 56ya kadar düştüm ama tıkandı sonra veremiyorum lütfen beni bi gruba alın

merhabalar...
ya ben mi çok sorun ediyorum bilmiyorum bu kilo vermek işini, normal düşününce aslında çok basit gibi görünüyor yiyerek alıyorsam, yemeyerek verebilirim... gerçi kendimi bildim bileli hep kiloluyum bu birazda genlerden gelen bir sorun... 26 yaşındayım boyum 160cm ve 11 yıl önce 91 kiloydum ve ailem beni araştırma hastanelerine felan götürdüler bir sorun yoktu hormonsal olarak bütün araştırmalar sonucu diyetle bu sorunu halledebileceğimi söylediler.. tabi bir kaç ay verilen diyeti yaptım ve başarıyordum ama çocuksun 16 yaşında yediğinden zevk alan bir insan zor dayanıyor tekrar bozdum felan... neyse yıllar böyle başararak, bozarak felan geçti gitti... 16 yaşımda bile sabahın köründe kalkıyor yürüyordum ama yürüyorum diye yiyiyordum felan neyse yıllar böyle geçti işte 68e kadar kilomu düşürdüm... sonra duygusal olarak hayal kırıkları benim moralimi felan bozdu yada ben kendimi böyle kandırıyorum :) neyse sonra tekrar kilo aldım... ( bazıları der hasta olunca yada moralim bozunca felan iştahım kesiliyor diye bende hiç öyle bişeyde olmuyor uyuz oluyorum ) velhasıl 8 ay önce skolyoz hastası olduğumu farkettim aslına bakarsak ben bazı şeylerin farkındaydımda herşeyi kiloyla alakalı sanıyordum yani görünüş bozukluğumun aslında kilola alakalı olduğunu düşünüyordum... doktora gittiğimizde bu yaştan sonra ameliyat edebiliriz düzelir bir gelişme oluyormu yada ilerleme varmı bunu kontrol edelim dediler ayrıca bu kilodayken seni ameliyat etmem en az bi yirmi kolu verip bir yıl sonra gel tekrar bakalım filimlerine sonrada istersen ameliyat yaparım dedi... ve işte doktorda bana tamda istediğim kiloda olmamı söyledi yani şimdi 80 kiloyum ve benim şu hayatta olmak istediğim tek kilo 60 ... neyse bir yıl var önümde başarırım diyordum ki doktordan geldikten bir ay sonra ayağım kırıldı ve bileğe yakın biryer olduğu için ameliyatlar geçirdim 4 ay üzerine basmam yasaktı... hoop ordan gitti bir yılın 6 ayı... ve yavaş yavaş toparlandım artık doktorum ayak bileğimi çok zorlamamam gerektiğini söylüyor bende bunun için çaba serfediyorum... yani konuyu toparlarsam bir yılın dolmasına artık sadece 4 ay kaldı... hâlâ umudum var değil mi arkadaşlar?
bu fazla kiloları verip ve ameliyat olup aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum bunun için hala inancım var ve çabaladığımıda düşünüyorum... kilo verirken benim biraz motive ve desteğe ihtiyacım var zayıflamak için çabalayan bir gurupla belki çok daha fazla inanarak başarabilirim bunu banada böyle bir gurupta yer verirseniz çok mutlu olurum...
ayrıca plates yapmayı denemiştim bir ay kadar önce sanki işe yarıyordu ve genel olarak yerde yapılan bir spor olduğu için ayak bileğimi zorlamıyordum.... şimdi yaklaşık 15 gündür yediklerime ve içtiklerime çok dikkat ediyorumtabi kilo vermedim sonuçta daha başındayım biraz zaman gerek.. ayrıca sabahları 50 dk yürüyüş yapıyorum çok tempolu bir yürüyüş değil ama bileğimi zorlamadan yapabildiğim en iyi şekilde yapıyorum yani... ve saat 14:00 - 16:00 arası inceltici kremler sürüp güneşte terliyorum... ayrıca bu sitede tarif edilen zayıflama çaylarını felanda çok denedim ama bünyemmi inatçı yoksa benmi çok inanmıyorum neden başaramıyorum bilmiyorum... hadi bana biraz yardım edin bu 4 ay hayatımın en anlamlı 4 ayı olsun ve 20 kilo verip en kısa sürede tam istediğim bir kız göreyim aynada cevap bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

2 gün yemek yiyemedim üzüntüden. Yağ mağ kalmadı. Şahsen kimsenin üzüntüden kilo vermesini istemem.

Ben su ile zayıflıyorum. Tavsiye ederim çok yemeyin özellikle yağlı tuzlu ama su için bol bol. Birde Akşam 6 dan sonra kesinlikle yemek yerine meyve felan yiyin. Ama en başta inanmak çok önemli. ışin 1. kuralı inanmak.

İyi geceler. Ben 31 yaşındayım. 6 ay önce doğum yaptım. Tedaviyle bebek sahibi olduğum için öncesinde ve hamilelik süresinca oldukça kilo aldım. Hele hamileliğin son aylarında yüksek tansiyon ve ilerleyen şikayetlerden dolayı baya hareketsiz kaldım.

99 kilo ile doğuma girdim. Şimdi 80 kiloyum. Boyum 1.60. Hedefim ideal kilom olan 52 kiloya inmek. Bunu başarabilecek güçte ve inançtayım.

Bundan 2 sene kadar önce 3,5 ayda 64 kilodan 47 kiloya inmiştim. Ve uzun zaman bu kilo civarlarında kalmayı başardım. Düzenli spor ve diyetle verdiğim kiloları 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisiyle geri almak zorunda kaldım.

Çalışıyorum. Masa başı işim var. Evde bebekle ilgileniyorum. Evin içinde günlük ve haftalık işlerle de aktifim. Günde 45 dk ve üstü koşu bandında düzenli olarak tempolu yürüyorum. Yediklerime baya bi dikkat ediyorum.

Geceleri belli bir saatten sonra katılımcı olabilirim. Gün içinde işyerinden girebilme imkanım yok. Akşam da ev ve bebekle ilgileneceğimden dediğim gibi sadece geceleri katılabilirim.

Birşeyi kafama koyduğum zaman onu başarmak için elimden gelen herşeyi yaparım. Nefsime hakimimdir. Diyeti bozmak , kaçamak yapmak gibi huylarım asla yoktur. Arada kendimi ödüllendirme gereği bile duymam. Benim için ödül ; istediğim kiloya en sağlıklı şekilde en kısa sürede ulaşabilmektir.

Ben de burada bir gruba dahil olmak ve birlikte zayıflamak istiyorum. Zayıflayacağıma inancım tam ama başarımı ve başarılarımızı paylaşmayı arzuluyorum.

Gelecek çağrıları bekliyorum. Herşeyin gönlümüzce olmasını diliyorum.

nazocum 6. takıma buyur canım deneme haftan hayırlı olsun ......:hulya:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3970.html

kızlar bende 9 ay oldu doğum yapalı hamile kaldığımda zaten 90 kiloydum .26 kilo aldım doğumda. doğum kilolarım gitti şükür şu an yine 90 nım ama burdan aşağıya inemiyorum.Ben de kstılmak istiyorum bu yarışmalara ancak spor yapacak hiç vaktim yok.yardımcı olun bana gaz verin arkadaşlarrrr en az 20 kilo vermem gerek.

Canım, eğer azimliyim, iyi bir paylaşımcıyım diyorsan 13. takıma gel, konuşalım :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13575258&posted=1#post13575258

merhaba bende katılamk istiyorum. 29 yaşındayım 168 cm boyum. 92 kiloyum

beni de görün hatunlar....beni de alın....niye kimse cevap yazmıyor.....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2937.html

8.takıma beklerim a.s.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…