- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
selam bende 160 boyunda 67 kiloyum..dogumdan önce 58 kiloydum ama malesef oglum 5 yaşında oldu ben hala veremedım 9 kiloyu..yarışmaya katılıp motive olmam lazım davetinizi beklıyorum..
merhabalar,
1.60 boyunda ve 65 kiloyum. 7 ay kadar once dogum yaptım. dogum oncesi kilom 60 tı. gecen hafta diyetisyene gittim (ideal kilomun 56 oldugunu soyledi) ve gitmeye devam edeceğim. şimdiki hedefim 56 kilo olmak.
neden beni kimse cagırmıyor senağlama gecen hafta dan bu yana 1 kilo vermişim sositososito davetlerinizi bekliyorum
pc'm bozulacak zamanı buldu yoksa ilk atlayan ben olurdum püskütüm .Herkese günaydın... a.s.
2007 senesi sonunda 63 lü kilolara inip Cuma Yarışmasından ayrılmıştım. Şubat 2008 de sigarayı bırakma kararım olduğu için yarışma sonrası bir aylık rehavet dönemine girdim ve 65.5 kiloyla sigarayı bıraktım.
Sonra beklenen sonuç oldu.. Sigarayı bırakma döneminde çok kısa sürede 68 kiloya çıktım.
Bir de üstüne sigaraya yeniden başladım..
Aradan geçen bunca sürede 65-68 kilo aralığında gidip geldim..
Ama bu sene benim için iyi başlamadı. Ocak ayında cenazemiz oldu derken son iki aydır dünyamın kuyruklu meleği Lulutumda bazı hastalıklar başladı ve derken kilo almamda en büyük etken olan moral bozukluğuna teslim oldum.. Bunları mazeret olarak ileri sürdüğüm lütfen düşünülmesin.
Allahtan çok şişmedim ama 70 e doğru hızla yol alıyorum.. Önlem almanın zamanı gelmiş ve neredeyse geçmek üzeredir..yerimseniben
2007 öncesi sonsuz kez diyet girişimim oldu hepsinde başarısız oldum. Bana iyi gelen, başarmamı sağlayan tek motive kaynağı Cuma yarışmasındaki takım ruhuydu. Dolayısı ile Roma'yı yeniden keşfetmeye gerek yok..
Kendime demiştim ki Haziran ayına 65 kilo ile giremezsem Cuma yarışmasına geri döneceğim.. Baktım ki olmuyor.. Kendimi geceleri mutfak fareliği yaparken yakalıyorum.. yerimseniben
İrademe yeniden kavuşmak için yarışmaya dönmeye karar verdim.
Beni davet eden takımda, 22 Mayıs Cumartesi itibariyle yarışmak istiyorum. Gönlümden geçen takımlar olmakla beraber, kimseyi kırmamak adına beni ilk davet eden takımda yarışacağımı hakkaniyetli olmak adına bildirmek isterim.. (Allahım ukalalığa bakınız :roflol: :roflol:)
Kilo verme işinde çok hızlı değilimdir, haftalık hedeflerim 500 gr civarındadır. Arada mutlaka kaçamak da yaparım, ama her türlü cezaya da açığımdır. Dolayısı ile takımın toplam başarısına çok büyük katkısı olacak bir yarışmacı değilim. Bu kaplumbağa hızındaki yarışmacıyı takımında görmek isteyen lütfen parmak kaldırsın..
neden beni kimse cagırmıyor senağlama gecen hafta dan bu yana 1 kilo vermişim sositososito davetlerinizi bekliyorum
ayy kıyamam ben sana ağlama ağlama Şeniz sırnaşık şey
kızlar bende takıma girmek için beklemedeyim ona göre hee sengözlerimebaksanab
Ben 1.70 boyunda 75-80 kiloyum tam kilomu bilmiyorum ama yarın tartılcam her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum günlük diyet yapmaya çalışıyorum ama yardıma ihtiyacım var tek başıma çok zor oluyo ümidim kırılıyo benıde aranıza alırsanız sevınırım arkadaslar mafoldumben
Boyum 167 cm, kilom 88.5kg....Altıncı ayına doldurmak üzere bir bebeğim var ve emzirme pahasına doğumdan sonra 8 kilo aldım...Ama ne o ne ben mutluyuz...Ona aynı zamanda sağlıklı ve enerjik bir anne lazım çünkü siyatik sinir sıkışması sorunum yüzünden onu kucağımda bile taşıyamıyorum...Kısaca acilen zayıflamam gerek..Sabah itibariyle diyete başlamış sayıyorum kendimi ve takım arıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?