• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben hep zayıftım. Hatta haddinden fazla zayıftım. Balerindim ve 1.60 boyla 40 - 45 kilo arasında gezindim hep. Sonra aksilikler arka arkaya geldi. Baleyi bırakmak zorunda kaldım. Yeme alışkanlığımı değiştirmesem de sporu bıraktığım için kilo almaya başladım. Ardından ses nodülümün tedavisi için kortizon almaya başladım. Daha da fazla şiştim. En son olarak da polikistik over sendromu tedavim için doğum kontrol hapı alıyorum ve o da belli miktarda kilo yapıyor. Tüm bunlar bir anda oldu ve bütün vücudum çatlak içinde kaldı. Zaten zayıfken bile problem çıkaran gıdım yüzünden bir hindiye benziyorum. Kendime güvenim kalmadı. Kendini çok beğenen, dünyanın aynalarla en barışık insan ben insan içine çıkmaktan utanır durumdayım. İki ilacı da bıraktım ve spor yapmaya başladım. En azından kilo verene kadar böyle. Daha sonra doğum kontrol haplarına devam etmek zorunda kalacağım. Şu anda 63 kiloyum ve artık aynalardan kaçacak halim kalmadı. Bu yazı havlu altında geçirmek istemiyorum. En azından 50 kiloya kadar düşmek istiyorum. Nolur özgüvenimi geri kazanmama yardım edin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-688.html

bir uğra canım görüşelim.

Merhabalar,
1.73 boyundayım ve maalesef 80 kiloyum, aslında normal kilom 67-68 arasında değişirdi hep ama hamilelik sonrası yani yaklaşık 7 aydır maalesef kilo veremiyorum, aslında henüz diyette yapmadım süt verdiğim için ama 2 ay sonra işe başlayacagım için artık diyete başlayıp kilo vermem gerekiyor. Hem kendimi iyi hissetmek için hemde yeni bir gardrop düzemeyeceğimden en az 10 kilo vermem lazım 2 ay içinde:( Yardıma ihtiyacım var anlayacağınız, beni kabul ederseniz sevinirim...

ikinci takıma gelebilrsin
gel bir görüşelim mart 09

Merhabalar,
1.73 boyundayım ve maalesef 80 kiloyum, aslında normal kilom 67-68 arasında değişirdi hep ama hamilelik sonrası yani yaklaşık 7 aydır maalesef kilo veremiyorum, aslında henüz diyette yapmadım süt verdiğim için ama 2 ay sonra işe başlayacagım için artık diyete başlayıp kilo vermem gerekiyor. Hem kendimi iyi hissetmek için hemde yeni bir gardrop düzemeyeceğimden en az 10 kilo vermem lazım 2 ay içinde:( Yardıma ihtiyacım var anlayacağınız, beni kabul ederseniz sevinirim...

kimse beni cagirmamis yaaa:çok üzgünüm:

sende gel kardeelen masalım gelin görüşelim ikinizide bekliyorum vereliniortak

merhaba...1.71 boyunda 57kiloyum. ben 21 yaşına kadar kilo almak için çabaladım o zamanlar 48 kiloydum .sırf kilo almak için hamile kaldım ama oda işe yaramadı ama doğumdan sonra tatlı yeme alışkanlığı başladı ve kilolar da gelmeye başladı. önüne geçemediğim bir tatlı yeme alışkanlığı oluştu bu tatlı krizleri gece uykudan uyandığımda geliyor. şimdi yaz geldi vermekte geç kaldığım 6 kilom var.orantılı kilo almıyorum özellikle bacak kısımlarımda toplanıyor kilom . üstelik kemikli biride değilim ince narin bir yapım var.bende cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. gruplardan birinde umarım yer alabilirim. 1 ay içinde 6 kilo ve azimli kararlıyım. daha önce 1,5 ayda 14 kilo vermiştim...

Herkese günaydın... a.s.

2007 senesi sonunda 63 lü kilolara inip Cuma Yarışmasından ayrılmıştım. Şubat 2008 de sigarayı bırakma kararım olduğu için yarışma sonrası bir aylık rehavet dönemine girdim ve 65.5 kiloyla sigarayı bıraktım.
Sonra beklenen sonuç oldu.. Sigarayı bırakma döneminde çok kısa sürede 68 kiloya çıktım.
Bir de üstüne sigaraya yeniden başladım..
Aradan geçen bunca sürede 65-68 kilo aralığında gidip geldim..
Ama bu sene benim için iyi başlamadı. Ocak ayında cenazemiz oldu derken son iki aydır dünyamın kuyruklu meleği Lulutumda bazı hastalıklar başladı ve derken kilo almamda en büyük etken olan moral bozukluğuna teslim oldum.. Bunları mazeret olarak ileri sürdüğüm lütfen düşünülmesin.
Allahtan çok şişmedim ama 70 e doğru hızla yol alıyorum.. Önlem almanın zamanı gelmiş ve neredeyse geçmek üzeredir..yerimseniben

2007 öncesi sonsuz kez diyet girişimim oldu hepsinde başarısız oldum. Bana iyi gelen, başarmamı sağlayan tek motive kaynağı Cuma yarışmasındaki takım ruhuydu. Dolayısı ile Roma'yı yeniden keşfetmeye gerek yok..

Kendime demiştim ki Haziran ayına 65 kilo ile giremezsem Cuma yarışmasına geri döneceğim.. Baktım ki olmuyor.. Kendimi geceleri mutfak fareliği yaparken yakalıyorum.. yerimseniben

ırademe yeniden kavuşmak için yarışmaya dönmeye karar verdim.

Beni davet eden takımda, 22 Mayıs Cumartesi itibariyle yarışmak istiyorum. Gönlümden geçen takımlar olmakla beraber, kimseyi kırmamak adına beni ilk davet eden takımda yarışacağımı hakkaniyetli olmak adına bildirmek isterim.. (Allahım ukalalığa bakınız :roflol: :roflol:)

Kilo verme işinde çok hızlı değilimdir, haftalık hedeflerim 500 gr civarındadır. Arada mutlaka kaçamak da yaparım, ama her türlü cezaya da açığımdır. Dolayısı ile takımın toplam başarısına çok büyük katkısı olacak bir yarışmacı değilim. Bu kaplumbağa hızındaki yarışmacıyı takımında görmek isteyen lütfen parmak kaldırsın..

ben 173 boyunda 105 kiloyum yaşım 34 evli 1 çocuk annesiyim 2 haftadır diyet yapıyorum ve yarışmak istiyorum motive olmaya ihtiyacım var .
teşekkürler.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1052.html
2. takıma bekliyoruz gel görüşelim canm

Herkese günaydın... a.s.

2007 senesi sonunda 63 lü kilolara inip Cuma Yarışmasından ayrılmıştım. Şubat 2008 de sigarayı bırakma kararım olduğu için yarışma sonrası bir aylık rehavet dönemine girdim ve 65.5 kiloyla sigarayı bıraktım.
Sonra beklenen sonuç oldu.. Sigarayı bırakma döneminde çok kısa sürede 68 kiloya çıktım.
Bir de üstüne sigaraya yeniden başladım..
Aradan geçen bunca sürede 65-68 kilo aralığında gidip geldim..
Ama bu sene benim için iyi başlamadı. Ocak ayında cenazemiz oldu derken son iki aydır dünyamın kuyruklu meleği Lulutumda bazı hastalıklar başladı ve derken kilo almamda en büyük etken olan moral bozukluğuna teslim oldum.. Bunları mazeret olarak ileri sürdüğüm lütfen düşünülmesin.
Allahtan çok şişmedim ama 70 e doğru hızla yol alıyorum.. Önlem almanın zamanı gelmiş ve neredeyse geçmek üzeredir..yerimseniben

2007 öncesi sonsuz kez diyet girişimim oldu hepsinde başarısız oldum. Bana iyi gelen, başarmamı sağlayan tek motive kaynağı Cuma yarışmasındaki takım ruhuydu. Dolayısı ile Roma'yı yeniden keşfetmeye gerek yok..

Kendime demiştim ki Haziran ayına 65 kilo ile giremezsem Cuma yarışmasına geri döneceğim.. Baktım ki olmuyor.. Kendimi geceleri mutfak fareliği yaparken yakalıyorum.. yerimseniben

İrademe yeniden kavuşmak için yarışmaya dönmeye karar verdim.

Beni davet eden takımda, 22 Mayıs Cumartesi itibariyle yarışmak istiyorum. Gönlümden geçen takımlar olmakla beraber, kimseyi kırmamak adına beni ilk davet eden takımda yarışacağımı hakkaniyetli olmak adına bildirmek isterim.. (Allahım ukalalığa bakınız :roflol: :roflol:)

Kilo verme işinde çok hızlı değilimdir, haftalık hedeflerim 500 gr civarındadır. Arada mutlaka kaçamak da yaparım, ama her türlü cezaya da açığımdır. Dolayısı ile takımın toplam başarısına çok büyük katkısı olacak bir yarışmacı değilim. Bu kaplumbağa hızındaki yarışmacıyı takımında görmek isteyen lütfen parmak kaldırsın..

lokumlu püskütüm mesajını görünce heyecan yaptm sanırım seni takımıızda görmek bize büyük mutluluk verir yerimizde mevcut gelmek istersen bu bir davet lakinn
gönlünün istediği takıma olmak herkesin tabi ki olagan hakkı bu yüzden tercih senin canm
( bende zaten kaplumbaga misali ilerliyorum :) o yüzden körler sagırlar birbirini agırlar misali kaydirigubbakcemile3 )
kararı size bırakıyorum aklinialirimsmile
zemuszemus

lokumlu püskütüm mesajını görünce heyecan yaptm sanırım seni takımıızda görmek bize büyük mutluluk verir yerimizde mevcut gelmek istersen bu bir davet lakinn
gönlünün istediği takıma olmak herkesin tabi ki olagan hakkı bu yüzden tercih senin canm
( bende zaten kaplumbaga misali ilerliyorum :) o yüzden körler sagırlar birbirini agırlar misali kaydirigubbakcemile3 )
kararı size bırakıyorum aklinialirimsmile
zemuszemus

E oldu o zaman bu iş.. vereliniortak

E oldu o zaman bu iş.. vereliniortak

Püsküütüm hayırlı olsun...a.s.

Bu mesajları okuyunca aklıma ne geldi, henüz yarışmanın ilk günlerindeydik ayrı ayrı takımlarda yarışıyorduk, sen, takımdan bir arkadaşınla benim takımımda birisine yemek tarifi vermiştin bol kalorili tarifler...kaydirigubbakcemile3O kızcağız da inanmıştı ve hepsini pişirmeye kalkmıştı sonra beraberce gülmekten yıkılmıştık:roflol: ahhh ahhhhhŞeniz

Püsküütüm hayırlı olsun...a.s.

Bu mesajları okuyunca aklıma ne geldi, henüz yarışmanın ilk günlerindeydik ayrı ayrı takımlarda yarışıyorduk, sen, takımdan bir arkadaşınla benim takımımda birisine yemek tarifi vermiştin bol kalorili tarifler...kaydirigubbakcemile3O kızcağız da inanmıştı ve hepsini pişirmeye kalkmıştı sonra beraberce gülmekten yıkılmıştık:roflol: ahhh ahhhhhŞeniz

:roflol: :roflol:
Sahiden ya! Benim aklımdan tamamen çıkmış..
Ne hınzırmışım o zamanlar.. E-ee serde gençlik varmış.. :roflol: :roflol:

İç ses: Kallisim yollarımızın bi'yerlerde kesişeceği günü bekliyorum..

senağlamaMERHABA, BEN DE YALNIZ KİLO VEREMEYENLERDENİM. KABUL EDERSENİZ SİZE KATILMAK İSTİYORUM. KISACA KENDİMDEN BAHSEDEYİM. 30 YAŞINDAYIM. BOYUM 1,63. 1 TANE ÇOCUĞUM VAR.
18 YAŞINDA 56 KİLO
23 YAŞINDA 65 KİLO
24 YAŞINDA EVLENDİM 70 KİLO
25 YAŞINDA HAMİLE KALDIM 74 KİLO
26 YAŞINDA DOĞUM YAPTIM 90 KİLO
DOĞUMDAN 1 AY SONRA 77 KİLO
28 YAŞINDA 85 KİLO
29 YAŞINDA 95 KİLO (HİPOTİROİD HASTALIĞIMIN OLDUĞUNU ÖĞRENDİM VE İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLADIM.)
ŞİMDİ 90 KİLODAYIM.

selamlar kızlar
1 seneyi geçkin süredir 6. takım üyesi olarak diyet yapıyorum. 6. takımdan geçen hafta ayrıldım ve başka takımda devam etmek istiyorum. Katılımım çok çok fazladır, motivasyonumda yüksektir :)
şuanki kilom 73. hedef kilom 65.
Davetiyenizi bekliyor olacağım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back