- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
Aslında ben hep zayıftım. Hatta haddinden fazla zayıftım. Balerindim ve 1.60 boyla 40 - 45 kilo arasında gezindim hep. Sonra aksilikler arka arkaya geldi. Baleyi bırakmak zorunda kaldım. Yeme alışkanlığımı değiştirmesem de sporu bıraktığım için kilo almaya başladım. Ardından ses nodülümün tedavisi için kortizon almaya başladım. Daha da fazla şiştim. En son olarak da polikistik over sendromu tedavim için doğum kontrol hapı alıyorum ve o da belli miktarda kilo yapıyor. Tüm bunlar bir anda oldu ve bütün vücudum çatlak içinde kaldı. Zaten zayıfken bile problem çıkaran gıdım yüzünden bir hindiye benziyorum. Kendime güvenim kalmadı. Kendini çok beğenen, dünyanın aynalarla en barışık insan ben insan içine çıkmaktan utanır durumdayım. İki ilacı da bıraktım ve spor yapmaya başladım. En azından kilo verene kadar böyle. Daha sonra doğum kontrol haplarına devam etmek zorunda kalacağım. Şu anda 63 kiloyum ve artık aynalardan kaçacak halim kalmadı. Bu yazı havlu altında geçirmek istemiyorum. En azından 50 kiloya kadar düşmek istiyorum. Nolur özgüvenimi geri kazanmama yardım edin.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-688.html
bir uğra canım görüşelim.