Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende başlamak istiyorum son surat kılo alıyorum tum işlerimi hallattim evımı tasıdım bıraz hastaydım ona çözum buldum vs... sımdı sıra geldı yagları erıtmeye bı ara ıyı kılo verdım ama sonra ne yedıgımı ne yaptıgımı bılmez halde kosturmacalar sonucu gerı aldım
benı de alın ya ıyıce hırslandım sızlerınde destegıne ıhtıyacım var pazartesı baslıyorum suan 90 kıloyum sabah tam kılomu bıldırırım
lutfen benı yanlız bırakmayınnnn

merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 2 çocuklu bir anneyim ve yakınımda hiç arkadaşım yok kilo vermek istiyorum 73 kiloyum 75 den düştüm burdan kendime grup arkadaşları arıyorum çevremde herkes senin uzun ve ince bir yapın vardı diyolar çok üzülüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim :enbuyukkk:

ben 28 yaşındayım 1 yaşında oğlum var ve hala emziriyorum bende bu takınlara katılmak istiyorum malun doğum sonrası kilolar doğumdan öncede zayıf değildim ama evlenirken zayıftım işte tam o kiloma gelmek istiyorum 10 kilo fazlam var beni yüreklendirecek bir takıma ihtiyacım var benide alın aranıza lütfennnnnnn

Merhaba ben Üniversitede okuyorum,bu sene 2. sınıfım bitti ve Ekkim ayında bambaşka bir insan olarak arkadaşlarımın karşısına çıkmak istiyorum.Çünkü bu durum beni artık fazlasıyla rahatsız ediyor.Çok inat ettim.Ama desteğinize ihtiyacım var.Bu yarışma ile iyice hırslanıp somut bir sebep ile kg verebilirim.1.69-70 boyum.Kilom 87 henüz daha yaşım 21.Geçen yaz 77,ondan iki yaz önce 64 tüm.Gittikçe alıyorum ve artık bu olaya bir dur diyorum.Benide aranıza alırsanız çok seviniirima.s.

ben 160 boyunda,23 yaşında,67 kiloyum.zamanında 54 kiloydum kilo vermeye çalıştıkça kilo aldım.yanlış yöntemler uyguladım ve 58 kiloya çıktım sonra hırs yaptım ve zorda olsa 53 kiloya kadar düştüm daha vercektim fakat nasıl olsa zayıfım diye yediklerime dikkat etmeyince kilo almaya başladım.finallerin stresi falan derken birde depresyona girip antidepresan kullanmaya başladım ve daha fazla kilo aldım 67 oldum neredeyse bu lanet ilaçlar yüzünden 10 kilo aldım.şimdi psikolojimi düzelttim yemek düzeni oluşturdum fakat üşengeçliğimden spor yapmadığım için kilolarım üstüme yapıştı kaldı.bende katılmak istiyorum bu cuma günü gruplarına ve artık bende bunlardan kurtulmak istiyorum yoksa antidepresanlara başlıcam ya:)yani bu kiloları çok dert ediyorumda.lütfen beni de alın.(ayrıca azıcık da kilo alsam yuvarlak hatlı olduğum ve yüzümde yuvarlak olduğu için pompayla şişirilmiş gibi duruyorum.)

Öküzlerle domuzlar konuşabilselerdi, konuları hep ot ve yem olurdu. Mideleri için yaşayan insanlar da onlardan farksızdır.İnsanlığı bir parça tavuk eti sanırlar.Epictetos'un bu sözü tokat gibi vurdu yüzüme henüz 20mdeyım ve 81 kiloyum hep tombıktım bi anda 11 kilo verip 2katını aldım hep bi eksiklik vardı yemek icin hep bi bahanem ama artık yoruldum daha yolun basındayken kilolarım her yıl boyle katlanacaksa henuz okumama ragmen dogum yapmıs gıbı gobegımde bı ton catlak varken sunucu olmak isterken sevgilimin ailesiyle yüzyüze gelmekten korkarken aslaaa mutlu olamicam 1.5 ay sonra kuzenım evlenıyor ve benn perı kızı gibi olmak istiyorum grubunuza beni de alırsanız azimle elimden geleni yapacagıma söz verıyorum şimdiden tesekkurler

Vee işde ben...

1.65 boyunda 67.400 gr kiloya sahibim...
Bende kendimi bildim bileli hep bir kilo sorunu yaşayan kişilerden biri olmuştum.
Dönem dönem sıkı diyetlerle ve snrasında dikkat ederek kilomu istediğim rakamda tutmayı başarmıştım...Ama son 4,5 aydır kendimden vazgeçmiş durumdayım tabiri caizse.Masa başı çalışıyorum işim finans ve gerçekden sitresli bir iş.Düzenli yemek alışkanlığım yok ve elimin altında abur cuburlar mutlaka olur.Aynı zamanda üniversitede okuyorum ve özellikle sınav zamanları uyumiyim diye içtiğim kahvelerin elimden düşmeyen abu cuburların haddi hesabı yok...Buğün için ise hayatımda çok değer verdiğim bir insan var...Ve ben önce kendim sonrada sevdiğim için bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum...Nasip olursa kasım yada sene başı gibi aileler tanışıcak ve söz olucak...Ve ben çok güzel olmalıyım ailesiyle tanıştığımda kendime güvenmeliyim oram buram çıktı aman şunuda giymiyim derdi olmamalı...Kısaca ben dün almış olduğum kararla buğünden itiberen fazlasıyla kararlıyım...Ve bu kilolardan kesinlikle kurtulucağıma inanıyorum...Tabiyki sizlerin desteğiyle...Şimdiden teşekkürler Grup için kesinlikle elimden geleni yapıcam ve başarıcam...Asla vazgeçmek yok...Ben çok kararlıyım ve desteklerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar arkadaşlar bende1,65 boyunda 75 kiloyum aynalara bakamaz oldum hayat küstüm nerdeyse giyinmek süslenmek h.ç gelmiyor içimden takım ruhuna ihtiyacım var azimliyim fakat tek olmuyor bir kişilik yeriniz varmı ?

selam ben 163 cm botunda 59 kiloyum. 2 yıl önce yani üniversiteyi yeni bitirdiğimde 53 kiloydum çalışmaya başladığımdan beri düzensiz beslenme ve hareketsizlikten 6 kilo aldım ve kendimi çok çirkin hissediyorum. tek başıma kalıyorumbir çok kez diyete başlamyı düşündüm ama başlamadan vazgeçtim. bana motivasyon sağlaması için bir takımda yer almak istiyorum

Merhaba ben Haziran 2009'da 82 kiloydum (kullandigim ilaclar vs yüzünden) bu en fazla oldugum dönemdi. Sonra siki bir diyete girdim ve haftada 3 gün yüzmeye basladim. Yaklasik 1.5 ayda 70 kiloya indim. Yani 12 kilo verdim. Daha sonra diyeti ve sporu biraktim ama yil boyunca yine de yediklerime dikkat ettim.
Su an 65.9 kiloyum ve tekrar diyete basladim. amacim Agustos'un ilk haftasina kadar 59 olmak. Yani bir 6 küsür kilo vermem gerekiyor. Boyum 1.70. 26 yasindayim.

aranıza yeni katıldım 170 boyunda 84 kiloyum acil kilo vermem lazım çünkü kilolarımdan dolayı yumurtalıklarım çalışmıyor aynı zamandada kolestrol problemim var.kilo öyküme gelince çocuklugumdan beri kilo problemim var, diyet yapmayı bi kez denedim ama biraz abarttım sanırım 1 ayda 13 kilo verince sonu hastanede bitti artık diyet yapmaya korkar oldum . şimdi 2 ay içinde verebilecegim kadar kilo vermem lazım tedaviye başlamak için yoksa durum vahim iş yerimde masa basındayım neredeyse hiç hareket yok eve bisiklet aldım yeni onu deneyecegim bakalımsonuc nasıl olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…