Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazocum 6. takıma buyur canım deneme haftan hayırlı olsun ......:hulya:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3970.htmlİyi geceler. Ben 31 yaşındayım. 6 ay önce doğum yaptım. Tedaviyle bebek sahibi olduğum için öncesinde ve hamilelik süresinca oldukça kilo aldım. Hele hamileliğin son aylarında yüksek tansiyon ve ilerleyen şikayetlerden dolayı baya hareketsiz kaldım.
99 kilo ile doğuma girdim. Şimdi 80 kiloyum. Boyum 1.60. Hedefim ideal kilom olan 52 kiloya inmek. Bunu başarabilecek güçte ve inançtayım.
Bundan 2 sene kadar önce 3,5 ayda 64 kilodan 47 kiloya inmiştim. Ve uzun zaman bu kilo civarlarında kalmayı başardım. Düzenli spor ve diyetle verdiğim kiloları 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisiyle geri almak zorunda kaldım.
Çalışıyorum. Masa başı işim var. Evde bebekle ilgileniyorum. Evin içinde günlük ve haftalık işlerle de aktifim. Günde 45 dk ve üstü koşu bandında düzenli olarak tempolu yürüyorum. Yediklerime baya bi dikkat ediyorum.
Geceleri belli bir saatten sonra katılımcı olabilirim. Gün içinde işyerinden girebilme imkanım yok. Akşam da ev ve bebekle ilgileneceğimden dediğim gibi sadece geceleri katılabilirim.
Birşeyi kafama koyduğum zaman onu başarmak için elimden gelen herşeyi yaparım. Nefsime hakimimdir. Diyeti bozmak , kaçamak yapmak gibi huylarım asla yoktur. Arada kendimi ödüllendirme gereği bile duymam. Benim için ödül ; istediğim kiloya en sağlıklı şekilde en kısa sürede ulaşabilmektir.
Ben de burada bir gruba dahil olmak ve birlikte zayıflamak istiyorum. Zayıflayacağıma inancım tam ama başarımı ve başarılarımızı paylaşmayı arzuluyorum.
Gelecek çağrıları bekliyorum. Herşeyin gönlümüzce olmasını diliyorum.
kızlar bende 9 ay oldu doğum yapalı hamile kaldığımda zaten 90 kiloydum .26 kilo aldım doğumda. doğum kilolarım gitti şükür şu an yine 90 nım ama burdan aşağıya inemiyorum.Ben de kstılmak istiyorum bu yarışmalara ancak spor yapacak hiç vaktim yok.yardımcı olun bana gaz verin arkadaşlarrrr en az 20 kilo vermem gerek.
merhaba bende katılamk istiyorum. 29 yaşındayım 168 cm boyum. 92 kiloyum
kızlar bende 9 ay oldu doğum yapalı hamile kaldığımda zaten 90 kiloydum .26 kilo aldım doğumda. doğum kilolarım gitti şükür şu an yine 90 nım ama burdan aşağıya inemiyorum.Ben de kstılmak istiyorum bu yarışmalara ancak spor yapacak hiç vaktim yok.yardımcı olun bana gaz verin arkadaşlarrrr en az 20 kilo vermem gerek.
beni de görün hatunlar....beni de alın....niye kimse cevap yazmıyor.....