• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaw beni de alın lütfennn... 168 boyum 64 kiloyum en az 6ile 8 kilo arasında vermek istiyorum :((
beni de alın aranıza:46:

Anladım ki ben de bu işi tek başıma beceremicem. :50: Hızlı alıp verebilen bi bünyeye sahibim ama nedense! hep aldıklarım sorun oluyo. :112: Geçen sene bu zamanlar diyetisyene gittim, 2,5 haftada 3 kilo verdim, tabii sonra diyet paydos. Mayısta 1-2 kilo daha verdim ama yaz dönüşü bi tartıldım, 7 kilo almışım. :S Ve acilen vermem gerekiyor, çünkü acilen vermezsem uzun vadede hiç veremiyorum, biliyorum. :/ Beni de grubunuza dahil eder misiniz?? :)

arkadaşlar ben de dahil olmak istiyorum gruplarınıza 72 kilomla..

6. takıma gelebilirsiniz kızlar...

merhaba kızlar bende hep tombul bir bayandım 5 kilo verdiysem 10 kilo geri aldım şimdi düzenli beslenme progmanına başladım az ve sık yemek yani..takım yarışmasını görünce bende heveslendim hımm bu arada boyum 1.70 kilo 77 :( beni de aranıza alırsanız çok sevinrim çünkü tek başına zor oluyo diyet böyle okudum mesajları çok hoşuma gitti beni de alırsanız sevinirim :9

merhaba kızlar bende hep tombul bir bayandım 5 kilo verdiysem 10 kilo geri aldım şimdi düzenli beslenme progmanına başladım az ve sık yemek yani..takım yarışmasını görünce bende heveslendim hımm bu arada boyum 1.70 kilo 77 :( beni de aranıza alırsanız çok sevinrim çünkü tek başına zor oluyo diyet böyle okudum mesajları çok hoşuma gitti beni de alırsanız sevinirim :9

canım 9. takıma gelebilirsin yerimiz var gel görüşelimm :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2541.html#post21307798

merhaba kızlar,
ben evlilik mağduru kilolu bir bayanım artık malesef,
15 ay önce 172 boy 60 kg ile evlenmiş bir bayan olarak şu an hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum.
hiç bir zaman çok zayıf bir insan olmamıştım ,düğün telaşesi ve gelinlk motivasyonu ile 60 kg olana kadar
ama hiç 73 kg da olamamıştım.
tekrar 60 kgya inmek istiyorum , spora da basladım ama yemek konusunda beni destekleyecek takım arkadaslarına ihtiyacım oldugunu düsünüyorum
bana takımında yer vermek isteyen olursa sevinirim.

merhaba kızlar,
ben evlilik mağduru kilolu bir bayanım artık malesef,
15 ay önce 172 boy 60 kg ile evlenmiş bir bayan olarak şu an hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum.
hiç bir zaman çok zayıf bir insan olmamıştım ,düğün telaşesi ve gelinlk motivasyonu ile 60 kg olana kadar
ama hiç 73 kg da olamamıştım.
tekrar 60 kgya inmek istiyorum , spora da basladım ama yemek konusunda beni destekleyecek takım arkadaslarına ihtiyacım oldugunu düsünüyorum
bana takımında yer vermek isteyen olursa sevinirim.

10. takıma gelebilirsin canım

bende zayıflamaya çalışıyorum ama çok başarılı olamıyorum enson nezaman 60 kilo olduğumu hatırlamıyorum bile 27 yaşında 165boyunda ve tam 75 kiloyum bikaç gruba katılmaya çalıştım ama onlar çok ilerlemişler oralı olmadılar birileri benide alsın

canım takımımızda yer alabilirsin ama bunun için 2 haftalık deneme süremiz var eğer kurallara uyma ve paylaşım konusunda yeterlilik gösterirsen asil üyemiz olabilirsiin.....kuralları öğrenmek ve takıma dahil olmak istersen 7. takıma bekliyoruuuz.......

bende zayıflamaya çalışıyorum ama çok başarılı olamıyorum enson nezaman 60 kilo olduğumu hatırlamıyorum bile 27 yaşında 165boyunda ve tam 75 kiloyum bikaç gruba katılmaya çalıştım ama onlar çok ilerlemişler oralı olmadılar birileri benide alsın

canım takımımızda yer alabilirsin ama bunun için 2 haftalık deneme süremiz var eğer kurallara uyma ve paylaşım konusunda yeterlilik gösterirsen asil üyemiz olabilirsiin.....kuralları öğrenmek ve takıma dahil olmak istersen 7. takıma bekliyoruuuz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back