Şuan 79 kiloyum ve yaklaşık 3senedir 70in altına inmeden çok hızlı kilo alıp verebilen bi vücuda sahibim. İradeli olduğum zaman çok kolay verebiliyorum ama benimle beraber diyete uyan olmayınca zayıflamak imkansız oluyor. Size ihtiyacım var.Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
13. Takıma bekliyorum siziŞuan 79 kiloyum ve yaklaşık 3senedir 70in altına inmeden çok hızlı kilo alıp verebilen bi vücuda sahibim. İradeli olduğum zaman çok kolay verebiliyorum ama benimle beraber diyete uyan olmayınca zayıflamak imkansız oluyor. Size ihtiyacım var.
Merhaba
Müsait olan takım varsa, katılmak isterim.
Nasıl katılım sağlamalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?13. Takıma bekliyorum sizi
Linke tıklayıp 13. Takıma gelebilirsinizMerhaba if diyeti uygulamaya başladım bugün bana yardım edebilir misiniz?
Iyi gunler arkadaslar 2 aylik bebegim var emziren anne diyeti uygulamak istiyorum emzikli annelerin yogun oldugu bi grup varmi acaba katilmak istiyorum
Iyi aksamlarMerhabalar 33 yaşında 3 çocuk annesiyim. 1.5 ay önce başladığım diyet yolculuğuma devam etmek ve motivasyonumu korumak adına cuma yarışmalarına katılmak istiyorum uygun bir grup var ise93.5 kg ile artık kendine gel dediğim bir dönemde başladım ve şuan 81 kiloyum daha önümde uzun bir süreç var birbirimize destek olarak bu süreci eğlenceli hale getirmek isterim
Anlatımın güzelliği13. Takım olarak yarışmanın şu an en rahat takılan takımıyız canımEğer istersen bizim takıma gelebilirsin ama düzene ayak uyduramam, ben hırslıyım dersen başka bir takımı da bekleyebilirsin. Disiplin konusunda biraz esneğim.
Merhaba 5. Takıma bekleriz linke tıklayabilirsiniz :)Merhaba katılmak istiyorum ne yapmam lazım? 30 yaşındayım 93 kiloyum.
Merhaba. 4.Takima gelebilirsinzMerhaba! Yaşım 24 ve 85 kilo civarındayım. Motivasyonu yüksek bir grupta bana yer varsa katılmak isterim.
Merhaba. 4.Takima gelebilirsinz