Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
Müsait olan takım varsa, katılmak isterim.

Şuan 79 kiloyum ve yaklaşık 3senedir 70in altına inmeden çok hızlı kilo alıp verebilen bi vücuda sahibim. İradeli olduğum zaman çok kolay verebiliyorum ama benimle beraber diyete uyan olmayınca zayıflamak imkansız oluyor. Size ihtiyacım var.

13. Takıma bekliyorum sizi

Merhaba
Müsait olan takım varsa, katılmak isterim.

13. Takım olarak yarışmanın şu an en rahat takılan takımıyız canım Eğer istersen bizim takıma gelebilirsin ama düzene ayak uyduramam, ben hırslıyım dersen başka bir takımı da bekleyebilirsin. Disiplin konusunda biraz esneğim.

Merhaba if diyeti uygulamaya başladım bugün bana yardım edebilir misiniz?
Linke tıklayıp 13. Takıma gelebilirsiniz

Iyi gunler arkadaslar 2 aylik bebegim var emziren anne diyeti uygulamak istiyorum emzikli annelerin yogun oldugu bi grup varmi acaba katilmak istiyorum

Iyi gunler arkadaslar 2 aylik bebegim var emziren anne diyeti uygulamak istiyorum emzikli annelerin yogun oldugu bi grup varmi acaba katilmak istiyorum

Günaydın. Emziren annemiz var ama yoğun değil maalesef. Dilerseniz aşağıdaki linke tıklayıp 13. Takıma gelebilirsiniz.

Merhabalar 33 yaşında 3 çocuk annesiyim. 1.5 ay önce başladığım diyet yolculuğuma devam etmek ve motivasyonumu korumak adına cuma yarışmalarına katılmak istiyorum uygun bir grup var ise 93.5 kg ile artık kendine gel dediğim bir dönemde başladım ve şuan 81 kiloyum daha önümde uzun bir süreç var birbirimize destek olarak bu süreci eğlenceli hale getirmek isterim

Iyi aksamlar
4. Takima gelebilirsinz

Anlatımın güzelliği

Teşekkür ederim canım geliyorum.

Merhaba katılmak istiyorum ne yapmam lazım? 30 yaşındayım 93 kiloyum.
Merhaba 5. Takıma bekleriz linke tıklayabilirsiniz :)

Merhaba! Yaşım 24 ve 85 kilo civarındayım. Motivasyonu yüksek bir grupta bana yer varsa katılmak isterim.

Iyi geceler .Ben 4. Takımdan
Mayis ayınd arkadaslarimin motivasyonu sayesinde 64 kilo ile mezun oldum.malesef ekim ayi gibi hipotiroidi olduğum ve ilaç tedavisi ile nasil olduysa sürekli kilo almaya başladım . Yaklaşık bir aydır kendi kendime.debeleniyorum bi yol katedemedim.yardimci olur musunuz yeniden kilo vermek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…