Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar. 80 kilo oldum 1.62 boyundayım rahatlık ve aşırı yemek yemekten dolayı kilo aldım sürekli kilolu biriydim 4 sene önce diyetisyen yardımı ilr 76 kilodan 62 ye kadar düştüm. Kilo verdiğimde maalesef o ıncecik dal gibi falan gözükmedim omuzlarım geniştir yapım biraz iri haliyle gören 62 kilo olduğuna bile inanmadı 1 yıl falan 65 67 arası gittim sonra staj yaptığım dönem çok hızlı şekilde hepisini geri aldım sürekli diyet yapıyorum ama iradesizligim yüzünden 78 e düşüyorum yada 77 ye bitiyor 76 kiloyu görmeyince pes ediyorum gitmiyor diye . 3 ay öncesi yine diyetisyene gittim maalesef kilo veremedim ve bıraktım polikistik over teşhisi konuldu bu yaz . Ilaç kullanmıyorum hormonlarımda bir sorun olmadığı için. Adet gecikmesi için arada tarlusal kullanıyorum. Kan değerlerim normal bir sıkıntım yok şükür . Çok fazla abur cubur tarzı şeyler tüketiyorum birde kahveArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Merhabalar ben diyet grubuna katılmak istiyorum
Merhabalar. 80 kilo oldum 1.62 boyundayım rahatlık ve aşırı yemek yemekten dolayı kilo aldım sürekli kilolu biriydim 4 sene önce diyetisyen yardımı ilr 76 kilodan 62 ye kadar düştüm. Kilo verdiğimde maalesef o ıncecik dal gibi falan gözükmedim omuzlarım geniştir yapım biraz iri haliyle gören 62 kilo olduğuna bile inanmadı 1 yıl falan 65 67 arası gittim sonra staj yaptığım dönem çok hızlı şekilde hepisini geri aldım sürekli diyet yapıyorum ama iradesizligim yüzünden 78 e düşüyorum yada 77 ye bitiyor 76 kiloyu görmeyince pes ediyorum gitmiyor diye . 3 ay öncesi yine diyetisyene gittim maalesef kilo veremedim ve bıraktım polikistik over teşhisi konuldu bu yaz . Ilaç kullanmıyorum hormonlarımda bir sorun olmadığı için. Adet gecikmesi için arada tarlusal kullanıyorum. Kan değerlerim normal bir sıkıntım yok şükür . Çok fazla abur cubur tarzı şeyler tüketiyorum birde kahve
Merhaba,
163 boy 66 kilodayım. 1 çocuğum var. Dengeli ve düzenli beslenemediğim ve metabolizmam sanırım yavaş çalıştığı için kilo alıyorum sürekli..
son 3 yıldır falan 65 li kilolardayım. Daha önce bir takımda yarışmıştım. 55 kiloları görmüştüm ama sonra yeniden aldım. Ekmek arası beslenme alışkanlığım beni inanılmaz şişiriyor.
Yeniden bir takıma katılmak istiyorum..
merhaba,28 yaşında 168 boyunda 69 kiloyum. hedefim 55 ama tabiki bu son hedefim aslında her hafta kilo verebilmek yavaş yavaş zayıflamak istiyorum. acelem yok çünkü acele ettiğimde olmadığını çok kez gördüm. kendimi ilk iyi hissettiğim kilo da 63. ilk hedefim 63 diyebilirim yani. kilo özgeçmişim ise lisede 50li kilolar ünide 60lı kilolar bi dönem 75i gördüm tabiki psikoloji pert ara ara kilo verdiğim de oldu ama kısa sürede 75e geri dönüyodum. kilo verdiğim dönemler de 63 67 civarlarına indim ama yaptığım hata şok diyetle yani 500 800 kaloriyle sporsuz vermekti. şimdi bu sefer kalıcı ve sağlıklı zayıflamak istiyorum. planım 1200 1300 kalori almak. sağlıksız gıdaları zaten bayadır yemiyorum diyebilirim. haftada 5 gün spor yapmak. Kas egzersizleri ardından HIIT cardio 10 15 dk toplam 30 40 dk spor yapmayı düşünüyorum. ve her gün eliptik bisiklet sürmeyi düşünüyorum 30 dk. bence planım iyi gibi en son 21 yaşında 56 kiloydum ve buna benzer bi plan uyguluyordum. kilo neden aldım peki? fastfood ve dışarıdan yemek yeme alışkanlığı ve spor yapmamak ve günlük adım sayının da 5000i geçmemesi fastfoodtan kurtulmam kolay olmadı bi ara hatta hiç bırakamıcağımı sanıyodum. ama inat ede ede şimdi eskisi gibi sevmediğimi farkediyorum. sağlıklı yemekleri yedikçe onları seviyosunuz bu kesin. bi de sıkıntıdan patlamamak gerekiyo o zaman mutluluk yemekler oluyo çünkü.
Merhaba ,boy 170 güncel kilom 109 . evlilik öncesi 30 kilo kadar verdim fakat geri aldım . bende katılmak istiyorum
1 1981ey 9. Takim cagirmis sizi oraya katilabilirsinizBuyurun 9. Takıma
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
ADINIZ: Seda ak YAŞINIZ:26 BOYUNUZ:169 KİLONUZ:68 HEDEF KİLONUZ:59 MEDENİ DURUMUNUZ:evli ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 çocuk 3 yaş-4 aylık EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet MESLEĞİNİZ:memur ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok KİLO...www.kadinlarkulubu.com
5.takıma bekleriz :)Ben de katılmak istiyorum
Canım alttaki linke tıkla ordan detayları konuşalım 1 1981eyNasıl katılacağını bilmiyorum aciklarmisiniz lutfen
Merhabalar grupta boş yer varsa bende katılmak istiyorumTeşekkürler..
Merhabalar grupta boş yer varsa bende katılmak istiyorum
9. Takıma gelebilirsinizMerhaba, eski 9. Takım üyesiyim, burada 15 kg vererek çok başarılı bir diyet geçmişim var, lakin sonrasında bir süre uzak kalmam icab etti.
Yapı olarak hep kiloluydum, ama hayatımın en mutlu dönemlerinden biriside, kk da verdiğim kilolar sonrası yaşadığım güzel tepkilerin tadını çıkarırkendi sanırım.
Maalesef kilolarımı geri aLmış bir şekilde döndüm yine, takımımdan memnundum, uzun bir aradan sonra tekrar diyet gruplarında bulunmak istiyorum. Mümkünse 9. Takım, değilse uygun olana razıyım tabiki.
Canım dün de yazmışım 9. Takıma gelebilirsinBenide alın aranıza lütfen