- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
9. Takıma gelebilirsinizMerhabalar :) sitede 5. Yılım daha önce defalarca cuma yarışmasına katıldım ve çok güzel kilolar verdim.
1.72 boyundayım. 84.1 kiloyum.
daha önce 57 kg kadar düştüm. Fakat panik atak rahatsızlığım ortaya çıkınca antidepresan kullanmaya başladım. 3 yılda 25 kilo aldım. Şimdi tekrar takım ruhuyla zayıflamak istiyorum. İyi akşamlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar :) paylaştığım ilk cevabım çok heyecanlıyım hatam varsa affola :) ben de aranıza katılmak istiyorum. 30 yaşındayım. Çocukluğumdan beri kiloluydum ancak bir hastalık sonucu uzun süreli kortizon kullanımı ile zaten tombul olan bedenime 30 kilo ekledim yetmedi üstüne hamile kaldım çok şükür 1.5 yaşında minnoş bir oğlum var. Ben artık hastalığımı hamileliğimi geride bıraktım süt maceramızın da büyük çoğunluğu bitti. Yolum uzun öncelikle diyetisyene başladım artık bu kiloları vermek eski o beğenmediğim halime dönmek istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız :) söz en önde oturan öğrenci gibi çok çalışıp başaracağımArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
10. takıma bekleriz canım.Merhaba arkadaşlar :) paylaştığım ilk cevabım çok heyecanlıyım hatam varsa affola :) ben de aranıza katılmak istiyorum. 30 yaşındayım. Çocukluğumdan beri kiloluydum ancak bir hastalık sonucu uzun süreli kortizon kullanımı ile zaten tombul olan bedenime 30 kilo ekledim yetmedi üstüne hamile kaldım çok şükür 1.5 yaşında minnoş bir oğlum var. Ben artık hastalığımı hamileliğimi geride bıraktım süt maceramızın da büyük çoğunluğu bitti. Yolum uzun öncelikle diyetisyene başladım artık bu kiloları vermek eski o beğenmediğim halime dönmek istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız :) söz en önde oturan öğrenci gibi çok çalışıp başaracağım
Koşa koşa geliyorum çoook teşekkür ederiiim süpersiniz çok çok kalp10. takıma bekleriz canım.
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
*** 10. TAKIM 714. ETAP *** Natsume (67,0///% ) moni (84,5///%0 ) 88prenses22 (89,8/// % ) Obezzto (78,2///%) Fatimatuz_zehra (62,9///%) MuMu85(73,5//%) Ekrl(64,2//%) nilsub(87,9///%) Antepia27 (112,8///%) gezegenfeza(67,7///%) oynakbasi34 (115,8/// % ) Yasom7272(80,8///% ) 10. Takım...www.kadinlarkulubu.com
Dilber hala :))Merhaba kizlar bende diyetteyim beni de gruba alacak olan yok mudur
Bende gelmek istiyorum1 kişilik yerimiz var .. Katılımım ve azmim bol diyorsan .6. Takıma gelebilirsin .....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3268.html
6. Takıma gitmediyseniz 13. Takıma bekliyorumBende gelmek istiyorum
Gitmedim nasıl gelicem6. Takıma gitmediyseniz 13. Takıma bekliyorum
Gitmedim nasıl gelicem
10. takıma beklerizMerhabalar.. Ben samsundan ayşe.. Gıda mühendisiyim.. 160 cm boyunda 77 kiloyum.. Haşimato ve insülin direnci sorunarıyla birlikte kilo vermeye çalışıyrm.. Bundan 1 ay önce saxenda iğne kullandım iğneyle 1.5 ayda 5 kilo verdim.. Yani bende çok zor kilo verebilenlerdenim.. Beni de aranıza alırsanız cooookkk sevinirim..
İyiaksamlar arkadaşlar İlk defa giriyorum siteye ve zayıflamak istiyorum banada yol gösterip yardımcı olursanız sevinirimMerhabalar :) sitede 5. Yılım daha önce defalarca cuma yarışmasına katıldım ve çok güzel kilolar verdim.
1.72 boyundayım. 84.1 kiloyum.
daha önce 57 kg kadar düştüm. Fakat panik atak rahatsızlığım ortaya çıkınca antidepresan kullanmaya başladım. 3 yılda 25 kilo aldım. Şimdi tekrar takım ruhuyla zayıflamak istiyorum. İyi akşamlar dilerim.
Buyurun 9. Takımaİyiaksamlar arkadaşlar İlk defa giriyorum siteye ve zayıflamak istiyorum banada yol gösterip yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki Linke tıklayarak gelebilirsinizTakıma nasil giriliyor
Sizi de bekleriz 9. TakımaBende kilo vermeliyim katılabilir miyim