Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
9. Takıma gelebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar :) paylaştığım ilk cevabım çok heyecanlıyım hatam varsa affola :) ben de aranıza katılmak istiyorum. 30 yaşındayım. Çocukluğumdan beri kiloluydum ancak bir hastalık sonucu uzun süreli kortizon kullanımı ile zaten tombul olan bedenime 30 kilo ekledim yetmedi üstüne hamile kaldım çok şükür 1.5 yaşında minnoş bir oğlum var. Ben artık hastalığımı hamileliğimi geride bıraktım süt maceramızın da büyük çoğunluğu bitti. Yolum uzun öncelikle diyetisyene başladım artık bu kiloları vermek eski o beğenmediğim halime dönmek istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız :) söz en önde oturan öğrenci gibi çok çalışıp başaracağım

10. takıma bekleriz canım.

Koşa koşa geliyorum çoook teşekkür ederiiim süpersiniz çok çok kalp

Gitmedim nasıl gelicem

Linki tıklayıp gelebilirsiniz

Merhabalar.. Ben samsundan ayşe.. Gıda mühendisiyim.. 160 cm boyunda 77 kiloyum.. Haşimato ve insülin direnci sorunarıyla birlikte kilo vermeye çalışıyrm.. Bundan 1 ay önce saxenda iğne kullandım iğneyle 1.5 ayda 5 kilo verdim.. Yani bende çok zor kilo verebilenlerdenim.. Beni de aranıza alırsanız cooookkk sevinirim..

10. takıma bekleriz

Merhabalar cooookk uzun zaman olmuş kadınlar kulübüne girmeyeli zayıflama gruplarında bende kilo vermek istiyorum benide alın hanımlar

İyiaksamlar arkadaşlar İlk defa giriyorum siteye ve zayıflamak istiyorum banada yol gösterip yardımcı olursanız sevinirim

İyiaksamlar arkadaşlar İlk defa giriyorum siteye ve zayıflamak istiyorum banada yol gösterip yardımcı olursanız sevinirim
Buyurun 9. Takıma

Takıma nasil giriliyor
Aşağıdaki Linke tıklayarak gelebilirsiniz

Bende kilo vermeliyim katılabilir miyim
Sizi de bekleriz 9. Takıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…