Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Herkese. Ben Duygu
2 sene önce sınav stresi sürekli yemek yeme derken 85 kilo olmuştum. Diyetisyene giderek 72 ye düştüm. Yaklaşık 1 sene kadar da 72 de kaldım. Karantinadan çıktığımızda yani Ağustosun sonunda kendi kendime diyete başladım ve 66 ya düştüm. Şuan güncel kilom 66,2
Hedefim:58,
Bu gruba girmek istememim nedeni motivasyon olması ve olası bir yeme krizlerinde kendimi frenleyebilmem. Umarım beni aranıza alırsınız

Merhaba. 4. Takima gelebilirsinz

Merhaba herkese ben İpek yarın tam 30 yaşında olacağım kendimi bildim bileli 60 kg üzerine çıkmamıştım evlendikten sonra 70 kg( daha bitmedi ) ve korona sayesinde evden çalışmak, sürekli oturmak Ve iştahlı bi eş sayesinde 95 kg oldum vallahi aklım nerdeydi bende bilmiyorum yoğun çalışıyorum ama biryerden başlamam lazım. Araştırırken böyle bir motivasyon paylaşım platformu olduğunu gördüm hemen üye oldum beni de aranıza alın lütfen teşekkürler

Merhaba ,6.takima bekliyorum

Merhaba kadınlar kulübü,160 boyunda 75 kilo ,32 yaşindayim.11 ay ile 8 yaşinda 2 çocuğumla ben de araniza katılmak istiyorum .cevremde rekabete girip motivasyon edinerek zayıflayacağım kimse yok .uzaktan da olsa sizlerle ben de hafiflemek istiyorum

10. takıma bekleriz.

Merhaba ben de katılmak isterim. 60 kilo olmusum fark bile etmeden simdi 50-52 ye düşmek istiyorum. Daha once hic bu kadar kilo vermeye calismamistim. En fazla 5 kilo vermistim. Yardima ihtiyacim var

Merhaba ben de katılmak isterim. 60 kilo olmusum fark bile etmeden simdi 50-52 ye düşmek istiyorum. Daha once hic bu kadar kilo vermeye calismamistim. En fazla 5 kilo vermistim. Yardima ihtiyacim var
Merhaba
4.takima gelebilirsinz

Merhaba, ben de aktif bir grup ile zayıflamaya devam etmek istiyorum. Ekler misiniz

Merhabalar Ben Elif.7 taşında ve 6 aylık iki oğlum var. Emziriyorum. 6 ayın bitmesini bekledim buraya yazmak için. Emzirenlerin de girebileceği bir diyet grubu var ise katılmak isterim. Teşekkür ederim :)

Merhabalar Ben Elif.7 taşında ve 6 aylık iki oğlum var. Emziriyorum. 6 ayın bitmesini bekledim buraya yazmak için. Emzirenlerin de girebileceği bir diyet grubu var ise katılmak isterim. Teşekkür ederim :)
Daha önce 9.takimdaydiniz diye hatırlıyorum

Aktif bir grup olursa çok sevinirim, daha önce de grup üyesi idim. Grup aktifliğinin öneminiçom iyi biliyoruö:)

Merhaba hangi takıma girebilirim
Merhaba
5. Takıma beklerim

Merhaba ben de katılmak istiyorum. Yıllar önce katılmıştım ama şimdi yeniden aklıma düştü
Çünkü motivasyona ihtiyacım var

Merhaba ben de katılmak istiyorum. Yıllar önce katılmıştım ama şimdi yeniden aklıma düştü
Çünkü motivasyona ihtiyacım var
Günaydın bekleriz 5.takıma o halde :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…