4.takıma beklerimMerhaba. Ben yarışmaya katılmak istiyorum.
Merhaba. 4. Takima gelebilirsinzMerhaba Herkese. Ben Duygu
2 sene önce sınav stresi sürekli yemek yeme derken 85 kilo olmuştum. Diyetisyene giderek 72 ye düştüm. Yaklaşık 1 sene kadar da 72 de kaldım. Karantinadan çıktığımızda yani Ağustosun sonunda kendi kendime diyete başladım ve 66 ya düştüm. Şuan güncel kilom 66,2
Hedefim:58,
Bu gruba girmek istememim nedeni motivasyon olması ve olası bir yeme krizlerinde kendimi frenleyebilmem. Umarım beni aranıza alırsınız
Merhaba ,6.takima bekliyorumMerhaba herkese ben İpekyarın tam 30 yaşında olacağım kendimi bildim bileli 60 kg üzerine çıkmamıştım evlendikten sonra 70 kg( daha bitmedi ) ve korona sayesinde evden çalışmak, sürekli oturmak Ve iştahlı bi eş sayesinde 95 kg oldum vallahi aklım nerdeydi bende bilmiyorum yoğun çalışıyorum ama biryerden başlamam lazım. Araştırırken böyle bir motivasyon paylaşım platformu olduğunu gördüm hemen üye oldum beni de aranıza alın lütfen teşekkürler
10. takıma bekleriz.Merhaba kadınlar kulübü,160 boyunda 75 kilo ,32 yaşindayim.11 ay ile 8 yaşinda 2 çocuğumla ben de araniza katılmak istiyorum .cevremde rekabete girip motivasyon edinerek zayıflayacağım kimse yok .uzaktan da olsa sizlerle ben de hafiflemek istiyorum
MerhabaMerhaba ben de katılmak isterim. 60 kilo olmusum fark bile etmeden simdi 50-52 ye düşmek istiyorum. Daha once hic bu kadar kilo vermeye calismamistim. En fazla 5 kilo vermistim. Yardima ihtiyacim var
MerhabaMerhaba, ben de aktif bir grup ile zayıflamaya devam etmek istiyorum. Ekler misiniz
Daha önce 9.takimdaydiniz diye hatırlıyorumMerhabalar Ben Elif.7 taşında ve 6 aylık iki oğlum var. Emziriyorum. 6 ayın bitmesini bekledim buraya yazmak için. Emzirenlerin de girebileceği bir diyet grubu var ise katılmak isterim. Teşekkür ederim :)
Aa evet ben de sizi hatırladım.Daha önce 9.takimdaydiniz diye hatırlıyorum
İsterseniz gelebilirsinizAa evet ben de sizi hatırladım.
MerhabaMerhaba hangi takıma girebilirim
Günaydın bekleriz 5.takıma o halde :)Merhaba ben de katılmak istiyorum. Yıllar önce katılmıştım ama şimdi yeniden aklıma düştü
Çünkü motivasyona ihtiyacım var