MerhabaSlm bende takıma katılmak istiyorum
9.takima beklerizMerhaba müsait olan grup varsa beni de eklermisiniz
Merhabamerhaba ben de takımların birisine katılmak istiyorum. müsait olan bir takım var mı ve beni bilgilendirebilecek birileri
MerhabaMerhaba beni de müsait bir gruba ekler misiniz
9.takıma beklerizBeni de grubuna almak isteyen var mıııı??
9.takıma beklerizMerhaba, 29 yasindayim ve 78 kiloyum beni de takima alabilecek var mi
Tesekkur ederim, grupta direk yazabilir miyim ? Ilk kez katiliyorum da9.takıma bekleriz
9.takima beklerizMerhaba , 32 yaşında 76 kiloyum. Nerdeyse kilomun fazlasını son bir senede aldım. Orantısız bir şekilde kilo aldığım için aynalara bakamaz alış veriş yapamaz ve kendini beğenmeyen bir insan oldum. Artık kendime bir dur demem gerekir. En dibi gördüm artık , silkelenip kendime gelmem lazım.
Bende aranıza katılabilir miyim ?
13. Takıma bekliyorumMerhaba 35 yasinda 1.55 boyunda 67 kiloyum. Hedefim 10 kilo verebilmek. Takim motivasyonuyla hedefime ulasacagima inaniyorum.
Merhabaselamlar. ben çocukluğumdan belli kiloluydum hep zayıf olmak istemişimdir üniversiteyi kazandım şu an hiç gidemedim ama hep üniversitede zayıf olmak, istediğimi rahatça giymek istemişimdir şu an 1.57 boyunda 75 kiloyum acaba benide hayallerime kavuşturacak bir grup var mı :))