SelamMerhabalar. Evlendikten sonra hızlıca kilo alarak 56 kilodan 76 kiloya çıkmış biriyim. (1.55 boyunda 28 yaşında) 3 4 ay önce bir diyet yolculuğum oldu ve kilo verip 66 oldum. Sonra ara verince maalesef kilo aldım. Şuan güncel kilom 68. Bende gruplardan birine katılmak istiyor ideal kilom olan 52 kiloyu görmek istiyorum. Ve dönüşünüzü bekliyorum.
GünaydınMerhabalar. 7 ay önce ikinci doğumumu yaptım. 4 yılda iki çocuk bir bacak ameliyatı derken 106 kiloyu gördüm( boy 1.65 yaş 31). İki aydır diyetteyim ve şu an 97,5 kiloyum. İdeal kilom 62 ye düşmek istiyorum.
MerhabaMerhabalar kilo vereyim dedikce aliyorum yardima destege ihtiyacim var bu batakta tutup kolumdan cikaracak bi takima ihtiyacim varrr
Hemen geliyorum :)Merhaba
5.takıma beklerim :)
MerhabaMerhaba arkadaş lar karantina lar yüzünden 68 kg a ulaştım çok mutsuzum beni aranıza alır mısınız
Yardımcı olursanız sevinirimMerhaba
4.takima gelebilirsiniz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Takım Kaptanı : Arrietty_ Kaptan Yardimcilari : _Vera_ 4. TAKIM KURALLARI: 1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir. 2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü...www.kadinlarkulubu.com
Linke tıklayarak takıma yazarsanız ordan yardımcı olayım sizeYardımcı olursanız sevinirim
Hangi linke bulamadım?Yardımcı olursanız sevinirim
Hangi takıma gelmem gerekiyor?Linke tıklayarak takıma yazarsanız ordan yardımcı olayım size
Hangi takıma gelmem gerekiyor?
4.takıma beklerimMerhaba, doğum kilolarımı vermek istiyorum ve tek başıma çok yavaş verebiliyorum, bebeğim 5 aylık oldu. 1.74 boyunda 86 kiloyum, ideal kilom 66 ama emzirme donemi devam edeceği için şimdilik 74 kiloyu hedefliyorum.
4. Takima gelebilirsinzBen de takimlara girmek istiyorum ama surekli her yazilani okumam mi gerekiyor napmaliuim bilmiyorum. Kucuk cocugum da var.
Evlenmeden once 65 kiloydum evlilik sonrasi kilolarimi hala veremedim su an 92 kiloyum. Denemedigim diyet, diyetisyen kalmadi. Veriyorum biraz ama surduremiyorum motivasyonum dusuk. Nolur yardim edin