Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar bende katılmak istiyorum 1.55 boy 80 kilodayım yazın al ver sonunda şu an 85 tim biraz verdim ama kilo vermem için motivasyona ihtiyacım civar tüp bebek düşünüyorum öncelikle kilo vermem lazım hayırlısı yardım bekliyorum verdim kiloyu if aralıklı oruç ile vermiştim şimdi bahane belki ama biraz depresif bir haldeyim bir türlü konsantre olamadım

6.takima gelebilirsin canim bekleriz

Merhaba. Adım elif. 170 cm ve 100 kg mım.
Benim de buradaki motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.
Bekleriz

Merhaba. Adım elif. 170 cm ve 100 kg mım.
Benim de buradaki motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.

şifrenizi unuttuğunuzda şifre almayı deneyin yoksa her hesap aldığınızda gruplara girmeye başlarsanız kendinizle yarışırsınız. Daha önce 9. takımdaydınız daha 1 hafta önce şimdi kaça alalım sizi ?

Merhaba arkadaşlar kilo vermeye çok ihtiyacım var ama emzirdiğini için katı diyetler yapamam
Ayrıca motivasyonum çok düşük yaklaşık 1 aydır her akşam yarın başlıyorum diye uyuyup sabah yarım ekmeği gömüyorum

Daha önce 2 kere 4. Takımdan mezun oldum
Bu defa çok desteğe ihtiyacım var

boy 161
Kilo 74,5
Yaş 40
Heder 64

Merhaba
5.takıma bekleriz

Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım

merhaba bende katılmak istiyorum şu an 80 kiloyum. 3-4 sene önce katılmıştım. yeniden katılmak istiyorum musait olan gruplardan birine

bende katilmak istiyorum boy 163 kg 73 yas 17
10. takıma bekleriz

Aranizdaki en kilolu benim sanirim :) bende katilmak istiyorum
4.takıma beklerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…