MerhabaMerhaba. Ben de daha once bir kere gruba katilmistim, cok guzel kilo vermistim. Ama maalesef geri aliyorum kilolaritekrar vermek icin donmek istiyorum
Su an 72 kiloyum hedefim 60.
boyum 1.65
6.takima gelebilirsin canim beklerizMerhaba hanımlar bende katılmak istiyorum 1.55 boy 80 kilodayım yazın al ver sonunda şu an 85 tim biraz verdim ama kilo vermem için motivasyona ihtiyacım civar tüp bebek düşünüyorum öncelikle kilo vermem lazım hayırlısı yardım bekliyorum verdim kiloyu if aralıklı oruç ile vermiştim şimdi bahane belki ama biraz depresif bir haldeyim bir türlü konsantre olamadım
Merhaba. Adım elif. 170 cm ve 100 kg mım.
Benim de buradaki motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.
MerhabaMerhaba. Adım elif. 170 cm ve 100 kg mım.
6.takıma gelebilirsin canımMerhaba. Adım elif. 170 cm ve 100 kg mım.
5.takimdan davet edildi ilk önce bu durumlarda yazmiyoruz6.takıma gelebilirsin canım
Görmemişim5.takimdan davet edildi ilk önce bu durumlarda yazmiyoruz
Merhaba. Adım elif. 170 cm ve 100 kg mım.
şifrenizi unuttuğunuzda şifre almayı deneyin yoksa her hesap aldığınızda gruplara girmeye başlarsanız kendinizle yarışırsınız. Daha önce 9. takımdaydınız daha 1 hafta önce şimdi kaça alalım sizi ?
MerhabaMerhaba arkadaşlar kilo vermeye çok ihtiyacım var ama emzirdiğini için katı diyetler yapamam
Ayrıca motivasyonum çok düşük yaklaşık 1 aydır her akşam yarın başlıyorum diye uyuyup sabah yarım ekmeği gömüyorum
Daha önce 2 kere 4. Takımdan mezun oldum
Bu defa çok desteğe ihtiyacım var
boy 161
Kilo 74,5
Yaş 40
Heder 64
13. Takıma gelebilirsin canımmerhaba bende katılmak istiyorum şu an 80 kiloyum. 3-4 sene önce katılmıştım. yeniden katılmak istiyorum musait olan gruplardan birine
10. takıma beklerizbende katilmak istiyorum boy 163 kg 73 yas 17
4.takıma beklerimAranizdaki en kilolu benim sanirim :) bende katilmak istiyorum