Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, Hamilelik dönemimde 102 kiloya çıktım şimdi 75 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum. Boyum 175. Yarışmaya ben de katılmak istiyorum.

Merhaba, Hamilelik dönemimde 102 kiloya çıktım şimdi 75 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum. Boyum 175. Yarışmaya ben de katılmak istiyorum.

Merhaba benide alın araniza lutfen 70 kiloyum 12 kilo vermem lazım
6.takima bekliyorum linke tiklayarak gelebilirsiniz

Ben ne yapmam gerektigini bilmiyorum nasil katklacagim neler yapacagim
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)

Merhabalar 1.72 boyunda an itibari ile 96 kg olan biriyim yaklaşık 6-7 kg verdim ama sanırım birilerinin desteğine yoldaşlığına ve her şeyden önce beni itekleyecek bir şeye ihtiyacım var Uzun süredir forumu takip eden ve üye olmayan biriydim kısmet zayıflama yarışmaları için üye olmaktaymış

4 takıma beklerim

Merhabalar...
2.5 yildir yasadigim saglik sorunlari sebebiyle bir yila yakin bir sureyi yatarak gecirdim ve kilo aldim.
Bir kac aydir daha hareketliyim, uzerimde emanet duran kilolari da atmaya kararliyim.
53 yasimda bir anneanneyim, hangi takimda bana yer var?
Listeye girip girmemek benim icin cok onemli degil.
Onemli olan istikrarla kilolarimdan kurtulmak ve bu surecte paylasmak...

4.takıma beklerim

Merhaba bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum şuan 115 kiloyum boyum 1.62
6.takima bekliyorum

Merhabalar daha önce katıldım ama yaz dönemi olduğu için çok düzenli bildirim verememiştim şimdi yeniden başlamak isterim 69 kg 1.58 boy

Merhaba. Ben de daha once bir kere gruba katilmistim, cok guzel kilo vermistim. Ama maalesef geri aliyorum kilolari tekrar vermek icin donmek istiyorum
Su an 72 kiloyum hedefim 60.
boyum 1.65

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…