merhaba...çocukluktan ergenliğe kadar gayet zayıftım. ergenlikte 14-15 yaşları civarında zayıflıktan tombikliğe terfi ettim 16 yaşıma geldiğimde o kadar kilo aldım ki dizlerim kilodan dolayı birbirine yapışıktı..yazın iki aile tatile gidecektik ve onların beni sürekli kilomla ilgili sinir eden zayıf mı zayıf bi kızları vardı sırf o kıza inadına 3 ayda,16 gibi bi yaşta hırs yapıp 71 kilodan 60 kiloya düşmüştüm...çok güzel bir yaz tatili geçirmiştimo 17 yaşımda da folklöre başlamıştım ve kilom hiç bir zaman 55 i geçmedi ta ki evlenen kadar...evlendiğimde kilom 60 ı buldu ama daha fazlası hiç olmadı.şu anda evliliğimin dördüncü yılındayım iki yıl çocuk istemedik fakat sonra biz isteyince o olmadı ve doktora gittim ve ilaç içmem gerektiğini söyledi ilaçlar bana iki ayda 7 kilo aldırdı üçüncü ayın sonuna doğru sinirlenip ilaçları bıraktım ve iki ayda tekrar büyük bir azimle ve bir arkadaşımın desteğiyle eski kiloma geri döndüm.allahın izniylede hemen ardından hamile kaldım :87:60 kiloyla hamilelik morotonuna girdim ve 72 kiloyla bu marotonu sonlandırdım..doğum sonrası tartıldığımda 62 kilodaydım emziren annelerin çok çabuk kilo vereceğini sölüyordu herkes.fakat ben vermek yerine korkunç bir şekilde kilo aldım.şu anda bebeğim 4 aylık allaha şükür.ve 69 kiloyum ne giydiğim üstüme oluyor ne de yakışıyor.aynalara tamamiyle küsmüş durumdayım..zayıflamak için kendime eliptik kondisyon bisikleti bile aldım...biliyorum henüz çok erken bir dönem ama böle giderse yani kilo almaya devam edersem sonrası için daha zor olacak vermek...o yüzden geç olmadan önüne geçmek istedim bu olayın fakat tek başıma olmuyor kendime verdiğim sözleri hep bozuyorum önceden arkadaşım yardımıyla çok güzel kilo vermiştim beni hep motive etti birbirimizin kilosunu sürekli takip ettik..böle bir gruba katılırsam daha kolay kilo vereceğime inanıyorum.üstelik 2 ay sonra abimin düğünü var ve o zamana kadar 9 kilo verip eski kiloma geri kavuşmak istiyorum...benide uygun bir guruba alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
merhaba..bundan 3 sene önce 75 kg idim.o zaman yaşım 18di.herkes kilolarımla dalga geciyordu bense bi türlü bogazıma hakim olup veremiyordum.üniversiteyi kazandım ve baktım orda herkes zayıf artık bende zayıf olacagım dedim ve cok hemde cok sıkı bi sekilde diyete basladım tabi sporda yapıyordum.2 sene önce ise diyete basladım ve büyük bir azimle 20 kg ye yakın verdim.verdikten sonra ise 3 4 kg kadar aldım.suanda 56 kiloyum boyum164. 50 kilo olmak istiyorum.yardımcı olurmusunuz
merhaba kızlar ben 1.60 boyundayım lise dönemlerinde 47 kg idim sonra lise sonda 51 kg oldum öss hazırlığı sonrasında üniversiteye başladığımda 54 kiloydum. üniversite bitirdiğimde ise 64 kg idim. 11 aylık evliyim ve 2 kg daha aldım 66 kg oldum. 54 kg ya geri dönmek istiyorum kızlar. bu kilolarla hamile falan kalırsamda 70-80 ulaşırım o yüzden bebek düşümeden önce kilo vermek istiyorum. desteğinizi bekliyorum. benide takıma alırsanız çok sevinirim
arkadaşlar herkese merhaba
ben 170 boyunda 102 kiloyum.çocukluktan ergenliğe ve şimdi bile kilolarımla uğraşıyorum.1,5 sene önce ilaç ve diyetle 20 kilo verdim.ama tekrar geri aldım malesef
şimdilerde ise ne kadar uğraşıyorsam 2 kilo 3 kilo veriyorum.ama sağlıklı olmak için kilo vermek zorundayım.eğer benide takımlara alırsanız desteklerinizle, burada başaranlardan biri olmak istiyorum.
herkese sevgiler...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
ikinizide 6.takıma bekliyoruz canlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
ikinizide 6.takıma bekliyoruz canlarım
selam adım fatma , 1.65 boy.60 kilodayım....burdan okuduğum bi diyeti uyguluyorum 3 gündür...sanırım takımlardan birine katılırsam daha kolay motive olup diyetime daha sadık kalabilirim...8 kilo vermek amacım...paylaşım konusunda sorun olmaz...zaten hergün bu sitedeyim...boğazımı tıtma konusunda da şimdilik iyi gidiyorum...sanırım eksiğim spor...onu da verdiğiniz moralle yaparım amacıma ulaşırım Allahın izniyle diyorum..sevgiler
24 yasındayım 162 boyunda ve tam 108 kıloyum mayıs 2010 da 75 kgydım fakat bugun malesef bu kılomdayım ve bugun dıyete basladım doktor kontrolundeyım ama burdakı destege de ıhtıyacım olacak bu uzun yolculukta benıde grubuna almak ısteyen olurmu kı???
mrb 9takımdayım..takım kaptanımız MURSH arkadasımız 2 kişilik yer oldugunu yazmıştı bugün...sabah gelir canım kendisi..istersen 9 takıma gelebilirsin...
cok sevınırım kaptan cagırırsa gelebılıyorum sanırım o yuzden sabahı beklıyım dımı:))
9. takıma bekliyoruzz kaptanın olmayınca biz çağırıyoruz bizim kaptanımız çok tatlıdırr bekliyoruzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2294.html
sitede gezerken bu kısmı gördüm. bilmiyorum sanki zayıflamamda çok katkınızı görecekmişim gibi geldi. 28 yaşındayım, 172 boyundayım. 98.6 kiloyum (az önce tartıldım). ev hanımıyım bir süreliğine. bende guruba dahil olmak istiyorum. tşk
arkadaşlar merhaba ben 24 yaşında 1.62 boyunda ve 70 kiloyum nereye nasıl baş vuracağımı bilemediğim için yazıyorum cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum .BANA YARDIMCI OLURSANI ÇOK SEVİNİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?