• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba..Bu işi tek başıma çözemediğimi anladım bende süreklilik yok..Belki buraya katılır isem biraz destek ile kilo verebilirim die düşünüyorum..5 ay önce doğum yaptım gitmesi gereken doğum kilosu 8 kg ve sonrasında 10 kilo daha gitmeli 5 de olsa olur =)))

Gebelik boyunca 22 aldım 14 verdim 8 kaldı..Şuan 82,700 tosun gibiyim.. yine 60 ları görmek istiyorummmmm

Son düzenleme:
Merhaba..Bu işi tek başıma çözemediğimi anladım bende süreklilik yok..Belki buraya katılır isem biraz destek ile kilo verebilirim die düşünüyorum..5 ay önce doğum yaptım gitmesi gereken doğum kilosu 8 kg ve sonrasında 10 kilo daha gitmeli 5 de olsa olur =)))

Gebelik boyunca 22 aldım 14 verdim 8 kaldı..Şuan 82,700 tosun gibiyim.. yine 60 ları görmek istiyorummmmm
9. takıma gelebilirsin canım..

bende yarışmaya katılmak istiyorum çünkü 7 yıl önce 52 kiloydum sonra bebeğim dünyaya geldi :))ama hamilelik dönemimde çok kilo aldım kan ilaçları vitaminlerinde desteğiyle..o zamn bu zmn kilo veremedim yani başarısız oldum hep 80 lerden 64 lere düştüm ama bu kış 75 kilo olmuşum:((şimdi vermeye çalışıyorum fakat zorlanıyorum birine yaptıklarımı anlatsam sanki daha istikrarlı olurum gibi geliyo:)e tabi arkadaşlardanda bilgilenirim die düşünüyorum bende paylaşmak isterim uzun lafın kısası:))

bende yarışmaya katılmak istiyorum çünkü 7 yıl önce 52 kiloydum sonra bebeğim dünyaya geldi :))ama hamilelik dönemimde çok kilo aldım kan ilaçları vitaminlerinde desteğiyle..o zamn bu zmn kilo veremedim yani başarısız oldum hep 80 lerden 64 lere düştüm ama bu kış 75 kilo olmuşum:((şimdi vermeye çalışıyorum fakat zorlanıyorum birine yaptıklarımı anlatsam sanki daha istikrarlı olurum gibi geliyo:)e tabi arkadaşlardanda bilgilenirim die düşünüyorum bende paylaşmak isterim uzun lafın kısası:))

10. takıma bekleriz canım

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Bende grupça yapılan paylaşımla,daha istikrarlı kilo verebileceğimi ve inşallah verdiğim kiloları koruyabileceğimi düşündüm.Daha önce h.lifediye bir ürün yardımıyla 4.5 ayda 25 kg vermiştim.Nasıl mutlu oluyordum kilolar gittikçe.Bir taraftan açlık,bir taraftan günde 2 öğün içtiğim o mama midemi bulandırmaya başlamıştı.Bugün kaytarayım,yarın kaytarım,öbür gün düzeltirim derken,kürü tamamlayamadım ve verdiğim kiloların 20kg sunu 1 yılda geri aldım.Sonra hamilelik+emzirme dönemi yine aldım.Yemek yemeği çok seviyorum ve çok iştahlıyım,yemiyorum ama yarıyor diyenlerden değilim anlayacağınız.Yaşasın yemek yemek :66:
...ama artık kendimi beğenmemeye başladım.Giydiklerimi yakıştıramıyorum kendimi,sadece bahanelerle avutuyorum.48 bedenim :( 28 yaşında bir insan oldukça fazla.En son birkaç gün önce tartldım 102 yi gördüm.Hiç bu kadar çok olmamıştım :( Mutsuzum,sevmiyorum bu halimi.Hem sağlık hem görünüm açısından zayıflamak istememin yanı sıra ve belkide hepsinden önemlisi;dünya tatlısı bir kızım var.Asla ama asla kilo sorunu yaşamasını istemiyorum,bunun için elimden geleni yapıyorum yapacağım da,şu anda kilosu çok iyi :nazar: o iyi de,ya ileride anlayacağı yaşa geldiğinde benden utanırsa,halbuki grur duyacağı bir annesi olmalı her bakımdan..Benden böyle hanımlar.Takımlarınızda bana yer varsa ben de katılmak isterim.Bana bayramdan sonraki ilk pazartesi yani 5 Eylül başlangıç için uygun,size de uygunsa,başvuruma cevaplarınızı bekliyorum.(boy:1.63 cm)
sevgiler...

Merhaba hanımlar
Bende grupça yapılan paylaşımla,daha istikrarlı kilo verebileceğimi ve inşallah verdiğim kiloları koruyabileceğimi düşündüm.Daha önce h.lifediye bir ürün yardımıyla 4.5 ayda 25 kg vermiştim.Nasıl mutlu oluyordum kilolar gittikçe.Bir taraftan açlık,bir taraftan günde 2 öğün içtiğim o mama midemi bulandırmaya başlamıştı.Bugün kaytarayım,yarın kaytarım,öbür gün düzeltirim derken,kürü tamamlayamadım ve verdiğim kiloların 20kg sunu 1 yılda geri aldım.Sonra hamilelik+emzirme dönemi yine aldım.Yemek yemeği çok seviyorum ve çok iştahlıyım,yemiyorum ama yarıyor diyenlerden değilim anlayacağınız.Yaşasın yemek yemek :66:
...ama artık kendimi beğenmemeye başladım.Giydiklerimi yakıştıramıyorum kendimi,sadece bahanelerle avutuyorum.48 bedenim :( 28 yaşında bir insan oldukça fazla.En son birkaç gün önce tartldım 102 yi gördüm.Hiç bu kadar çok olmamıştım :( Mutsuzum,sevmiyorum bu halimi.Hem sağlık hem görünüm açısından zayıflamak istememin yanı sıra ve belkide hepsinden önemlisi;dünya tatlısı bir kızım var.Asla ama asla kilo sorunu yaşamasını istemiyorum,bunun için elimden geleni yapıyorum yapacağım da,şu anda kilosu çok iyi :nazar: o iyi de,ya ileride anlayacağı yaşa geldiğinde benden utanırsa,halbuki grur duyacağı bir annesi olmalı her bakımdan..Benden böyle hanımlar.Takımlarınızda bana yer varsa ben de katılmak isterim.Bana bayramdan sonraki ilk pazartesi yani 5 Eylül başlangıç için uygun,size de uygunsa,başvuruma cevaplarınızı bekliyorum.(boy:1.63 cm)

sevgiler...

4.takima bekleriz

Merhaba! :) Öncelikle bu faydalı grup calışması için sizlere çok teşekkür ederim. Ben bundan 1.5 sene önce doğum yaptım ve dogum sonrası birkaç ay sonra kilolarımı vermiş olsam da ; daha sonra koruyamadığım ve spor yapmadığım için geri aldım . Sizlerle birarada olmak ve 18 kilo fazliliklarimdan kurtulup idea kiloma ulaşmak istiyorum yalnız desteginize ihtiyacım var. Umarım grupla birlikte zayıflama şansım ve paylaşma imkanım olur.

merhaba! :) öncelikle bu faydalı grup calışması için sizlere çok teşekkür ederim. Ben bundan 1.5 sene önce doğum yaptım ve dogum sonrası birkaç ay sonra kilolarımı vermiş olsam da ; daha sonra koruyamadığım ve spor yapmadığım için geri aldım . Sizlerle birarada olmak ve 18 kilo fazliliklarimdan kurtulup idea kiloma ulaşmak istiyorum yalnız desteginize ihtiyacım var. Umarım grupla birlikte zayıflama şansım ve paylaşma imkanım olur.
9. Takıma gelebilirsin canım..

Merhaba hanımlar
sevgiler...
5 eylülde 9. takıma bekleriz canım..

merhaba . 14 yaşındayım ve 80-79 kiloyum boyum 1.70 :( yaklaşık 1 yıl önce bu sitede vermeye başladıgımda 75tim 2-3 kilo verdikten sonrabıraktım sonra 2011 mart ayında tekrar başladım 78 olmuştum ve kalori sayarak , 71 e kadar indim daha sonra kaloricetveli sitesinde 2-3 günlük arıza sebebiyle bütün motivem düştü :( sınavlar v.s dedim ve hiç tartılmadım tahminen 75 olmuşumdur diyordum 1 hafta önce tartıldım ve 81 ! bir an ölmeyi düşündüm daha liseye yeni başlıycam ve çok hızlı kilo alan bir bünyem var :( ama hızlıda verebiliyorum , ve tekrar başladım 1 hafta oldu 81 den 79.5 lara düştüm ama oruç oldugumdan tam tartılamıyorum yani , 81 kilo olarak başlıyorum ve 30 nisan 2012'de Allahın izniyle 54 olmayı hedefliyorum günde 100 kalori vererek bunu sağlıyabilecegim inşallah hergün düzenli bildirim yapabilirim 2 hafta oldu başlayalı şuan 78.5'im

merhaba . 14 yaşındayım ve 80-79 kiloyum boyum 1.70 :( yaklaşık 1 yıl önce bu sitede vermeye başladıgımda 75tim 2-3 kilo verdikten sonrabıraktım sonra 2011 mart ayında tekrar başladım 78 olmuştum ve kalori sayarak , 71 e kadar indim daha sonra kaloricetveli sitesinde 2-3 günlük arıza sebebiyle bütün motivem düştü :( sınavlar v.s dedim ve hiç tartılmadım tahminen 75 olmuşumdur diyordum 1 hafta önce tartıldım ve 81 ! bir an ölmeyi düşündüm daha liseye yeni başlıycam ve çok hızlı kilo alan bir bünyem var :( ama hızlıda verebiliyorum , ve tekrar başladım 1 hafta oldu 81 den 79.5 lara düştüm ama oruç oldugumdan tam tartılamıyorum yani , 81 kilo olarak başlıyorum ve 30 nisan 2012'de Allahın izniyle 54 olmayı hedefliyorum günde 100 kalori vererek bunu sağlıyabilecegim inşallah hergün düzenli bildirim yapabilirim 2 hafta oldu başlayalı şuan 78.5'im

canım 5. takıma bekleriz gel :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Cnmm dıyet ıcın yasın daha cok kucuk evt kılon olması gerekenden cok fazla ama profesyonel bır destek almanı tavsıye ederım ...Genede burda sızınle olmak ıstıyorum dersen 9. takıma beklerız bayram nedenıyle topık bıraz sesız bayramdan sonra gorusuruz istersen...

merhabalar ben 7 ay önce doğum yaptım ikiz bebeklerim var.bende fazlasıyla bir iştah oluştu tatlı türü şeyleree bayılıyorum ağzım boş durmuyor.çikolata felan kaşıklar oldum tatlı bulamadığımda.bana yardım edin giydiklerimden memnun kalmıyorum göbeğim ve popomm çıkıyor malesef..beni hangi grup kabul ederki acaba..?:)boy:163---kilo:)69

merhabalar ben 7 ay önce doğum yaptım ikiz bebeklerim var.bende fazlasıyla bir iştah oluştu tatlı türü şeyleree bayılıyorum ağzım boş durmuyor.çikolata felan kaşıklar oldum tatlı bulamadığımda.bana yardım edin giydiklerimden memnun kalmıyorum göbeğim ve popomm çıkıyor malesef..beni hangi grup kabul ederki acaba..?:)boy:163---kilo:)69

5. takıma bekliyoruz canım..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

merhaba...çocukluktan ergenliğe kadar gayet zayıftım. ergenlikte 14-15 yaşları civarında zayıflıktan tombikliğe terfi ettim 16 yaşıma geldiğimde o kadar kilo aldım ki dizlerim kilodan dolayı birbirine yapışıktı..yazın iki aile tatile gidecektik ve onların beni sürekli kilomla ilgili sinir eden zayıf mı zayıf bi kızları vardı sırf o kıza inadına 3 ayda,16 gibi bi yaşta hırs yapıp 71 kilodan 60 kiloya düşmüştüm...çok güzel bir yaz tatili geçirmiştim:34:o 17 yaşımda da folklöre başlamıştım ve kilom hiç bir zaman 55 i geçmedi ta ki evlenen kadar...evlendiğimde kilom 60 ı buldu ama daha fazlası hiç olmadı.şu anda evliliğimin dördüncü yılındayım iki yıl çocuk istemedik fakat sonra biz isteyince o olmadı ve doktora gittim ve ilaç içmem gerektiğini söyledi ilaçlar bana iki ayda 7 kilo aldırdı üçüncü ayın sonuna doğru sinirlenip ilaçları bıraktım ve iki ayda tekrar büyük bir azimle ve bir arkadaşımın desteğiyle eski kiloma geri döndüm.allahın izniylede hemen ardından hamile kaldım :87:60 kiloyla hamilelik morotonuna girdim ve 72 kiloyla bu marotonu sonlandırdım..doğum sonrası tartıldığımda 62 kilodaydım emziren annelerin çok çabuk kilo vereceğini sölüyordu herkes.fakat ben vermek yerine korkunç bir şekilde kilo aldım.şu anda bebeğim 4 aylık allaha şükür.ve 69 kiloyum ne giydiğim üstüme oluyor ne de yakışıyor.aynalara tamamiyle küsmüş durumdayım..zayıflamak için kendime eliptik kondisyon bisikleti bile aldım...biliyorum henüz çok erken bir dönem ama böle giderse yani kilo almaya devam edersem sonrası için daha zor olacak vermek...o yüzden geç olmadan önüne geçmek istedim bu olayın fakat tek başıma olmuyor kendime verdiğim sözleri hep bozuyorum önceden arkadaşım yardımıyla çok güzel kilo vermiştim beni hep motive etti birbirimizin kilosunu sürekli takip ettik..böle bir gruba katılırsam daha kolay kilo vereceğime inanıyorum.üstelik 2 ay sonra abimin düğünü var ve o zamana kadar 9 kilo verip eski kiloma geri kavuşmak istiyorum...benide uygun bir guruba alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back