merhaba...çocukluktan ergenliğe kadar gayet zayıftım. ergenlikte 14-15 yaşları civarında zayıflıktan tombikliğe terfi ettim 16 yaşıma geldiğimde o kadar kilo aldım ki dizlerim kilodan dolayı birbirine yapışıktı..yazın iki aile tatile gidecektik ve onların beni sürekli kilomla ilgili sinir eden zayıf mı zayıf bi kızları vardı sırf o kıza inadına 3 ayda,16 gibi bi yaşta hırs yapıp 71 kilodan 60 kiloya düşmüştüm...çok güzel bir yaz tatili geçirmiştimo 17 yaşımda da folklöre başlamıştım ve kilom hiç bir zaman 55 i geçmedi ta ki evlenen kadar...evlendiğimde kilom 60 ı buldu ama daha fazlası hiç olmadı.şu anda evliliğimin dördüncü yılındayım iki yıl çocuk istemedik fakat sonra biz isteyince o olmadı ve doktora gittim ve ilaç içmem gerektiğini söyledi ilaçlar bana iki ayda 7 kilo aldırdı üçüncü ayın sonuna doğru sinirlenip ilaçları bıraktım ve iki ayda tekrar büyük bir azimle ve bir arkadaşımın desteğiyle eski kiloma geri döndüm.allahın izniylede hemen ardından hamile kaldım :87:60 kiloyla hamilelik morotonuna girdim ve 72 kiloyla bu marotonu sonlandırdım..doğum sonrası tartıldığımda 62 kilodaydım emziren annelerin çok çabuk kilo vereceğini sölüyordu herkes.fakat ben vermek yerine korkunç bir şekilde kilo aldım.şu anda bebeğim 4 aylık allaha şükür.ve 69 kiloyum ne giydiğim üstüme oluyor ne de yakışıyor.aynalara tamamiyle küsmüş durumdayım..zayıflamak için kendime eliptik kondisyon bisikleti bile aldım...biliyorum henüz çok erken bir dönem ama böle giderse yani kilo almaya devam edersem sonrası için daha zor olacak vermek...o yüzden geç olmadan önüne geçmek istedim bu olayın fakat tek başıma olmuyor kendime verdiğim sözleri hep bozuyorum önceden arkadaşım yardımıyla çok güzel kilo vermiştim beni hep motive etti birbirimizin kilosunu sürekli takip ettik..böle bir gruba katılırsam daha kolay kilo vereceğime inanıyorum.üstelik 2 ay sonra abimin düğünü var ve o zamana kadar 9 kilo verip eski kiloma geri kavuşmak istiyorum...benide uygun bir guruba alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
slm canım 14. takıma bekleriz :80::80:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4019.html