Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar,
Uzun sure kilo vermeye calismis hatta basarmis biri olarak 2 yil once verdigim 25 kilonun fazlasini geri aldim. 73 kiloda 103.2 kiloya ciktim. Boyum 1.68. Diyetisyenle degil kendi cabamla zayiflayabiliyorum. Daha once bu tarz bir kluple takim destegi ile zayifladigim icin bu grubun beni motive edecegine inaniyorum. Siki tutunca be hirs yapinca hizla kilo verdigim icin pazartesi ve 1 haziran olmasi sebebiyle bugun diyete basliyorum.

Merhabalar,
Uzun sure kilo vermeye calismis hatta basarmis biri olarak 2 yil once verdigim 25 kilonun fazlasini geri aldim. 73 kiloda 103.2 kiloya ciktim. Boyum 1.68. Diyetisyenle degil kendi cabamla zayiflayabiliyorum. Daha once bu tarz bir kluple takim destegi ile zayifladigim icin bu grubun beni motive edecegine inaniyorum. Siki tutunca be hirs yapinca hizla kilo verdigim icin pazartesi ve 1 haziran olmasi sebebiyle bugun diyete basliyorum.
Bekleriz canım

Merhabalar, 66 kiloyum. 1.63 boy. 40 yaşındayım. Beni kabul edecek bir grup var mı?
Bekleriz canım

Ben 42 yaşındayım 165 cm boy 73.1 kg dayım.Ben de bir takıma girmek istiyorum.
10. Takıma bekleriz.

merhabalar, 173 boyum, 82 kilom, 27 yaşındayım; yarın diyet ve spora başlıyorum. girebileceğim bir grup var mı acaba :-)
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)

cok tesekkurler, geliyorum :)

Yer varsa beni de alın :)

Kızlar ben başarısız olmuştum bebeklerimden dolayı sıklıkla girememiştim siteye. Ama beni de alır mısınız takımınıza? 78.5 ile başladım kendimce şu anda 76.9 Kiloyum 1 haftada indim. Hedefim 50 kiloları görmek 😊

merhaba ,dün diyetisyene başladım 1.66 boy 72.7 kiloyum ,motivasyon amaçlı yürüüş ve ev egzersizleriyle destekleyerek bayag hedefim büyük 10 kilo hedefim var beni grubuna dahil etmek isteyen va rmı? azimli olarak vermem gerek arkadaşlar desteklerseniz sevinirim :KK68:

Kızlar ben başarısız olmuştum bebeklerimden dolayı sıklıkla girememiştim siteye. Ama beni de alır mısınız takımınıza? 78.5 ile başladım kendimce şu anda 76.9 Kiloyum 1 haftada indim. Hedefim 50 kiloları görmek 😊
merhaba ,dün diyetisyene başladım 1.66 boy 72.7 kiloyum ,motivasyon amaçlı yürüüş ve ev egzersizleriyle destekleyerek bayag hedefim büyük 10 kilo hedefim var beni grubuna dahil etmek isteyen va rmı? azimli olarak vermem gerek arkadaşlar desteklerseniz sevinirim :KK68:
10. takıma bekleriz.

Menüm sahur 1 yumurta 1 dlm peynir domates 2 tane mercimek köftesi
İftar kırmızı mercimek ve etle yaptığım biber dolma vardı 3 tane yedim
1 kase Erzurum usulü ayran çorbası ve salata
5000 adım attım

Kızlar yeni iftar ettim ele canım datli cekiyoki çaya tarçın attım bolca neydim daha
İstediğimi yiyememek bende aşırı sinir yapıyor nasıl geçer ki buu

Merhaba :KK200:
Beni fazlalıklarımdan kurtaracak, bol motivasyonlu, bol pozitifli takım arıyorum:dondurma::dondurma::dondurma:

Tok karnına 84.7 kiloyum.Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim .Aranıza tekrar katılmak istiyorum.

Mesaj atalı 6 saat olmuş kimse istek yollamış takımlar mi dolu ki eskiden bura çok aktif olurdu ne günlerdi be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X