69kilo olana kadar pes etmek yok banaAzimliyim, vazgeçmem, pes etmem diyorsan 9.takıma bekleriz
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
Ben bulgur ve firik ile yapıyorum canım, gayet güzel oluyor firik yarma mi oluyor dövme diyoruz yani ondan mı Bana kalırsa eksikleri biriktirip her 2 eksik menüye 1 sarı kart verelim Kesinlikle öyle yapalım 😃www.kadinlarkulubu.com
MerhabaMerhabalar, 31 yaşındayım ve 87 kiloyum insülin direncim varİlk hedefim 70
10. Takıma bekleriz canım.Merhaba ben de katılmak istiyorum boyum 164 kilo 65.8 hedef 54
10. Takıma bekleriz canım.
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
kizlar 2 ogun deneyimim hüsranla sonuclandi 🙄 Dediğim gibi bende 3 öğüncüydüm...zamanla aliştim 2 öğüne...3 cü öğünü sütlü şekersiz kahve...veya tarçinli sütlen değiştirdim...bazende baharatli yoğurt..zencefil zerdeçal tarçinli..ayni baharatlarlan sicak sütde güzel oluyor.. sende...www.kadinlarkulubu.com
4. takima bekleriz, linke tiklayip gelebilirsiniz :)Merhabalar
Bende yarışmaya katılmak bir guruba dahil olmak istiyorum
33 yaşındayım
85.600 kilo
Boy = 163
Hedefim = ilk 70
MerhabaMerhaba, evde kilo alanlardanim
1.53 boy, 61 kilo ile 50 kg hedefine sizinle ulaşmak istiyorum
P Pinarbartu ile tanıştırayım 14. TakımdanKilo verme geçmişimi anlatayım :)) ergenlikte çok kilo aldım ve üniversiteye hazırlanırken kilom iyice arttı. 68 kilo ile yaklaşık 2 sene önce 4. Takımda yer almıştım. 5 kilo verdim. Çok faydasını gördüm kilo verme gruplarının. Ama derslerden dolayı çıkmak zorunda kaldım. Takımdan çıktıktan sonra 3 kilo verdim. Şimdi tekrar katılıp 7 8 kilo daha vermek istiyorum. Beni de alabilir misiniz?
Teşekkürler
10. Takıma bekleriz.Merhaba kızlar 5 gunde 2800 Gr verdim. Çok azimli başladım. Size katılabilir miyim
Merhaba, 5inci takıma beklerizHerkese merhabalar, ben şu an 65 kiloyum ve boyum da 158. Kilo almamın en büyük sebebi çocukluğumdan beridir bir sürü sağlık sorunlarımın olması ve çok hareket edememem. Aslında 3 hafta öncesine kadar 69 u gördüm fakat 3 haftadır iyi bir diyet süreci yönetiyorum ve 4 kilo verdim. Covid-19 sürecinden sonra sağ kalçama protez taktırmayı düşünüyorum ve gerçekten fit olmaya ihtiyacım var. 55 kilo olmak istiyorum. P90x3 adında bir spor programı yapıyorum evde ve şekersiz besleniyorum. Sol kalçamda da protez var, 17 yaşımda oldum ameliyatımı.çocukluğumdan beridir kilolu olmaktan ve göbeğimi gizlemekten çok sıkıldım. Artık buna dur diyeceğim ve kararlıyım !