Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
69kilo olana kadar pes etmek yok bana

Merhaba ben de katılmak istiyorum boyum 164 kilo 65.8 hedef 54
10. Takıma bekleriz canım.

Teşekkürler

Merhabalar
Bende yarışmaya katılmak bir guruba dahil olmak istiyorum

33 yaşındayım
85.600 kilo
Boy = 163
Hedefim = ilk 70

Merhaba, evde kilo alanlardanim
1.53 boy, 61 kilo ile 50 kg hedefine sizinle ulaşmak istiyorum

Kilo verme geçmişimi anlatayım :)) ergenlikte çok kilo aldım ve üniversiteye hazırlanırken kilom iyice arttı. 68 kilo ile yaklaşık 2 sene önce 4. Takımda yer almıştım. 5 kilo verdim. Çok faydasını gördüm kilo verme gruplarının. Ama derslerden dolayı çıkmak zorunda kaldım. Takımdan çıktıktan sonra 3 kilo verdim. Şimdi tekrar katılıp 7 8 kilo daha vermek istiyorum. Beni de alabilir misiniz?

P Pinarbartu ile tanıştırayım 14. Takımdan

Herkese merhabalar, ben şu an 65 kiloyum ve boyum da 158. Kilo almamın en büyük sebebi çocukluğumdan beridir bir sürü sağlık sorunlarımın olması ve çok hareket edememem. Aslında 3 hafta öncesine kadar 69 u gördüm fakat 3 haftadır iyi bir diyet süreci yönetiyorum ve 4 kilo verdim. Covid-19 sürecinden sonra sağ kalçama protez taktırmayı düşünüyorum ve gerçekten fit olmaya ihtiyacım var. 55 kilo olmak istiyorum. P90x3 adında bir spor programı yapıyorum evde ve şekersiz besleniyorum. Sol kalçamda da protez var, 17 yaşımda oldum ameliyatımı.çocukluğumdan beridir kilolu olmaktan ve göbeğimi gizlemekten çok sıkıldım. Artık buna dur diyeceğim ve kararlıyım !

Merhaba, 5inci takıma bekleriz

Evlenmeden önce 70 lerdeydim sonra en son 83 e çıktım.hamilelik başladı hamilelikten sonra 60 a düştüm sonra tabi hızla aldım şu an 91 kiloyum vermek istiyorum tarafsız n acilinden bu n azından 20 kilo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…