Selam arkadaslar 3 ay once dogum yaptim 16 kilo aldim simdi vermek istiyorum ama tek başıma olmuyor grubu musait olan varsa bende varım....
Ayni durumdayiz emzirirken veremedim bi turluMerhaba ben pazartesi sabahı tartıldığımda 56.4 kiloydum. hedefim 49.9 olmak haha =)
Pazartesiden beri diyetteyim ve hiç bozmadım, spor yapamıyorum çünkü zamanım yok bebeğime kendim bakıyorum.
Emzirdiğim için de bir türlü kilo veremiyorum devamlı tatlı yiyorum, doğumdan önceki halime dönmek istiyorum.
İnatla yeni giysiler almıyorum, eski pantolonlarımın içine gireceğim.
Şu an pantolonlarım olmadığı için bütün kışı taytla geçirdim.
Hedefim; oğlumun 1. yaş gününde 49.9 olmak, 2 ayım var.
Ben de katılmak istiyorum, hazırım
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Merhaba tekrardan hoşgeldin aramıza :)Merhaba sevgili diyet dostları
buraların yabancısı değilim, çoook uzun bir süre ayrı kalmak zorunda kaldım, şimdi yine yeniden bu yola baş koymaya geldim
eski 8. takım üyelerindendim, bayaa da aktiftim, şu an takımım kapalı, yeniden bir takım üyesi olmak isterim, güncel kilo bilgilerimi cumartesi sabahı itibariyle paylaşabilirim, kilo alma özgeçmişimden ziyade kilo verme özgeçmişimden bahsetmek isterim
hayatım boyunca hep balık etliydim kendimi bildim bileli, 2016 yılında Dukan diyetiyle 65 kilodan 52 kiloya kadar düştüm, hamile kaldım ve 75le doğuma gittim
şu an bebeğim 2buçuk yaşında bu süre zarfında çeşitli diyet/diyetisyen denemelerime rağmen istikrar sağlayamadığım için yarı yolda kaldım, sanırım 65 kiloyum bugünlerde
yeniden 36 beden olmama destek olacak bir ekipte yer almayı çok ister, eski takım arkadaşlarıma ve kaptanıma selam ederim
4. takima gelebilirsin canim.Müsait takım var mı?
MerhabaMerhabalar
23 yaşında üniversite öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli hiçbir zaman zayıf denilecek bi görüntüde olamadım. Boyumun uzunluğu ve genetiğim gereği tabiri caizse at gibi dedikleri sınıftanım ancak artık zayıflamak istiyorum.
Boyum 181 ve Güncel kilom 71, 65e inme hedefim var.
umarım uygun bir takım vardır
9.Takıma gel, bekliyoruzMerhaba
Ben de Katılmak istiyorum beni alabilecek takım var mı? Bu arada emzikliyim
4. takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli :)Iyi gunler
Benim de galiba bu 2. Olacak diyet grubuna girme ihtiyacim.
Oyle yapisti ki kilolar. Ama tartidan cok yag oranim ve cm e odaklanmak istiyorum.
Güncel kilom 67.
Crossfit e basladim 1 ay i biraz gecti. Bu surecte yeme seklimi de degistirdim. Ama Devam ettirmek icin destege ihtiyacim var
Tekrar merhaba rica ederiz hazır oldgunda beklerizMerhaba, ben de bir takıma katılmak istedim evet ve siz takımlara davet ettikten sonra girip kurallarına baktım. Benim hatam, önceden bakmam gerekirdi. Bebeğim olduğu için malesef titizlikle günlük yeme içme su vb girişleri yapmaya ve hergün düzenli takımı takip etmeye zaman bulamayabilirim, üstün körü de yapmak istemem. O sebeple teklifleriniz için çok teşekkür ediyorum ve herkese başarılar diliyorum.El_Em Yawrukush
Merhaba gel canım bizden devam et istersenBen de katılmak istiyorum 12 takıma başlamıştım ancak listeye henüz girmemiştim vaktim dolmamıştı.
Ne yapabilirim şu anda?
Teşekkür ederim geliyorum