Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de katilmak istiyorummm
4. takima beklerizBende katılmak istiyorum
4. takima beklerizBen de katilmak istiyorummm
nasil katilicam pekii, ben yeni uye oldumda pek bilmiyorum4. takima bekleriz
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Takım Kaptanı : Arrietty_ Kaptan Yardimcilari : _Vera_ 4. TAKIM KURALLARI: 1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir. 2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü...www.kadinlarkulubu.com
ustte verdigim linke tiklayip sayfamiza gelip sohbete baslayabilirsin.nasil katilicam pekii, ben yeni uye oldumda pek bilmiyorum
Banada bildirim geldi ama 42 kiloyum kilo almak için yapmadığım kalmadı ben katilamam tşk ederim yinede
Merhaba 4. takima beklerizAyda 2 kilo vermek hedefim kozlar daha fazla veremem emziriyorum çünkü ama ufaktan başlasam iyi olur 1 yıl oldu doğum yapalı kendimi çok hantal hissediyorum
4. takima belerizbende katılmak istiyorum
3. takima bekleriz canim.Bende istiyorummmm
Bilmiyorum ki kaç gündür moninin üyelerine sarkıyorum zatenYa bi selam verip çıkmış gibi oldum o gruba:) kızlara ayıp olmazsa senin gruba geleyim :))) kızlaaaarrr ayıp olmaz dimi
13. Takıma gel canım2-3 ay önce yarışmaya katılmak istemiştim. Deneme sürecinde yapamayacağımı anlayıp ayrılmıştım. Meğer hazır değilmişim
Dün baktım kilom yavaş yavaş gidiyor bi anlık kararla spora başladım, az önce de bildirimi gördüm dedim belki işarettir
Site kuralları gereği tekrar bi takıma girebiliyor muyum bilmiyorum, girebiliyorsam katılmak isterim. Bu sefer hazırım
moni kaptanım son söz veriyorum başka üyene sulanmayacağım bu arkadaşı ben alayım olur muBu seferlik affetsin akraba kontenjanından geleyim sana :))