- 3 Şubat 2020
- 29
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmak zorundayım çünkü mayıs geliniyim ve 15 kg vermem lazım :) teşekkür ederimP predilettoo
SleepyFish
Azimli ve kararliysaniz 9.takima gelebilirsiniz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
:KK36:9.TAKIM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ :KK36: 9.TAKIM KAPTANI @Niran Nevra 9.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI @UcanSupurge @Pembe Lotus @Pnrrr-20 📢📢 9.TAKIM KURALLARI 📢📢 1️⃣ Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde...www.kadinlarkulubu.com
P predilettoo
SleepyFish
Azimli ve kararliysaniz 9.takima gelebilirsiniz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
:KK36:9.TAKIM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ :KK36: 9.TAKIM KAPTANI @Niran Nevra 9.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI @UcanSupurge @Pembe Lotus @Pnrrr-20 📢📢 9.TAKIM KURALLARI 📢📢 1️⃣ Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde...www.kadinlarkulubu.com
Ya bi selam verip çıkmış gibi oldum o gruba:) kızlara ayıp olmazsa senin gruba geleyim :))) kızlaaaarrr ayıp olmaz dimiTeessüf ediyorum ben dururken nerelere gittin
9.takima gel canımBildirim geldi :)katilmak istiyorum
Linke tıklaNasil gelecem
9.takima beklerizBende katılmak istiyorum
Gönül bağımız çok ayrılamıyoruzKonuyla alakasız ama 11 yıldır burdasın
Güzel bir yarışma gel beklerizNasil bir yarisma acep?
Bizde yalniz basarmadigimiz icin takimlardayiz cnm birbirimize destek olarak ve yarisma hirsiyla :)))Destek kuvvet olmadan ben bir hiçim! Destek kuvvetim olursanız yola sizinle başlamak ve devam etmek isterim.
Ben derim gelBiri de bana artık dur desinnnn
BeklerimBen diyetisyene gidiyorum ama fazla destek göz çıkarmaz