- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
Merhaba Kızlar. Ne çok gelen olmuş öyle. 12. Takıma da bekleriz
Beni alır mısınız? Çook uzun zaman önce 8. Takimdaydim ben ama şu an öyle bir takım yok galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Kızlar. Ne çok gelen olmuş öyle. 12. Takıma da bekleriz
Tabiki beklerizBeni alır mısınız? Çook uzun zaman önce 8. Takimdaydim ben ama şu an öyle bir takım yok galiba.
Tabi 12.takima gelin aramiza katilinBeni alır mısınız? Çook uzun zaman önce 8. Takimdaydim ben ama şu an öyle bir takım yok galiba.
Konuyla alakasız ama 11 yıldır burdasınhoşgeldin 10. takıma bekleriz
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
Sevgili takım arkadaşlarım. Dibine kadar eleştiriyi hak ettim. Şimdi beni aslanların önüne atabilirsiniz Sabahkahvaltı yapmıyorum if de öğlen ve akşam iki öğün yada sabah ve öğlen 2 öğün) Çay tabağı kadar patates kızartması 1 tane tavada yumurta 1 çay kaşığından biraz fazla helva. 2 çatal acuka...www.kadinlarkulubu.com
Bende latilmak istiyorumTakım kaptanları sizi bu sayfadan yönlendirecektir.
12.takima beklerizBende latilmak istiyorum
Bekleriz :)Tam da yarın başlayacaktım. Bildirim geldi Bende bir gruba girmek istiyorum
12. Takıma beklerizTam da yarın başlayacaktım. Bildirim geldi Bende bir gruba girmek istiyorum
Yeni uye sayilirim nasil katilacagim oraya12.takima bekleriz
EtiketliyorumYeni uye sayilirim nasil katilacagim oraya
Yeni uye sayilirim nasil katilacagim oraya
:)) Tmm canım kapımız herzman açıkEmnis teşekkür ediyorum da
Of of çok da kural varmış Ben böyle forumun her tarafına yazarak idare ediyim hesap yap falan bana zor geldi
Bende katılmak istiyorum
Bekleriz 12. TakımaBenide alın kızlar aranıza zayıflamam lazım