Herkese merhabaaa. Aranızda yeni sayılırım. Kilo verme hedeflerimi birkaç parçaya böldüm. 71den 67ye düştüm, şimdi 66yım ve 63 olmak istiyorum. Sonrasında da hedefim 59 olmak. Beni de aranıza alın lütfeeen!
benimde dogumdan sonra kilolarım kaldı şu an 63 kiloyum 55 olmak istiyorum
Kızlar merhabalar,
bende katılmak istiyorum yarışmaya
168 boyum var kilom 63.3 ve 20 yaşındayım,
53-54 kiloya kadar inmek istiyorum... Prosedürlerden çok haberim yok ama neysee umarım desteğinizden mahrum bırakmazsınız....
57.5 kiloyum. 50 ye kadar inmek niyetindeyim. derhal başlamam lazım. beni de alın beni de.
herkeze hayırlı ramazanlar güzelliklerin yaşandığı ay olur inşallah arkadaşlar ben bu kış boyunca 65 kilodan 75 kiloya kadar yükseldim ama iki ay içinde 9 kilo verdim nasıl mı verdim hiç diyet yapmadım yaşadığım bazı sıkıntılar yüzünden yiyemedim şimdi çok şükür Allah'ıma iyiyim herşey yolunda gibi ve 23 eylülde düğünüm var hazır şu 9 kiloyu vermişken 60 kiloya inmek ve sabitlemek istiyorum kilomu işten de ayrıldım tekrar geri alırım korkusuyla fazla yememeye çalışıyorum beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum
ben üniversite yıllarımda en fazla 57-58 kiloyu gördüm.daha sonra iş hayatı falan derken bir ara 62 kiloya cıktım ve diyetle 55 kiloya düştüm.bir süre aynı kıloda kaldıktan sonra eşimle cıkma ve nişanlılık dönemimde düğün hazırlıkları esnasında sürekli dısarda yemek yıyıp yıne kılo aldım ve 64 kılo oldum.düğünüme 1 ay kala tekrar diyet ve masajla 56 kiloya düştüm.evlendıkten sonra ve üzerine de doğum eklenince baya kilo aldım.hamileliğimde 20 kilo aldım ve 88 kilo ile doguma gırdım.dogumdan 1 ay sonra 80 kıloya indim ve 7 ay bu kıloda kaldım.daha sonra diyetisyen gözetiminde 65 kıloya kadar indim.15 kılo verdım yani.ama bu ara kendımı fazla saldım ve son 4-5 aydır 69 kıloyum.ve bır an once zayıflamak ıstıyorum ama sanırım benım bırılerıne karsı sorumlu olmam hesap vermem lazım baslamam ıcın.dıyetısyen donemınde cok sıkı uyguladım dıyetimi cunku her hafta tartılıyordum kendımı diyetisyenıme karsı sorumlu hıssedıyordum.bu sebeple burda bır takıma gırersem daha azımlı olup takım arkadaslarıma karsı sorumlu hıssederım dıe dusundum.kurtulmam lazım bu kılolardan hedef 58 ama hiç olmazsa 60
merhabalar ben kendimi bildim bileli hep balık etliydim ve cevrem hep bu kilolarımın bana yakıstıgını söylerdi.21 yasındaym ve üniye ilk basladıgım yıl 10 kilo alıp 77 kilodan 87 kiloya kadar cıktım ve gecen yaz karar verdim zayıflamaa ve saglıklı beslenmeye.Yaz döneminde 2.5 ayda 10 kilo verdim ve 77 kilo oldumTabi sağlıklı yeterli ve dengeli bir beslenme ve spor yaparak..kış ayarlarında kilo vermeyi hedeflemedim tek hedefim yazın verdiğim kiloları almamaktı ancak taki mayısa kadar hersey normaldi mayıs temmuz arasında 4 kilo aldım ve 81 kilo oldum:26: ve tekrar yaz dönemine girmişken hedefe ulasma yolunda cabaya devam dedim.Gecen yazdan beri yeme alıskanlıgım aynıancak kısın pek spor yapmadım ve bahsettiğim 4 kiloyu aldıgım dönemde de mecburi olarak sürekli dısardan yemek zorunda kaldıgım için kilo almamak kacınılmazdı.şimdi yaklasık 6 haftadr haftada en az 5 gün 1 saat hızlı tempoda yürüyüş ya da 45 dk evde fitness yapıyrm ve suan 75.5 kg yim.Hedefim 67 ve sizin de desteğinizle başarabileceğimi düşünüyorum.Ne dersiniz bana da yer var mı
Bana da yer var m aranızda?
İşe başldağımda 60 kiloydum şimdi 69'um son reglimden sonra hızla 3-4 kilo aldım vücut su mu tuttu nedir anlamadım ama bebek düşünüyorum 58'e inmem lazım
bende aranıza katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?