Bende katılmak istoyorummmmm
merhaba arkadaşlar ben henüz çok yeniyim ama kilolar eski:)beni de aranıza alırmısınız?:44:
Tutamadım kendimi.Sinirlendim çok. Sonra da yedim... Yedim de yedim. Alabildiğince yedimmmm Çok rahatladım. Simdi aylardır veremediğim kilolar için aranıza katılmaya geldim. Bu son alabildiğine tıkınmadan sonra Beni de aranıza alabilir misiniz?
bende katılabilir miyim ?
selam kızlar bugun tam 6 ay oldu doğum yapalı 80 kgr benide bir takıma yönlendiriseniz çok sevinirim
bende katilmak istiyorum
benide alin araniza
aslinda 90+ topogindeyim takim yarismalarina katilma hakkim varmi bilmiyorum
gruplarda boş yeri olan var mı?
ben yaklaşık 3 ay önce diyetisyene gittim ve diyete başladım.73 kiloyla diyete başladım. her hafta kontrole gidiyordum ve çok güzel kilo veriyordum 1 ayda 8 kilo fln vermiştim.ancak aradan 1 ay gibi bir süre geçtikten sora diyet listemden çok sıkıldım.diyetisyenime söledim o da diyet listemi değiştirdi.yeni diyet listemle devam ediyordum diyetisyenim başka bir hastaneye geçince bende diyeti bıraktım ve ramazanında gelmesiyle yeniden kilo aldım şimdi 71 kiloyum boyumda 1.70. bende sizlerle kilo vermek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim
merhaba
oykumun rengi ne bilmiyorum...bazen gri...bazen alacali...tuvalinizde bana da yer varsa cok sevinirim.
en son 10 yil once gormustum bu kiloyu...baska basliklara da yazdim bana icerleyenler oldu kilon gayet normal diye...ama benim icin oyle degil.
bugun itibari ile 59 kiloyum. 9 ay kadar once is kurduk. ortagimizla ilgili sorunlarimiz baslayinca ve ben yavas yavas kilo aldim.oyle bir hale geldim ki her gece koca birtabak makarna vs. cikolata tatli buzdolabi canavari gibi silip supurmeye basladim. bu sure icinde sadece 7 kilo almis olmam bile sasirtici. belki metabolizmam hizli biraz bogazimi tutunca birkac gunde 2 kilo verebiliyorum. ama tek basima yapamiyorum. niyetleniyorum 1 gun suruyor...bu yil cocuk sahibi olmayi planlamistik esimle...ama ben zavalli adami bu kiloyla hamile kalmak istemedigim icin surekli erteliyorum.cocuk perisi var onda da sabirla bekliyor ama ben beceremiyorum.cok calisip iyi bir ogrenci olacagim ama kendime bir okul bulamadim.kaydimi yapalim mi nooolluuurrrr hemen mezun olucam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?