Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar.. bende aranızdan bir takıma dahil olmak istiyorum..

öncelikle biraz kendimden ve kilo gecmişimden bahsedeyim..23 yaşında 1,60 boyundayım..2,5 yaşında bir kızım var.. 13 yaşında okulda öğretmenler öğrencilerin boy kilo ölcümü aldığında kızların içerisinde en tombiş bendim...57 kiloydum.. öğretmenim biraz zayıfla en kilolu sensin dediğinde ilk utancımı yaşamıştım.. orta okul bittiğinde malesef babam hem maddi zorluklar yüzünden hemde şehre çok uzak oturduğumuz için okula veremedi beni. babacığımın beni soranlara söylediği bir cümlesi vardı' fatma tığ işinde okuyor ' çok doğru demiş.. yaklaşık bir sene evden hiç cıkmadan bütün gün oturup gece gündüz elişi yaptım sonucunda 68 kiloyu geçmiştim.. ama ceyiz hazırdı =)) daha sonra babam tayinini daha şehre yakın bir yere alınca benide dikiş nakış kursuna verdi. biz kızlarla hergün börek cörek yapıp yemekten 80 kiloya dayandım yaş 17 .. bikaç tane resmim vardı sanki 30 yaşındayım.. kursun son dönemlerine yakın deli gibi aşık oldum.. Ailem maalesef uygun görmedi ve çok fazla tepki gösterdiler..kısacası acı cekmekten bir bucuk ayda 65 kiloya düştüm. nasıl verdin diye hiç sormayın wallahi bende bilmiyorum.. tek hatırladığım babam kızmasın diye zorla yemek yemeye çalıştığımdı ve her lokmanında boğazımda düğümlendiğiydi.. yaklaşık bir sene sonra ewlendim 63 kiloyla.. 2,5 yıl sonra hamile kaldım 60 kiloyla.. 9.cu ayda 93 kiloydum 33 kilo alarak rekor kırdım.. dr bile en fazla kilo alan hastam sensin dedi bana =) doğum yaptım eve geldim bi kilo bile gitmemişti.. ağlanıp sızlanmanın bir faydası olmayacağını düşünüp hemen kendime kurallar koydum... un,tuz,şeker bunların hiç birini kullanmadım, düşünün artık şekerli sakız bile ciğnemedim ve emzirmeninde sayesinde 6 ayda 33 kiloyu verdim.daha sonrada 56 kiloya kdr düştüm.gecen sene yeni evime taşındım yeni komşular yeni arkdşlar,günler falan filan derken 66 kiolaya cıktım.. belkide daha fazladır.. son bir haftadır tartılmadım.. malum tatildeydim ne bulduysam yedim =)) artık yarın sabah tartılıp net kilomu söyleyebilirim.

insan isteyince herşeyi başarabilir yeterki gerekli azim mevcut olsun...

Maşaallah Azmederek bayagı güzel kilo vermişsin.Tebrik ederim.. Devamlı paylaşımda bulunabilirim diyorsan 9. takıma gelebilirsin...

merhaba sekerlerrrr

**7.TAKIM 211. ETAP**
Meyvenull (58.8/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)

211. etapta geri dönmek üzere ayrılmıstım tatil biraz uzun sürdü hastalandım vs vs bir sürü ilaç yakalandığım enf. vücüdumdaki demiri yıkıma uğrattı kansız kaldım bide üztüne kan tedavisi iice kilo aldım şu sıra takıma dönmek hiç aklımda yoktu ama bayram yaklasıyor herkes kilo aldın şişmanladın dio en iisi dedim takım ruhuna teslim olmak ..

64.4 kilom kızlar :26:

cvp bekliyorummm

gel mek istersen 4.takima buyur gel canim,gelmek istemssende anlarim sorun yok

Merhaba;

Su an kılom 92,2 boyum 1.57 öncelikli hedefim 85 sonra 80 sonra 75 gidecek insallah:)
bildim bileli şişmanım aslında universiteden 72 ile mezun oldum evlendiğimde 82 idim 92 ile hamile kaldım 2.ye 102 ile hamile kaldım 108 kılo idim 6. ayımda zatureye yakalandım 45 gun yoğun bakımda kaldım 25 gunun sonunda bebek 7 aylık olunca sezeryanla aldılar bebeğimi dahi görenmeden tekrar yoğun bakıma dondum sezeryandan 15 gun sonra 14 martta hastaneden cıktım. ama 45 gun yatmaktan bacaklarım kaslarım erimişti 90 kıloya inmiştim ama yuruyemiyordum. Allahtan nekahat doneminde bebek kuvozde kaldı 1430 gr doğmustu 2kılo olunca 16 nisanda hastaneden cıktı ben de bu arada toparladım bacaklarım guclendi yurumeye basladım. 2 ay sonra ise baslaacağım ise baslamadan biraz forma gireyiim ve devam edeyim istiyorum. su anda kendi kendime diyet yapıyorum. dvdden de cocuklar uyurken aerobik yapacağım vakit buldukca. aslında bugun ilk kez yaptım ve iyi geldi. devam etmeyihedefliyorum.

Motivasyonumu daha da arttırmak için cuma gruplarına ktılmak istiyorum beni de davet ederseniz sevinirim.

tşk. bol zayıflamalı gunler.:)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4286.html#post20319147

5. takıma bekleriz
eğer paylaşımdan sakınmam çenem düşüktür
diyosan buyur gel

merhaba hanımlar

ben 20 yaşında 1.67 boyundayım, kilom 66.
şehirdışında üniversitede okuduğumdan ve bölümüm gereği derslerim ağır olduğundan düzenli bir yeme biçimi oluşturamadım ve böylece 9 kilo aldım.. yani hedefim 57 kilo
aslında kilo vermeyi istiyorum fakat desteğe ihtiyacım olduğunu hissediyorum bu nedenle cuma yarışmalarını görünce çok sevindim, takıma girersem düzenli paylaşımlarda bulunacağımı taahhüt ederim,umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşabiliriz.

hepimize kolay gelsin:)

Son düzenleme:
13. takıma bekliyoruz.:79:

merhaba arkadaşlar ben de kilo alıp vermelerle dolu bir geçmişe sahibim.şuan 3 aylık bir bebeğim var 67 kilo ile hamile kaldım 90 ile dooğuma girdim.şimdi 81 kiloyum.eylülde işe başlıycam ve hiçbir kıyafetim olmuyor.öncelikli hedefim 75 kilo olup en azından kıyafetlerimin içine girebilmek..devamında 70in altına düşmek tabiki.bir an önce motivasyona ihtiyacım var lütfen aclen beni grubunuza alın.sevgiler

slm canım 14. takımda yer var bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3649.html

meraba kızlar..bende bi gruba katılmak istiorum daha önceden bi grubum wardı takım arkdslarım da hepsi cok iidiler ama ben adqapte olamadım önceleri kilo wermeye basladım ama sora aldımm aldımmm takımdan ayrıldımm cook icinde olamadım takımımın ben ööle düğsünüorummm..her seye yeniden sil bastan baslamak istiorummm gercekten zayıflamam da büyük etkisi olcak bi grup istiorumm we destek olacagmm arkadslarr..takım kaptanlarına güweniorum lütfen benm icin en ii olcak grup olsunn hayırlısıylaa :)

canım, sen 13. takımdaydın ve kendi isteğinle takımdan ayrıldın.
kendi isteğiyle takımdan ayrılan üyeler 6 aydan önce cuma zayıflama yarışmasına katılamıyorlar.

merhabalar herkesee.herkese mutlu bi haftasonu diliyorum.ben diyet gruplarınızdan birine katılmak istiyorum.daha önce bi grupta yer almıştım çok güzeldi ortam seviyodum ama okuldu yurttu pek fırsatım olmadı takip etmeye.kısaca kendimden bahsedeyim 20 yaşındayım üniversite 3.sınıf öğrencisiyim 61 kiloyum boyum 163.ramazan başladığında 60 kiloydum baktım bu sabah göbeğime buna bi son vermeliyim dedim.eylülün sonuna kadar tüm yağlarımı eritmiş olmak istiyorum.kararlıyım.takımlardan birine dahil olmayı çok isterim cvbınızı bekliyorum.sevgiler...

Selam sevgili arkadaşlar hikayeme nerden başlasam bilmiyorum. Kendimi bildim bileli aslında hep kiloluydum. Herkes ama herkes kilom hakkında yorum yapar hatta kırardı. Ama hiç kimse çözü üretmezdi. Kısacası evlendiğimde 90 kiloydum. Hamile kalıp doğum yaptım. Şu anda bir yaşında bir oğlum var. 103 kiloya kadar çıktım. 10 kilo kadar verdim. Ama devamında desteğe ihtiyacım var.

şekerler 2. takımdan bekleniyorsunuzhadi buyrun bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…